Genellikle kızlara yönelik bir soru ama herkese sormak istiyorum. Aileniz geç saatlere kadar dışarda kalmanızı, arkadaşınızda kalmanızı, vs durumlarda sizi kısıtlıyor mu?
Cevabın nedir?
+1 yılAilene yalan söylemedikçe, bazı hürriyetlerin b*kunu çıkarmadıkça kimse kısıtlama koymaz. Özellikle iş hayatında ben bunu nasıl yapayım diyemezsin görüşünü sunar ama asla hazırdan şunu yap demez. Arkadaşta kaldığım olmaz zaten. Ama şehir dışı tatillerim, rutinin dışında arkadaşlarımla gece mekana gitmelerim edebimle gider taksiyle dönerim. Ayrı şehirde yaşamışlığım. Birey görürler ve saygı duyarlar. Ama tabi herkes aynı değil. Benm telefonum çaldığında rahatlıkla açarım baba şurdayım anne burdayım. Haftasonuna doğru ailecek plan yapmadan mutlaka sorarlar senin bir planın var mı diye. Ona göre aile gezmesine yemeğine dahil ederler. Bayram öncesi sorarlar bir planın var mı diye. Ama tabi herşey karşılıklı güven ve oturaraklılık varsa. Her zaman saygı duyulur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Pek sayılmaz. Tabi ki geç saatte gelmeme kizarlar, gittigim yerleri bilirler. Olması gereken de bu zaten. Türkiye'de yaşıyoruz ve turk babası denen bir gerçek var😂 sevgililerim özel günlerde gelipte beni kapıdan alamaz mesela babam kafalarını uçurur, ya da gecenin bir saati bara discoya gidemem, beni balkondan aşağı atar😂
16 Yorumla- +1 yıl
Sevgiline...
- +1 yıl
İnanmiyorum ama haklı baban😒
- +1 yıl
Maalesef.
- +1 yıl
😒😒😒😒😒
Bem kendi evime gecene kadar her sabah kendi uatagımda uyanmak zorundaydım... Gece 6 da eve gelip yatagıma yattıgımı bilirim.. İzin vermezlerdi dışarıda kalmama...
00 Yorumla
+1 yıltam tersi ben ailemi kısıtlıyorum :D pek bir ailem yok ama olsun
19 Yorumla- +1 yıl
bişey varsa anlamadım ama sağol :D
- +1 yıl
Dediğimi yanlış anladın sen 😄 eig de içimden geldi olamaz mı😄
- +1 yıl
olabilir tabi ama benden iyi görüşler vardır yani ayrımcılık değilmi bu :)
- +1 yıl
Bak bakalım var mı?
- +1 yıl
evet gizli kız 😂
- +1 yıl
Ama o kız 😂
- +1 yıl
belki pembe görünümlü mavidir :D
- +1 yıl
Yok sana eig falan 😂
- +1 yıl
geri alamazsın ki :P
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
15Cevap
+1 yılKiz arkadaslarim ile oldugum surece sorun yok biraz da guven meselesi bu, kisi ebeveynlerine yalan soyleyip bir seyler yapiyorsa ki bir degil iki degil uc bes degil elbet ortaya cikabiliyor ve ailenin guveni sarsiliyor dogal olarak kisitlamalar baskilar ortaya cikabiliyor. Kizar umuduyla soylemeyip guven sarsmaktansa acikca soyleyin guven kazanin hem bu sekilde onlari alistirmis olursunuz. Aileler cocuklarinin her bir seyinden haberdar olmak isterler guvenemedikleri icin baski yaparlar genelde. Bana guveniyor demeyin, karsiya guvenmiyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet kısıtlıyorlar... çarşıya bile çıkamıyorum... illaki eve birşey lazım olacakda öyle çıkacagım yoksa asla çıkamam... eve birşey lazım olup çıktıgım zamanda 1 saat içinde eve dönmem gerekiyo yoksa telefon telefon üstüne... yani özel bir hayatım yok arkadaşım yok ortamım yok gezip tozma işi asla yok... zaten ufak bir ilçede yaşıyorum imkanlar kısıtlı... hiç bir zaman genç olmadım gençlik nedir biilmiyorum... çok sıkıyorlar sevgi saygı yok sadece kendileri var... yüzleri yere egilir diye çok korkuyorlar ben umurlarında bile degilim ölmüşüm kalmışım sıkılmışım deprsyona girmişim hiçç... onlarbeni sıktıkça sevgi vermedikçe ben sevgiyi dışarda farklı yerlerde arıyorum farkında degiller büyük hatalar yapıyorum... hep ailemin yüzünden... kendime bile saygım yok... beni bu kadar sıkmasalar saygı gösterseler ben onlardan utandıgım için kendi kendimi kısıtlarım aman onlara birşey olmasın diye ama onlar kıstıkça inatlarına yapıyorum...
