Bize istiklal ve istikbalimizi veren aydınlık günler için bir ömür adayan , Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK 'ümüzün annesi Zübeyde Hanım başta olmak üzere bütün annelerin Anneler günü kutlu olsun...💐
Bir annenin gönlü değeri hiçbir Meta ile ölçülemez ki ama sembolik olarak ona güzel bir anıyla hediye etmek isterdim şimdiden Ama yok annem geçen sene anneler gün sabahı vefat etti. Keşke hayatta olsa umut yine sarılsam koklasam öpebilsem.
Allah razı olsun dostlar sağ olsun. Annem çok özel bir kadındı önümüzdeki salı günü Tam bir sene olacak vefat edildi ve en önemlisi de bir anneler günü sabahı ölmesi hastanedeki uzun bir yatıs sürecinden sonra. Annemin diğeri çok fazla bildim çok yaşadım ama doyamadım İnsanoğlu zaten öyle bir varlık değil mi doyamıyor zaten ne kadar sevse de ne kadar sarılsa da ne kadar zaman geçirse de doyamıyorum annem benim yanımdayken hiç zamanı geçmesini istemezdim ama tam tersi o kadar hızlı geçerdi ki her şey
Ben iyi bir anneyle büyümedim o yüzden imrendim öldü diye haberi gelse sevinirim öyle berbat bir yaratıktır ve bana hic izi geçmeyecek çok derin yaralar bıraktı seneler geçmesine rağmen canımı çok yakan şanslıymışsin Rabbım mekanını cennet eylesin validemizin .
Anlıyorum sizi çok çok iyi anlıyorum maalesef yaşanan anılar iyi olmayınca o tip şeyler insan üzerinde derin travmalar yaratıyor ve izleri kolay kolay silinmiyor Ama mutlaka hayatınıza dokunan bir aile büyüme mutlaka olmuştur o da gerektiğine Bir anne veya baba gibi oluyor insan hayatında
Anneme Hediye almayı elini öpmeyi çok isterdim gülüm ama annem memlekette yaşıyor genel de yazin gittiğimde alıyorum hediyeler ama yarın mutlaka arar görüntülü konuşuruz buna da şükür 🙏❤️🥰
@olummmelegiii Anneler günün kutlu olsun ablam. çocukların böyle güzel anneye sahip oldukları için çok şanslı. sana ve ailene güzellikler sağlık ve huzur dilerim. 🙏