Ailenin kiyaslama yapmasi?

Başkalarinin çocuklariyla utanmadan kıyaslama yapmaları çok komik değil mi? Hem de ayni imkanlari sağlamamışken.

Sürekli kısıtlama, zorbalama, heves kırma, özgüveni bombok etme ve sonra seni basarisizliginla suçlama...

Türk aileleri Neden bu kadar toksik. Neden biz daha yolun en başında ailemizle savaşmak zorundayız. Neden 10-0 geride başlıyoruz hayata?

Birileri gerçek bir aileye sahipken biz daha çok kan bagindan düşmanlara sahibiz. Kimsenin veremeyecegi zararları veriyorlar bize.

Once sana hayvan gibi muamele yapıp onlara saygı duymanı bekliyorlar. ayrıca bu yetiştirme tarzı sizi gelecekte pısırık ve insanların enayi diye tabir ettiği birine dönüştürüyor. Bir çok alanda hevesinizi kırıyorlar sadece basariliysaniz bunu kendilerine mal edip seviniyorlar ama size asla destek olmuyorlar tam tersine önünüzdeki en büyük engel olmaya yemin etmiş gibiler. Başarısız olursanız da eğer sizden nefret ediyorlar ciddi ciddi nefret ediyorlar. Başkalarının çocuklarının akıllı olduğunu söylüyorlar size bok gibi hissettiriyorlar ama siz onlara eğer kötü bir ebeveyn olduklarını söylerseniz bunu asla kabul etmez ve beddua etmeye başlarlar. Ben çok yoruldum ya. Hayatımızın bu yol yordam bilmez ne yaşadığını bile bilmez tiplerin elinde yogurulmasi hele de kadinsaniz tüm geleceğinize mal olması gerçekten adil değil. Ben ailesi ile arası iyi olan kızlara hep ozenirim. Benim babam mutfağa girdiğimde bile laf yapar. Tüp maliyetinden tutun da yediğim yumurta, makarnaya kadar ki günde bir öğün yiyorum zaten onu da boğazıma diziyor laflarıyla. Bize hiç çocuğu gibi davranmadı. Üvey evlat olsak daha fazla severdi o kadar diyeyim çünkü arkadaşlarıma benden daha iyi davranıyor. Kendimi aile evinde hiç oraya ait hissetmedim. Hissettirmediler ki. Ben babamın bana harçlık verdiğini bile hatırlamıyorum. Tek hatırladığım bize olan nefreti...

Ailenin kiyaslama yapmasi?