10 Yorumlahayır... ben kapalı bir bayanım ama kendi rızamla kapandım sülalemdeki tek kapalıyım hatta benim ailem ne dışarı çıkmama ne sigara içmeme ne içki içmeme hani karışmazlar karışacak insanlar değiller hatta kapandım diye dışlandım ben :D değişik yani
13 Yorumla- +1 yıl
Çok çok geniş aile 😊
- +1 yıl
Peki...
+1 yılGeç saatlere kadar dışarıda kalmak, arkadaşta kalmak konusunda ben kendimi kısıtlıyorum. Makul gelmiyor açıkçası.
21 Yorumla- +1 yıl
En iyisi :)
Tabi ki. En geç 12 ye kadar dışarda durabilirim o da sitenin içinde ve ramazan aylarında geçerli. Her arkadaşımla dışarı çıkamam. İlla nerede olduğum harfi harfine bilinecek ve eve geliş saatim normalde eğer uzaktan geliyorsam en geç 10 da evdeyim
10 Yorumla
+1 yılYani eve donme saatim var tabiki ama cokda evde sıkı yonetim yok
13 Yorumla- +1 yıl
Sana güven sonsuz kankiş
- +1 yıl
Annemler oylr fiyoo😎😎😎
- +1 yıl
Doğru demişler 😀
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hiç kısıtlamıyor bende izin veriyorlar diye abartmıyorum tabi. Sadece 1 arkadaşımda kalmama izin var :)
15 Yorumla- +1 yıl
Yeni gördüm seni ya 😄
- +1 yıl
Ama sen gurusun ben kendi halinda bir 6 xpercik üye 😄
- +1 yıl
Tamam tamam zorlamıyorum 😄
+1 yılHayır ailem beni kısıtlamıyor burası Türkiye diye ülkemizi küçümsemeyin dinimize görede yatsınezanından sonra dışarıda olmak doğru değil ve biz müslüman bir ülkede yaşıyorz kendi sorumlulığunu bildiğin sürece zaten ailen seni kısıtlamaz keşke aileler kısıtlasada toplum bu hale gelmeseydi
10 YorumlaAnnem beni dışarıdaki öncülerden koruyor :) lütfen amaaa :D
14 Yorumla- +1 yıl
👻👻👻👻
- +1 yıl
👈👻👣👿nihahah😂
+1 yılKısıtlamaz çünkü bir kıza bakmayacağımı bilir. Çünkü esrar alkol kullanmayacağımı bilir. Çünkü vs vs vs
14 Yorumla- +1 yıl
Çünkü sana güvenirler.
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Yurt dışına yollamışlar evden dışarı gezmeme mi bir şey diyecekler :D
- +1 yıl
Aynen helal adamsın 😁
Her zaman kısıtlamazlar öyle. Bir kız olarak rahat büyüdüm gördüm çoğu kötülüğü diyebilirim. Zarar da gördüm tabiki lakin çok sıkmak kısıtlamak da sağlıklı bir şey değil ne yazık ki.
10 Yorumla
+1 yıldışarı bile zor çıkıyorum... oda ablamla veya abimle yani.
11 Yorumla- +1 yıl
Sktr et babanı 😂
Saat sınırı yok nerede olduğumu bilmek istiyorlar sadece
13 Yorumla- +1 yıl
Gece 3kadar dışarı da olabilirsin yani?
- +1 yıl
İyiymiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece saatleri değil, hangi renk pantolon giydiğime, saçımı nasıl şekillendirdiğime, oje sürmeme bile karışıyorlar. Bu konularda ailem gibiler ama hiç bir zaman hiç bir şeyde yanımda olmayan kişiler.
Yani yaşamama izin yok benim. :)13 Yorumla- +1 yıl
Bazen sadece ölmek için yaşarsın...
Cevap sahibi+1 yılaynen, bu cümle çok uyumlu oldu. gerçekten öyle...
- +1 yıl
Maalesef, hayatın bize getirdiği gerçekler
+1 yılGec saatlere kadar evet
Arkadaslarimda kalmami falan hayir her seyin bir siniri var bana gore ailemde buna saygibduyuyo ve bende onlarin bu saygi ve guvenlerini bosa ciksrtmiyorum elbette10 Yorumlaailem her türlü kısıtlıyor kız erkek mühim değil :D erkek kardeşim işten 6da çıkıyor 7yi geçtimi eve gelişi babam kuduruyor :D
10 Yorumla
+1 yılTek başıma çarşıda gezemiyorum. Gerisini siz düşünün :D :D
18 Yorumla- +1 yıl
Yuh abartmışlar
- +1 yıl
yoo aslında haklılar. Babamla bile çarşıda gezerken biriyle laf dalaşına giriyorum mutlaka. :)
- +1 yıl
Neresi orası?
- +1 yıl
boşverr :)
- +1 yıl
Seni kaçırmıcam ama nasıl istersen 😊
- +1 yıl
ya senle alakası yok :D yanlış anlama lütfenn :)
- +1 yıl
Anlıyorum haklısın
- +1 yıl
😊😊
Bu devirde benim aileme gerek yok kendi kendimi kısıtlarım
11 YorumlaEferim.
+1 yıl22 yaşındayım bir mahalle üstumde oturan arkadasta kalamiyorum. Benim cocugum olsa birakir miydim birakmazdm zaman cok kotu artik ne yazikki
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hayır tek bir konuda kısıtlanıyorum hava kararınca dışarıda olmamı istemiyorlar onun harici bir şey yok
20 Yorumlayok hayir hicbir zaman kisitmadilar ama bende haddimi bildim herzaman. onun icin şu an istedigim seyi yapiyorum ve kendi kararlarimi kendim veriyorum.
10 Yorumla
+1 yılAnnem değil de babam her konuda kısıtlar ve hayatıma burnunu sokmaya bayılır. Onun yüzünden istemediğim bölümleri okuyorum ve istediğim bir mesleği edinmeme de hiç bir zaman izin vermedi. Bişey demiyorum. İnşallah pişman olmaz.
10 Yorumla
+1 yılYani kısıtlamazlar ama nerde olduğumu hep söylerim haber ederim zaten
11 Yorumla- +1 yıl
Süper
- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kısıtlamıyor.
Geç kalırsam gelip babam alıyor.10 Yorumla
+1 yılHiç kısıtlamazlar olgun ve dengeli bir evladım cünkü. Kendi iplerim kendi elimdedir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaalesef kisitlaniyorum buda bende disa kaymaya yol açıyor istek oluyor daha fazla ama icimde uhde kalıyor
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kısıtlamıyor. Ama maalesef türkiye de yaşadığımız için eve geç gidemiyorum tabi endişeleniyorlar kanka.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılKısıtlar belli konularda
Kişinin ana baba korkusu yoksa herşey yapabilir Zzz10 Yorumla
+1 yılAilem sıkıdır. Ama bana sonsuz güvenirler. Gittiğim yer kişiler belliyse çok sorun yapmazlar. Gereğinde sıkı yönetim gereğinde izin.
10 YorumlaHayir kisitlamiyor.
Kaldigim insanlar bellidir zaten genelde Barista misin ha gelmezsin Tugcede misin tamam yiyoruz yemegi biz falan iste fdjsghfds10 Yorumla
+1 yılKısıtlamalarini gerektirecek bi' şey yaptiğimi hatirlamiyorum ayrica benim kararlarima ve davranişlarima güvenirler, neyse ki akli başinda kizim. 👌🏻
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaşım pek yok o yüzden sosyal hayatım da yok o yüzden kısıtlama da yok
10 Yorumla
+1 yılHayır hiç kısıtlanmadım her şeyimi bilirler zaten gizlim saklım olmadığı içinde güvenirler
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayir kisitlamaz ama nerde oldugumu ve kiminle oldugumu bilmek ister..
00 Yorumla Ne geç saati ya gündüz çıksam yarım saat sonra arayıp kızım nerdesin çabuk 5 dk ya evdesin diyo sanki kaybolcam ya da beni yicekler 😀😀😀
10 YorumlaIzin vermezler gece gezmelerine falan ki zaten verseler bile bem çıkmam
Kısıtlama yok. Ben zaten onların hoslanmayacagi şeyleri yapmadığım için sıkıntımiz yok00 Yorumla
+1 yılBazen kaç yaşında olduğun önemsizdir onlar için. Hala onların gözünde evin küçük kızısındır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKisitliyo ama arkadaşların anneleri bişe demiyo kız 9da 10 da eve geliyo dersi 6da bitmesine rağmen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılannem babam çok karışmaz ama abilerim karışır :D giyeceğime arkadaş ortamına kadar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kısıtlamiyor 😇🚬
#rr12 Yorumla- +1 yıl
Patates😂
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😄😄😄🙆
Of evet sebebinide hala anlayamadım.
