Takma. Sıkılıp başka birini ararlar diyesim geldi. Sana diyoruz takma. Daha çok yapıyolar. Diyoruz rezil et. Yine yaparlar falan gibi cevaplar. Sanki bu çocuklar insan değil mi bizden çok mu üstün onlarda özel bir şey mi varda bu kadar abartıyorsun. Sizide anlamıyorum sanki düşmanınız sizden çok farklı onun kolları uzuyor onun zekası bizimkinin 10 katı sanki. Bırak sende aynısını yap en son bıkacaktır. O sana laf sokmadan sen ona laf sokarak laf dalaşı başlat ki hazırlıksız olsun.
08 Yorumla
En İyi Cevaplar
var bana öyle yapan bir iki mal değneği. ben de çaktırmadan çok ince lafı sokuyorum ortamda zeki adam varsa bana bakıp gülüyor ama lafı soktuğum gerzek şaban bir türlü anlamıyor. rezil oluyor ama farkında değil ben eğleniyorum :)
02 Yorumla
cevap versen bır ayrı vermesen bır ayrı... masus cekemedıklerınden bıkaşıntıları oldugundan bole sınır bozucu ınsanlara prim vermeye gelmez basını cevır gıt nolucak zaten konussan konustugundan da baska bırsey cıkarır kafası basmaz anlayana verırım ben cevabımı
09 Yorumla
bir kaçtane Oldu da... Yaşamıyolar artık.))
04 Yorumla- +1 yıl
Yikilmadim ayaktayım kanki :DD
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yıloluyordu , mesela komsumuz var sözde ben birinin motosıkletıne bınmısım onuda gec 40 yasında bırının motosıkletıne bınmısım sonra bunu apartmanda gördum açtım ağzımı yumdum gözumu ustunede bı tokat ondan sonra bir halt yıyemedı. Haksızlıga gelemem , ama normalde ufak seylerde laf sokan kısılerı pek takmam.
03 Yorumla- +1 yıl
keşke senın yerınde olsam , ne guzel ıste stres atmak ıcın buyuk fırsatın var her laf soktugunda saç baş dal kıza :)
Genelde ben çok patavatsızlık yaparım, babam çok kızar bu huyuma..
Bi' çok akrabama yüzlerine neler demişliğim var, bu babamın hoşuna gitmiyor tabii..12 Yorumla- +1 yıl
bunun hayalini kurarım hep ama ben de durum tam tersi saf ve iyi olduğum için
Açık sözlü ol ve ağır ama doğru konuş. Gerçekler acı gelecektir mutlaka. O zaman susuyorlar ve bulaşmıyorlar. :) İster istemez bir özgüven kaybı yaşıyorlar ve susuyorlar.
03 Yorumla- Sağlık konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılkulakları cınlasın ünal dıye bı arkadasım vardı :DDD
sureklı laf sokardı :DDD10 Yorumla
+1 yılLaf sokan oldu ama misliyle cevaplarıni almislardir..
10 Yorumla
+1 yılSen ne diyorsun, cevaplarımın altına bir ara bakıver, ne anamız kaldı ne bacımız...
Reel yaşantımda söz konusu değil tabi, sanaldan atıp tutuyorlar...10 YorumlaLise 1-2 zamanında laf sokanlar olurdu. Ama kişiliğim yerine oturdu ve kendime göre arkadaş seçtim, tavrımı belli ettim. Simdi kimse bir şey demiyor. Benim sana tavsiyem cevreni sen yönet onlar seni değil
00 Yorumlaevet öyle biri var sürekli laf sokma çabasında ama hiç cevap vermiyorum tınlamıyorum bile. Kendi çapında eğlensin
01 Yorumla- Sağlık konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılbabam sagolsun her gordugunde bos gecmıyor mubarek :) ben yokkende ugrasıyor :)
031 Yorumla- +1 yıl
eve gec gelıyor sureklı ovuyor benı. en son halama gıttıklerınde halam selam soyleyın demıs gorursek soylerız demıs daha ne olsun :D hala evlenemedın benım senın yasında ıkı cocugum vardı ıkıncısı de sendın dıyor lafı ındıyor.. :))
- +1 yıl
aıleme can feda babam ıstedıgını yapabılır serbest bır ona eyvallahım var zaten :)
- +1 yıl
onu katmak zorundamısın mubarek.. vefat ettı. olsa onun adını da anardım..
