KScanlar merhaba, Altın kapılarımız kan oldu tayfunnnnn repliğini unutmak ne mümkün.
Soru için buradan esinlenmedim ama soruya görsel ararken karşıma çıktı yine 😂 hali ile oradan esinlenmişim sonradan fark ettim.
Özgür kardeşimiz de sahi ailesinin evini filimcilere kiraya veriyordu; diye dank etti kafama. Efsaneyi hatırlayalım diye sorayım dedim. Ailenizden gizli, onlar evde yokken evi filimcilere kiraya verir misiniz?
Benim direkt aklıma geldi bu sahne. Evet veririm , çok da iyi parası olduğunu düşünüyorum. Hatta güzel para varsa zaten her türlü filmcilere kiralarım. Ufakta ünlenir zaten ev sonra kiralamak isteyen çıkar elbet , güzel para kazanma olayı bence bu.
Bizimkiler gidince evi filmcilere veriyorum, 10 bin geliyor, ay sonuna kadar idare ediyorum, Sabri abin bizi yanlış tanımasın bizim paraya falan ihtiyacımız yok. He bu aralar 10 bölümde bir dizi kalkıyor. Bizde mantara bağlıyoruz :D Valla bizim böyle bir evimiz yok. Ancak günlük kiralık daire çıkar bizden D:
Ben şimdi filmcilere kiraya versem heryer batacak temizlemesi bana kalacak. Mesela halılara ayakkabı ile girecekler bir sürü elektirik harcanacak. Ee bir temizlikçi birde elektrik parasını versem kiraya eş değer olacak. O zaman ben neden veriyim 🙄