Ailenin gözüne batmak?

Normalde hani böyle birsey yasayacağımı düsünmezdim hani hayatta pek şanslı biri değilim zor şartlarda eğitim gördüm ama kimseye de muhtaç olmadım bir bakıma yani ailem son çarem di ama yinede belli bir süre sonra en ufak bir hatanızda ailenizin bile gözünüze batıyorsunuz kardesleri olanlar bilir siz onun icin herseyin iyisini istersiniz ev almak ister ses cikartmazsiniz oncelik verirsiniz felan filan susarsiniz rahat yasasin diye bazen iste hani dedim ya son care aile diye kucuk birsey istersiniz aileniz sizin yine yuzunuze vurur ise yaramaz biri olduğunuzu hissettirir yani bilmiyorum genel anlamda sizinde basiniza geliyor mu ama adam yerine konulmamak cidden ağır geliyo hani baskasi yapsa ne kadar ağır olur ama aileden bile bunu görüyorsanız hemde hic bir sey yapmamaniza rağmen isten eve evden ise gelip giden sosyal yasantim yok kotu aliskanligim yok buna rağmen gözlerine battım beni hep uzaklastirdilar kendilerinden babama bir kez baba diyip icten sarilmadim hakli buluyorum kendimi siz olsaydiniz ne yapardiniz?
Ailenin gözüne batmak?