11 Yorumla- +1 yıl
Onlar için hala çocuksun 😊😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılKisitlamiyor babam arasira evde parti bile vermemi istiyoe kaynaşmak amaçlı ovv yee
10 Yorumla
+1 yılbeni kardeşim kısıtlıyor :D
119 Yorumla- +1 yıl
Kardeşn?😄 muhtemelen erkek de nasıl kısıtlıyor
- +1 yıl
evet erkek :D mesela ben antremana giderken tayt giydirmiyor ya da yüzücü olduğum için bu yüzücü mayoları giymem gerekiyor zorla izin veriyor hatta birlikte çalıştığım yakın dostum çağatayın yanımda slip mayo giymesine uyuzzzz oluyor ve bir keresinde yumruk atmıştı çocuğa :D edit: (KENDİSİ EVE 4 DE GELİYOR ABLASI BİRŞEY YAPINDA MOGUR MOGUR MOGURR :( )
- +1 yıl
Kaç yaşında kendi? Ve çocuk haklı sanki en yakın arkadaş konusunda 😅
- +1 yıl
benimle aynı yaşta ikizim kendisi :D
- +1 yıl
ama ben ondan 1 dakika 36 saniye erken doğdum :D
- +1 yıl
Ay gene mi ikizler aman aman sizi biliyorum arkadaşlarımdan 😄
- +1 yıl
arkadaşlarınn? :D
- +1 yıl
Evet arkadaşlarım kedi köpek gibiler ama birbirlerinden kopamıyorlar 😄
- +1 yıl
aynen öylee hatta az önce salak şey yaktı beni yanlışlıkla çay döktü üstüme 2 saattir kavga ediyoz :D
- +1 yıl
Ya bendee istiyorum (kardeş)😄
- +1 yıl
isteme isteme valla bak :D
- +1 yıl
Niye yaa
- +1 yıl
bzen çookk sıkıyoorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
- +1 yıl
Olsun istiyorummmm
- +1 yıl
söyle anana babana :D
- +1 yıl
Olmaz ben yapcam onlardan geçti öld7rürüm vallahi onları
- +1 yıl
:D :D niye öldürcen yahuu :D
- +1 yıl
Aman boş ver çok uzun iş anlatamam 😄
- +1 yıl
Hahaha😄😄
Bazi şeylerde tabiki kisitliyor ama ben bundan hiç rahatsiz değilim çûnkû olmasi gereken bu zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen eskiden 120 lira harçlık alıyordum üniye giderken son zamanlarda bu 100 liraya düştü.
10 YorumlaSanmam aile neden kıskansın ki beni
11 Yorumla- +1 yıl
Kısıtlamak.
telefonma kadar kısıtlyr özellkle babam
12 Yorumla- +1 yıl
Ya saygısızlık oluyor bu kanımca
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakmıyorlar hiç😊 acayipler yani
12 Yorumla- +1 yıl
Niye be
Cevap sahibi+1 yılÖyle yani bazen akşam dışardan geliyorum bir kere ararlar o kadar
+1 yılTipik bir anadolu kızı sorunsalı bu sanirim :)
10 Yorumla
+1 yılAllah'a çok şükür öyle bir ailem yok.
10 YorumlaEvet kıyafet konusunda kısıtlıyorlar:\
10 Yorumla
+1 yılEvet. İyi ki kısıtlıyor. Ben memnunum.
10 Yorumla
+1 yılO yaşı geçtim ben kendimi kontrol ediyorum..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. hayır tam bir Batı ailesi gibi haha
10 Yorumla
+1 yılGüvendikleri için kısıtlamazlar.
10 Yorumlasaat sorun olmuyo ama arkadaşımda kalamam
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,3b cevap paylaştı. hayır beni kısıtlayan yok.
10 Yorumla
+1 yılHayır kisitlamiyor çünkü güveniyorlar
10 YorumlaEvet kisitliyor ama sorun degil
10 YorumlaÇok değil sadece abim
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!