Bizleri dünyaya getirmek için canını ortaya koyan, geceler boyu uykusuz kalan kanıyla canıyla besleyen annelerimizin ve anne adaylarının ellerinden öpüyorum. İyi ki varsınız 🌹🌹🌹🌹♥️♥️
Anneler gününüz kutlu olsun. Annenizin hediyesini aldınız mı?
Tüm annelerimizin anneler günü en içten dileklerimle kutluyorum, Baba evin reisi olsa da anne evin direkt taşıdır, mesela bir gün annem olmadığı zaman ya da başka bir yerde olduğu zaman öyle eksikliği hissediyorum ki, babayı da severim ama annenin yeri bir başka, evet bugün kimi insan anneler gününü mutlu bir şekilde kutlarken, kimisi de hüzünlü bir şekilde anne özlemi çekebilir.
Bugün onların da varlığını annelerini kaybetmiş insanların da varlığını unutmayarak hareket edelim. her derde
Anne taç imiş, her derde ilaç imiş, annelerini kaybeden kardeşlerimizin de Rabbim sabır versin hayatta olanlara annelerinin rızasını almayı nasip eylesin, Peygamber efendimiz Cennet annelerin ayaklarının altındadır yani onların rızasını almalıyız onların kalbini kırmamak gerek buyurmuştur.
Ecel Allah'tan hayat Allah'tan daha keşke annelerimiz her zaman yanımızda olsa bir insan 80 yaşında gelse anne annedir özlemi aynıdır. O yüzden hayattayken kıymetlerini çok iyi bilelim.
Dünyadaki en değerli ve en cefakâr insan olma özelliğini taşıyan annelerimizin ellerinden öper, sadece bugünü değil, diğer tüm günlerini de kutlarım ve onlara bugün de, diğer tüm günler de değer veririm.
Annemi sadece birgün değil hergün hatırlıyorum.. Önce bitanecik annem ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.. Tabiki benim de günüm mutlu olsun.. 😍