Ailem gebersin ?

Annemden Artık bıktım böyle bir kadının çocuğu olduğum için kendimden utanıyorum abi şimdi şey diyeceksiniz o nefret ettiğin kişi seni 9 ay karnında felan taşıdı kimse kusura bakmasın ama o bana bir kere bile kızım diyip sarılmadı bir kere bile benle gurur duymadı bir kere bile beni övmedi hep başkaları onun kızı bunun kızı şunun kızı herneyse diyorum annemdir boşver bir de titizlik hastalığı var her saniye ciğerlerime domestos soluyorum üstüne bana da yaptırmak istiyor yapmayınca da şiddet eğleminde bulunuyor ya hani karşımdaki düşmanım bile olsa onun dış görünüşüyle ve zayıf yönlerini dalgaya almam benim annem her defasında en küçük hatamda iğrenç küfürleri kusurlarımı yüzüme vuruyor ya gerçekten yaşayamıyorum herşey ailemden ibaret değil benim de hayatım var ben de insanım bir de abim var ya benim salonda oturmam senin bir yerlerine mi batıyor çıkıyor kalk git burdan ne ya sen bir defol karaktersiz bir de babam var gözümün içine baka baka arabayla geçerken kadınların kalçalarına bakar bir de utanmadan giderken arabanın aynasından bakar 50 kere iğrenç şeyler izlediğini gördüm bir de geçmiş silmeyi de bilmez ay ben sizin cahil beyninize tövbe ya bunların arasından nasıl kurtulucam ya yardım pls?

Güncellemeler
+1 yıl
Son açıklama olarak bu akşam evden gidiyorum hepinizin yardım ve fikirleri için teşekkürler 🙏
Ailem gebersin ?