Ailemle yaşıyorum calismayacagim istifa edeceğim dedim sinirle bana annem et go tü ne vurur disari koyarım dedi bazen ailemden bile nefret ediyorum ben de bağırdım onlara bana ne yaptınız ki dedim eve birşeyler alıyorum sürekli her şey eksik çünkü kullanıyorlar kulkaniyolsr kendileri bir şey almıyor bana gelince her şey bitmiş evde ben eve geldiğimde yok hiç bir şey ben de sinirlendim söyledim dedim ki hayat halitem artmiyorsa ben neden çalışıyorum aldığım herşeye laf ediliyor yediğim şeylere yok zararliymis vs vs abur cubur yiyiyorum diye hem kendi almıyor eve hem aldığım şeyi burnumdam getiriyor böyle deyince da bundan önce de hayat kalitem aynıydı şimdi de o zaam ben neden çalışıyorum dedim iş hayatında zaten mutsuzum karşılığında annem bana bunu dedi sinirden mi dedi yoksa gerçekten ailede de mi bir değerim yok
Ailede değerim mi yok sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen sorumu cevaplar mısınız kötü hissediyorum yardıma ihtiyacım var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben de öyleyim ne işte mutluyum ne evde başka da çarem yok
Çok moralim bozuk şeytan diyo tayon ol git şimdi de annem gelmiş diyor ki arkamdan bunun aldığı hiç birşeyi yemem ben onu mu dedim
Üzücü ya ailesi tarafından sevilen insanlara imreniyorum Çalıştığım parayı verdiğim halde en ufak şeyde sen kimsin diyor bana Boşa kendimizi harcatıyoruz Bir hedefin falan yok mu ya da bu evden ayrılacak durumun Kaçarak evlenen kızları çok iyi anlıyorum hep aile baskısından kaçıyolar şanslarına ne düşerse artık..
Maalesef yolculuk yapamıyorum psikolojik sikintilarim var
Ne gibi
Ona anneler günü hediye aldım şimdi onu da kabul etmez kesin Dyson bu olanlardan sonra yarısını ben ödeyeceğim ama yine abime teşekkür eder bosversene biz ne yaparsak yapalım değerimiz olmuyor iş yerinde de bir değerim yok zaten
boş ver bir sorunum var da o ayrı bir durum
Sen bensin ya cidden çok mutsuzum ben de düzgün bi işim yok Allah yardımcımız olsun Bazı anneler maalesef erkek kız ayrımı yapıyolar ben küçükken beni abime dövdürttüğünü biliyorumSorsan bunları inkar eder Ama sana tavsiyem birikim yap kıymetini bilmeyen insanlara vereceğin parayı altın yap kenara koy falan Değmez asla
Benim ailem iyi mi kötü mü anlamıyorum ama bazen annem öyle bir laf ediyor ki bu kadın beni sevmiyor diyorum
Sadece çocuğu olduğum için birşeyler yapıyor yoksa sevmiyor özünde
Zaten beni kimse sevmiyor birikim de yaomak istemiyorum neye yapayım ki tek başına harcamak için mi kimse yok hayatımda çok anlamsiz yapayalnixim hiç bir şeyin duzeldigi de yok
İstersen gizliden çık takip atayim
Arkadaş oluruz belki
Çıktm
Kendini kullandırtma
Aileme karşı mi
Zaten beni herkes kullanıyor sadece ailem değil
Ken enayiliği kabullenmişsen kimse seni kurtaramaz. Eşek olursan semer vuran çok olur
Yoruldum artık hiç kimseye hakkımı zerre şu kadar bile helal etmiyorum umarım cehennemde çatır çatır yanarlar özellikle o iş arkdaslarim nefesimin son damlasina kadar da helal etmeyecegim
ne işinde çalışıyorsun. Off o kadınların çalıştığı iş ortamlarındaki çekememezliği, içten pazarlıklığı hayal bile edemiyorum.
Hemsireyim nefret ediyorum keşke hiç atanmasaydim daha mutlu olurdum yemin ederim pskilohim kalmadı zaten saglam değildim hepten gitti
jsjs sen en iyisi kocaya kaç
Çalışmak istemiyorum beni böyle kabul edecekse okey