+1 yılBenim büyüğüm evlendikten sonra birkaç defa evlilik için bana sıkıştırdılar, hatta abimin evlendiği yengemin memleketinden bana kızıp bulmaya kalktılar, ancak özel durumum nedeniyle böyle bir şey kabul etmedim, Bir de aynı zamanda maddi olarak gelirim olmadığı için ve sadece şu anda sigortamı yattığı için, bekliyorum yani para olmadan nasıl yapacağım dedim. Bir de birkaç defa sert tepki verince söylemediler.
Ancak bu tabii ki aslında kötü bir şey değil biz bunu yanlış anlıyoruz, anne baba çocuğunun Bir Yuva sahibi olmasını ister mutluluğunu görmesini ister ama uykunun koşullarda ve insanların anlayışsız olduğu zamanlarda O kadar da kolay değil.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Annem babam hayattayken onlarda çok uğraşırdı beni evlendirmek için. Öldükden sonra büyük kardeşlerimde dahil kimsenin umurunda olmadı kendin bul dediler. Önüne düşüp istemeye gelen bir büyüğünü bile zor bulursun özellikle bu devirde kimse karışmak istemiyor. Önceden karşılaştığın beğendiğin bir kız varsa gidip konuşabiliyordum yaş geçince yapamıyorsun yakışık almıyor sapık damgası yeme ihtimalide var.
Allah, hakkında hayırlı olanı versin ama sana tavsiyem annen baban hayattayken bu fırsatı nimet bil kardeşim.20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır bulmuyor zaten konuşmuyorum onlarla.. ama ben zaten bir gün evlenirsem bu kesinlikle aşk evliliği olur.. görücü usülü ile ya da başkalarının önermesi ile birisine aşık olacağımı ya da seveceğimi düşünüyorum ama tabi ki de hayat bu nereden ne zaman aşk çıkacağı belli olmaz..
30 Yorumla
+1 yılAilemle mesafeli biriyim ve kimse beni evlendirmeye çalışmıyor. Aynı evde kendi hâlinde yaşayan biriyim işte. Asıl mesele şu, görücü usulüyle evlenmeye hiç niyetim yok. Âşık olursam evlenirim sadece. Çünkü evlenip o evliliğe hakettiği değeri ve koruyuculuğu mecburen değil kalbimden gelerek sunmak isterim.. Bu da ancak gerçek bir aşkla olur diyorum ben..
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha, ay hep bizim anneler böyle değil mi? 😂 Bir de illa ki kendi buldukları kısmetleri beğenirler. Ama sonuçta senin gönlün, senin karşına doğru insan çıktı mı, o zaman tamamdır. Aşk öyle baskıyla olacak iş değil, kalbinin sesini dinle. 😊 Eminim annene de sonunda hak verecek biri gelir karşına! 🤍🌸
11 Yorumla- +1 yıl
Görücü de ne aşkı kız önce görürsün sonra aşk olursa olur🙄boş boş danışma jsjsjs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Evlen baskısı var ama evlenmeyeceğim 2 yıl daha
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hayır diyeceğimi bilmelerine rağmen, ısrarla..
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBizimkiler uzun zaman önce benden vazgeçtiler.. 😅
22 Yorumla- +1 yıl
Yok yok iyiyim böyle.. 😅
Aramayı bıraktı artık görücü usulüne karşı olduğumu kabullendi
22 Yorumla
+1 yılDaha önce de buna benzer soru sormuştun. Baya uğraşıyor annen demek ki 😄 Annem, bn evlenmeden önce eşimle ilk tanıştığımızda ondan hoşlandığımi anlamış nasil anladi bilmiyorum. benim onunla konuşmamı onu iyice tanimami istedi hâlbuki bn istemiyorum nedense çekiniyorum annemin desteğiyle konuştum. Evet uğraşırlar daha erken olmasina rağmen bide çocuk içinde ısrar ederler bitmez dertleri🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlarimin anneleri bni kullaniyor evlendim cocugum oldu ya. Arkadaşımın düğünündeyiz , bekar olan arkadaşım oturmuş yemek yiyor annesi de bna "Kızım diyor evlenip çocuğun oldu iyi oldu değil mi diyor? "imayla bn
- +1 yıl
de " Yok dedim iyi olmadi erken evlendigimi düşünüyorum okulu da cabuk pes edip bıraktığımi düşünüyorum" dedim kadın şok oldu.
Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Yakın akrabalar buluyo def etmekten yıldm onlar yılmadı hala da mücadeleye devam ediyrz onlr buluyo bn ret ediyrm istemiyrm kelimesini kabullenemiyorlar nedenlerimi de aynı şekilde Allah yardımcımız olsun
11 Yorumla
+1 yılSevmediğim şeyleri yapmayan bir aileye sahibim de eş dost komşu buna dahil değil😂 Bizim komşu da değil taaa anneannemin ordan bir komşu rahat durmuyor neymiş polismiş neymiş benden 2 3 yaş küçükmüş falan uçtukça uçuyorlar
14 Yorumla- +1 yıl
Oğlundan bahsediyor tabi
- +1 yıl
Rötar yapmayı düşünmüyorum zaten hemen 😂 biz büyütürüz adamı en olmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer defasında bir daha senin işine karışmıycam, bir daha kız bulmuycam deseler de kıyamıyorlar mı yoksa beni başlarından atmak mı istiyorlar bilmiyorum ama azimle devam ediyorlar :))
12 Yorumla- +1 yıl
Benim keyfim yerinde oysa :))
+1 yılAblam bu aralar darlıyor beni. Kısmetse olur gibi takmış kafayı bana. Hayır ben zaten istemiyorum beni kız bulamıyor sanıyor ajsjsj
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılOğlumuzu nasıl bilirdiniz iyi bilirdik😂narcos seni de baş göz ediyorlar demek 😂 ne diyelim kolaylıkla olsun
Bana bulamadılar çok şükür ben seçtim eşimi mutluyum 🌟11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhh varya cinnet geçireceğim kesin Tip felan herşeye sahibim resmen beni istemeye gelen bile oluyor. Dönem ayrı kanunlar ayrı baş belası bu yüzden evlilikten nefret ediyorum Ama ne bizimkiler ne diğerleri vazgeçmiyor. En son boşanmaları , kanunları Karıların yoldan izden çıkmalarından bahsedince pek üzerime gelmemeye başladılar. Evlenmek için berbat ötesi bir dönem Hayatta olmaz.
10 Yorumla
+1 yılBulmuyor daha çok kapatıyor yahu 😅 Annem erkek arkadaşım bile olmasını istemiyor. Olunca ayırmaya çalışıyor falan kfjfj
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAy evet.. Ben sürekli birileriyle tanışmak için zorlanıyorum.. Bi evin bi oğluymuş mesleği maaşı iyiymiş ailesi iyiymiş içkisi kumarı yokmuş falan filan.. Sürekli ama.. Sıkıcı bi hâl aldı iyice..
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlmuyo öyle, karpuz seçer gibi seçmem lazım benim..
Cevap sahibi+1 yılOlmazsa olmaz 😅
Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Laynnn millette ne ana var , benim ki de olanı kapatiyor 🙄🙄
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayir da babamdan beklemedigim bir performans goruyorum. 6 ay icinde bakis acisi degisti. 👀
11 Yorumla
+1 yılDesene elden gidiyorsun 😂
Ablam olduğu için Şükür bana bulaşmıyorlar12 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı olsun ya 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Bu sene evlenmezsen kscek gözümüz açık gider narkozcum
110 Yorumla- +1 yıl
Anlamlandırana kadar canım çıktı kesme işaretiyle derdin ne senin? 🧐🧐 KS'cek mesela 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Ekonomi gibi düşün. Sizin 120 kilonuz, bizim burada 52 kiloya denk geliyor. O da senin güzel hatırına abim.
- +1 yıl
E olm doğduğun yer kaderindir.
- +1 yıl
Ülkenin dramatikliği. Her şeyi oyun sanıyorsunuz. 🤣 Evet güzel evladım dizi. 🤣 Hadi ben kaçtım. Çok bildirim yaptık. Şimdi laf yiyemem. 🤣
Bulmuyor ama bulurz ederzfalan diyor bende istemem diyorum öyle
11 YorumlaAnnem buluyor babam istemiyor kimse benim fikrimi sormuyor aw
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim kendim seçeceğimi bildikleri için, öyle bir şey olmuyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Sen bu yıl evleneceğim diyordun 😹.
- +1 yıl
Hayırlısı 😸.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılAilem değilde istemeye gelenler oluyor bende deli rolu yapıyorum 😂
18 Yorumla- +1 yıl
Yap yap arada gözlerini şaşı yap srsfsts
- +1 yıl
Oh mis sffagsd
- +1 yıl
Gelmezler bide
- +1 yıl
güzel taktik 😂😂😂
- +1 yıl
Tutuyor tabikii ahshshs
Onlar aramıyor akrabalar bulup söylüyor sürekli. Hayırlı kısmet bulursan evlen😀
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok bulmuyorlar.
Bulan akrabalara falan görüştüğü var gokhan’ın diyorlar12 Yorumla- +1 yıl
Aşırı mantıklı sonuçta dudak bu kime yaslarsan öpüşürsün 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılBulmuyorlar ama eski sevgilimi hala çok sevip konuşuyorlar. 🤦♀️
24 Yorumla- +1 yıl
Kaçırdın yılan gibi çocuğu püü
Cevap sahibi+1 yılYılan gibi olduğu doğru ama denenmişi denemek yok :D
- +1 yıl
Neyse önümüzdeki eriklere bakacağız
Cevap sahibi+1 yılHaklısın narcos
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBizimkiler karışmıyor öyle durumlara ama bi kere Subay biri varmış görmüş beni beğenmiş dediler tanış evlenirsin.. dedim yok istemiyorum falan sonra daha bir şey demediler 😄
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bir dönem buluyorlardı ama evliliğe karşı olduğumu söylediğimden sonra bıraktılar. Bir dönemde evlendiğini görsek ve öyle ölsek diyorlardı ondanda vazgeçtiler :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır tam tersi kısmetleri benim adıma reddedip o kişi evlenirken bana söylüyorlar 😄 işlerini garantiye almadan haberim olmuyor
10 YorumlaMaalesef buluyorlar bende bulduklarını gelirlerse yaka paça evden atacağımı söylediğimden beri kafa rahat.🍭
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılBenim ailemde aynı, taktılar bana 😂😂 sürekli kısmet bulup duruyorlar, allah etmeye her şehirde kısmet var, ama ben istemiyorım 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞükür o konuda başım rahat..
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen..
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok ailem değilde arkadaşlarım buluyor illa bir görüş tanış diye😂
11 Yorumla
+1 yılEvet bulmaz mı ısrar, yok efendim bulduğu kısmeti bana övmeler filan diyorum ki anne unuttun mu? Sen kız evisin az nazlı olalım da😀
10 YorumlaAnam everecem seni diyor bir acılıp saçılayım sana bekar kız alırım ben diyor ama kaptırmaya gönlü yokk
10 Yorumla
+1 yılAilem evlenmek istemediğimi biliyor o yüzden baskı yok hatta evlenme derler. Ama ister istemez görücü çıkıyor.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmek istemiyor musun? Cavusa devam diyorsun yani?
20 Yorumla
+1 yılHayır asla böyle bir şeye öncülük etmezler. Hüüüğ. 🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKısmetim belli. Ama olmasaydı sanırım hiç istemezlerdi 😅ben erkenci davrandım.
10 Yorumla
+1 yılYok bulmuyor. Evliyim çünkü. Önceden de bulmadılar. Bende kendim ettim kendim buldum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu sene deee bekar gezelimmmm. 🎶 arada evde yüksek sesle dinlemek keyifli oluyor 😃😃
10 Yorumla
+1 yılYOk daha bebegim ben ne evlenmesi 😂 kendin asik ol sev diyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok abim çok istiyor babam istiyor ama annem istemiyor çünkü takıntılı mükemmelliyetçi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAileme gerek kalmiyordu haftada bir görücü gelirdi jsjsjs
10 Yorumla
+1 yılAhaha evlen gitsin benim bulmama gerek yok kısmetim hep var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bendede aynı sıkıntı var . Hiç oralı bile olmuyorum. Denenmişi bir daha denenem
10 Yorumla
+1 yılAilem değil de bir arkadaşım buluyor sürekli, illa beni de yanına alacak reddetmeme rağmen 😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılAra sıra buluyorlar da reddedince susup oturuyorlar.
10 Yorumla
+1 yılYok aksine babam senin tursunu kuracağım diyor dkxmsmnd
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılhayır bulamıyor bulmuyorlar ki neden bulsunlar aramayıda bıraktılar zaten
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Keşke bulsalar artık 😅
22 Yorumla
+1 yılyoo evlilik bahsi bile geçmiyor bizde 🙄 hatta babam sinirleniyor birisi beni istemeye yeltenince 😂
00 Yorumla
+1 yılBuna müsaade etmem ki..
10 YorumlaHayır ya kariyerime odaklanmamı isterler
10 Yorumla
+1 yılAnnemin evlen baskısı yüzüne evlendim olum gaza gelmeyin 🥹
00 YorumlaNe güzel işte evlilik güzel bisi nie kacionki evlenmekten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Beni evlendirmezler bunlar
12 Yorumla
+1 yılSabahın köründe uykumdan bile uyandırıldım😅
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılEskidendi o … ben kimseyi istemedim ama 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Sanada Allah kolaylik versin
+1 yılHer hafta gelen görücüler 🙄
12 Yorumla- +1 yıl
Yaaa işte asıl ben ne yapayım bu yaşta
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAilemle görüşmüyorum.
14 Yorumla- +1 yıl
Düşünmem lazım. d
- +1 yıl
Hahahapdwjdlepfgk
Ara sıra evet , ancak girişimleri başarısız
15 Yorumla- +1 yıl
Kim kısmet buluyormuş sana.. 🤔
- +1 yıl
Nasıl hiç.. 🙄 Geliyorlar bana sağdan sağdan..
- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat