Merhabalar,
Esim ile lise de tanistik, 3 yil once ise evlendik.
Esimin annesi bize her zaman cok karisti, gelinligimi bile ben seçemedim. Dugunum de dans bile edemedim esimle annesi istemedi diye. Ben asik oldugum icin hep sustum, esim bana o zamanlar « evlendikten sonra kimse bize karisamayacak » demisti. Inandim bende.
O zaman 19 yasindaydim. Saf ve asiktim
Esimin ailesi biz evlendikten sonra turkiyeye tasindilar. Biz avrupa da yasiyoruz
Kaynanam tasinacagiz dediginde cok mutlu olmustum cunku bize artik müdahâle edemeyecek, oglunu kontrol edemeyecek demistim kendi kendime. Cunku surekli her seye konusuyordu ve esimi daha cocuk gibi goruyordu. Erken evlendik ben 19 o ise 21 yasindaydi.
Gittiklerinde biraz rahatlamistim fakat bu sefer de uzun sure yatiliya gelmeye basladilar.
Her 2 ay da bir geliyorlar bize, 2-3 ay kalip geri gidiyorlar. Gelmelerinin sebebi : kayinbabam buraya gelip kaçak calisiyor, sonra turkiyeye gidip rahatça 2 ayda parasini harciyor ve geri geliyor. (insaat da calisiyor)
Kaynanam kocasini oyle surekli yolluyor bize. Cok ama cok bencilce bir hareket ve ben onlarla yasamak zorunda olmadigimi dusunuyorum. Bazen kayinbabamla evde tek basima oldugum zamanlar bile oldu ve cok rahatsiz oluyordum. Bunu esime guzelce anlatmaya calistim ama o beni hep yanlis anladi ailemi istemiyorsun dedi oysa ki ben sadece esimle rahat bir evlilik surdurmek icin çabaladim her zaman.
Bir gun bunu kaynanama soyledim. Artik rahatsiz oluyorum surekli 2-3 ay gelemezsiniz dedim ve kotu olan ben oldum (tabi bu sekilde soylemedim ama kisa kesiyorum)
Her seye ragmen küsüp isi dustugunde ise barisiyor benimle. Ben barismak istemeyince de esim bana ya ailemle barisirsin ya da bu evlilik devam edemez diyor.
Zaman gectikce ve buyudukce (Şu an 22 yasindayim), kendi ayaklarimin uzerinde durmayi ogrendim.
Esim uzun zaman calismadi mesela, ben gittim 2 is’e girdim eline ben verdim harçligini, yeri geldi tatile ben goturdum onu. Yani anlayacağıniz resmen esimin beceriksiz olduğunu fark ettim zamanla. Ask o kadar kor etti ki gozumu yeni yeni anliyorum bunlari.. maalesef hala seviyorum onu ama sogudum da.
Bu yaz annesi yine gelecekmis kayinbabamla 3 ay kalmak istiyorlar bu sefer. Ben sahsen kabul etmek istemiyorum misafir dedigin 1 hafta olur.. cok korkuyorum kalp da kirmak istemiyorum ama dayanamiyorum artik.
Hic bir ozelimiz yok onlar geldi mi 1-2 ay iliski bile yasamadigimiz oldu.
Ayrilmak bile istedigim zamanlar oldu fakat beni kimse anlamaz bunu kime soylesem ailesi yuzunden kocani mi birakacan diyor.. aslinda ben anladim ki benim esim annesinden kopamamis, bir birey olamamis.. adam olamamis..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer