Almadım, Bugün Anneler Günü, size özel bir gün. Bu güzel vesileyle sizlere sevgi, saygı ve minnetimi sunmak istiyorum. Sizler, fedakarlıkla, sevgiyle ve sabırla ailelerimizi büyütüp yetiştiren, bize her zaman destek olan kahramanlarsınız. Anneler, hayatımızdaki en değerli varlıklardır. Sevginiz hiç bitmez, enerjiniz hiç tükenmez. Bize koşulsuz sevgiyle sarılır, güçlü olmamızı sağlarsınız. Yüzümüzdeki gülümseme için, yüreğimizdeki umut için sizlere minnettarız.
Güzelmiş 😅😅😅o fikirde kız arkadaş yapmayınca para cebine kalmıştı kız arkadaş yapmayıp para birikim yapılır ama anneden olmaz kaçamazsın ışte böyle biz kardeşlerimle birlik olduk kıyafet takı türü şeyler aldık
Cano analar gunun kutlu olsun benim gibi seksi çıtırın annesi oldugun icin cok şanslısın😎 canim sakaydi seviyorum seni.. Diye mesaj aldım 😂 Evet hediye de aldım.
Anne, babama en güzel hediye “benim” dünyaya gelmiş olmamdır ve onların evlatları olmamadır. Daha ne hediyesi alacam? Bundan daha güzel hediye mi var? Çok şükür sağlıklıyım ve hayattayım…