- +1 yıl
bılmedııgın ıcın sorun yok : ) buzme kendını hemen :) ahh keske olsada yerle bır etse benııı :)
- +1 yıl
senı uzenlerle tanısmak ıcın sabırsızlanıyorum dıcem de tanısamayacagım ıcınde dert ederım sımdı.. sen el uzat onlar oyle davransınlar.. sen dogru olanı yapıyorsun.. sundan emınım kı senı uzen ınsanlar uzduklerınden keyıf alamıyorlar..
- +1 yıl
onları kendınden uzaklastır da yufka yuregını zedelemesınler.. kendıne bu ıskenceyı yapma.. onlarada fırsat verme..
- +1 yıl
ıstersen olur. ıstemezsen olmaz..
- +1 yıl
ne kadar ıstıyorsun da olmuyor kı.. ya da neden olmuyor
- +1 yıl
sen o arkadasları cevreyı nasıl edındın bılmıyorum ama bır sekılde sıyrılmalısın. ya da uslubunu degıstırmelısın.. baska turlu bundan kurtulamazsın kı..
- +1 yıl
kım olsa sınırlenır ama senın kadar da dayanmaz ... ınsallah tez zamanda ya onların akılları basına gelır ya da oradan kurtulursun.
- +1 yıl
kotu olacaksan hakkını savundugun ıcın kotu ol.. susarak ezılecegıne boyle kotu ol daha ıyı.. sen oyuncak mısın da sana boyle davranıyorlar. .
- +1 yıl
ezılmeye hor gorulmeye alay edılmeye sınırlendırılmeye mahkum bır cevren olmus olur.. tercıh senın..
- +1 yıl
onlardan uzaklasabılırsın kendınden sogutabılırsın.. ya da caydırıcı konusarak onları susturabılırsın. sen hıc bırseyı tercıh etmeyıp razı gelmekten yanasın.. oyle de olmaz kı...
- +1 yıl
gecer neden gecmesın.. bu sana verdıgı degerle orantılıdır..
- +1 yıl
sana deger vermeyecek kadar gaddarlarsa ne dıyebılırız kı.. onlardan uzak durup az muhattap olmaktan baska cagren kalmamıs.. baska arkadaslar edınmelısın o okuldA. .
+1 yılhayır. en sevmedığım şeydır. varsa bır şey açık açık konuşulmalı. zaten o şekılde davrananlara da sorarım dertlerı neymış dıye. korkak çıkanlar gerı adım atarlar. genelde kımseyle kavga etmem ama edersemde çok pis ederım.
00 Yorumla
+1 yılGüler geçerim, daha da diretiyorlarsa,"Hak ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir!" der cinsinden, Allah ne verdiyse girerim
10 Yorumla
+1 yılNe için nerede niye laf soksunlar anlamadım? Burdaysa pek yok lafsokan olmuyor.
05 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ki Pembe renktesin ya ondandır bişey yapmasanda yapsanda laf sokarlar bizim cinsler :)
- +1 yıl
Bilmiyorum ki ne diyim. Demek ki bişeyler yapıyon :)
+1 yılyapan olurdu
hiç beklemedigi anda döver herkesin içinde rezil ederim..01 YorumlaLider ruhluyum sokyugum oluyor
Sen iyi niyetlisin ve kalp kirmak istemiyorsun yanklmiyorsam kitap oku
Tavsiyem sonra yapistir laflari01 Yorumla
+1 yılilk laf sokan kazanır onlara fırsat vermezsen altta kalmazsınnn
00 YorumlaUmursamamis gibi duruyorum ama yeri geldiginde ben lafimi söylüyorum :)
01 Yorumla
+1 yılMüdürüme bir laf soktum. Tam iki yıl oldu halen günde 10milyon defa intikam almaya çalışıyor ama beceremiyor
03 Yorumla- +1 yıl
Yoo sana hiç benzemiyor :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılLaflarımla boğarım o laf sokanları
.. onlar bir laf eder bn bin... adil olmak lazım:D10 YorumlaYok sokmuyo haydari geceler adlı bir arkadaşım onlarla ilgileniyo :D
10 Yorumlagenelde cevaplar arişvde hazır bekler ince noktadan vurulmaz isem :)
00 Yorumla
+1 yılTamamen çıkarırım hayatımdan gereksiz insanlar çünkü.
