Aileniz sizi bu denli kısıtlıyor mu?

Herkese öncelikle iyi günler. Annem genel olarak beni giyimim konusunda çok kısıtlıyor. Yakında mezuniyetim var ve izin vermeyeceğini düşündüğümden ötürü bir sürü elbiseyi almaktan vazgeçtim, onun yerine kapalılar için olan bir elbise giymek zorundayım. Şahsen çok açık giyinmeyi seven biri değilimdir. Aynı şekilde vücut hatlarımı da belli etmeyi sevmem bu yüzden hep bol giyinirim. Ama arkadaşlarımı şort, askılı ya da tatlı elbiselerle görünce çok kıskanıyorum ve moralim acayip bozuluyor. Bu arada şorttan kastım diz boyunda olanlar. Abim o uzunlukta (hatta daha kısa) şort giyerken sorun değil ama ben giyince sorun. Neymiş erkekler bacaklarımdan tahrik olacaklarmış falan filan. Geçen gün arkadaşımla mağaza da gezerken çok hoş bir elbise gördüm boyu uzun ama üstü askılı, başka bir elbisenin hem boyu hem kolları uzun ama çok az dekoltesi vardı cidden çok azdı ama yine almama izin vermedi. Annem genel olarak dinine bağlı biridir ve ne zmn bu konuyu açsam senin işlediğin günahlar yüzünden bende yanacağım diyor. Oysa ben müslüman bile değilim ki zaten buından da haberi yok (öğrense beni yaşatmaz)

Aileniz sizi bu denli kısıtlıyor mu?