01 YorumlaArkdaş çevremde bu tipler var. Uzak durmaya onlarla takılmamaya çalışırım.
06 YorumlaSağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Genelde ben sokarım kelebek gibi uçarım arı gibi sokarım
03 YorumlaSağlık konusunda 951 cevap paylaştı. yoo laf sokan yok, olursa da ben onlara öyle güzel laf sokarım ki :))
05 Yorumla
+1 yılgenelde kızlara 100 vermeince laf sokuolar dışarıda evet. ve hepsinin ortak dedii sen gıcıksın. bende gargara yap geçer diorumm ;)
01 YorumlaHiç gött olma duygusunu yaşayamadım henüz bilenlere de imrenirim hep
00 YorumlaBen çok dobra olduğum için genelde bu durum söz konusu olmuyor pek izin vermem buna
02 Yorumla
+1 yılBana yapamazlar çok ağır kapak cevaplar verdiğim icin kalkisamazlar anlicagin
00 YorumlaOlmuyor. Bir bakıyorum ışık gören tavşan gibi kilitleniyorlar :D
00 YorumlaOluyor ama karşılığında duyduğu laftan sonra daha da konuşamıyolar. :)
01 Yorumlagenelde ben cevremdekılere laf sokarım yanı sakasına tabıkı :D
04 YorumlaSağlık konusunda 346 cevap paylaştı. Arada sokmaya çalışan oluyor, henüz çalışma aşamasında.
00 YorumlaRezil olacaklarını bildikleri için beni tanıyanlar bana laf sokmaz 😊
03 Yorumla
+1 yıllaf sokmaya kalkan fazlasıyla altında kalır :))
10 Yorumla- Sağlık konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılİzin vermem tersim terstir lafı yer
02 Yorumla- +1 yıl
Çok pis tersle
+1 yılo senin salaklığından olur.
01 YorumlaCevap vermezsen alttan alirsan surekli ezerler
02 Yorumla
+1 yıl"La gardaş sen hayırdır"
01 Yorumla
+1 yılben lafı sokanolurum genelde:d
12 Yorumla- +1 yıl
:ösdmösmdösöaws
laf sokana başka bişey sokuyorz, kesin çözüm
01 YorumlaValla eski işim gereği ha bire sokardım lafı...
00 Yorumla
+1 yılOlmaz mii bir bitmediler -_-
=^-^=01 Yorumla
+1 yılaynennnn yaaa ailem dısında biri varki...
03 Yorumla- +1 yıl
@Sonmermi nasılsın bebeğim :D
akrabalar
laflarimlada bir guzel sustururum ama01 YorumlaSağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı. cevap vermeden olmaz ki
017 YorumlaVar böyle karaktersizler
01 Yorumlaarada çıkıyor o tipler
00 Yorumlabana laf sokan olmadı henuz beceremedıler
00 Yorumlaarada çıkıyo denemeye cürret edenler
00 Yorumla
+1 yılAksine bende laf sokuyorum :D
00 Yorumlabana kimse bişey diyemez kı :D
03 Yorumlayüreği varsa atsın bakıyım
00 YorumlaBen kendi halimdeyim :* . d
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde ben sokuyorum kanks : D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz hep sokuyoruz sıkıntı olmuyor.
00 Yorumlacevabını veriyorum
02 Yorumlacevap ver sende :((
04 Yorumla
+1 yılHak etmissindir
00 Yorumla
+1 yılOlmuyo
00 Yorumla
+1 yılevet oluyo :D:D
04 Yorumla- +1 yıl
hayır tabıkı :D
- +1 yıl
sende sok o zaman be kanka