Bu sorunun boynu bükük kalmasın fake soruya bekleriz😀😀
Paraya en çok kadınlar mı yoksa erkekler mi tapıyor?
Bu sorunun boynu bükük kalmasın fake soruya bekleriz😀😀

Gucci Gucci Prada😀😀😀
Paranın insan sağlığına bile etkisi var, kimse parayı ikinci plana atamaz. Zaten çalışma sebebimiz bile para. Var mı parasız sadece unvan için çalışırım diyen? Herkesin ilk amacı bu. Ancak para bir güç gösterisi olduğu için, paraya daha çok sahip olan bu parayı katlama telaşına düşüyor. Bu soruya ülkemizin örf ve adetlerini de hesaba katarak erkekler demek istiyorum. Çünkü kadınların bu toplumda evi yönetmesi beklenmiyor. Ama erkek evin giderlerini sağlamak zorunda bırakıldığı için bu konuda daha muzdarip.
Kadınlar.. Ama bu cevap önyargılı bir cevap değil.. Kadınlar derinlemesine düşünürler.. Evet, sevdiğiyle kuru ekmeğe razıdırlar, samanlık seyran olur ama içgüdüsel olarak geleceği düşünürler. Özellikle doğacak çocuklarının geleceğini. Bu yüzden güçlü erkekler onların yaşamını kolaylaştırır
Kadınların paraya olan zaafının daha fazla olduğu kanaatindeyim. Fakat dediğim gibi benimki kanaat. Bazı erkekler de var ki Haşa Allah mı para mı desen parayı seçecek kadar paraya tapan tipler var...
bence tapmak değil onun adı ihtiyaç erkeğin parası olmasa bile bi gömlek pantolon yetiyor ayrıca bi şekilde bi yerden para bulur kazanır çalışır ama kadın öyle değil kendini iyi göstermek için iş bulmak için iyi görünmek zorunda güzel görünmek zorunda ve o kadar kolay da para kazanamıyor. o yüzden tapmak yerine zorunluluk diyebiliriz.
Cevap
97Cevap
Para sevmeyen insan yoktur bence. tabi ki de hayatta kalmak için para mutlaka gerekli ama para için her şeyi yapabilecek kötü insanlar da var.. diyip politik cevabını buraya bırakıyorum :D :D
Ortaya konuşma Barış 😀
Erkekler paraya tapar diyim, kadınlardan + puan alayım :D
Benden aldın bile😀
Senden aldıysam yeterli :D
😎😀
Lütfen böyle genelleme yapmak kadınları incitir, böyle söylemlere hiç gerek var mı? Bence yok, çünkü erkek olsun kadın olsun, her insanın nefsi var her insanın tamah ettiği bir şeyler var, kimisi parayı sever kimisi makam kimisi kadın kimisi erkek, insan nefsinin arzularına göre hareket ederse kadında parayı sever erkekte, burada önemli olan tek bir şey var.
Para artık günümüzde ihtiyaçtır, ama kazanılan paranın helal yoldan gelip gelmediği önemlidir, çünkü bir haram lokma yiyen insan, 40 gün üzerinden gitmez derler. O yüzdendir ki, ihtiyacın kadar ve mutlu olacak kadar paran olsun. Ama her gün ölecek kadar da, yalan olsun.
Kadını yüreği özünde kötüdür der Nietzsche.
Kadın sadece alıcıdır. Parası olan erkeği de sevmeyecektir. Ona alınan altınlar, evlilik statüsü ve kız arkadaşlarına atacağı hava kadını cezbeder.
Kadınların en büyük yalanı uyumlu erkek, sadık erkektir. Neyse ki erkekler toplumda bilinçli olmaya başladı ki kadınlara güven azaldı. Güven vermeyen gerçek maskulen erkekler olmaya başladı.
Kadın kadar kadının hakkını ezen başka varlık yoktur. Bütün aşk dizileri kadını ezmek üzerine, p. lar da ve bunun mimarı yine kadınlar. O yüzden kadınlara üzülmeyin acimayin, her kadına karşı şüpheniz olsun beyler.
Büyük darbe yemişsin
Bir erkeğin gözü hep dışardadır bir kadından sevgi ilgi sadakat gördü mü o kadına sadece cepte gözüyle bakar onu orada tutar başka kadınlara gider hep bi ikililik ve doyumsuzluk peşindedir
Evleneceği vakte kadarda her kızla konuşur her haltı yer evlilik geldi mi temiz kız arayışına girer kısaca erkeler böyledir. Ağzına s**çln erkek kuzu gibidir dibinden ayrılmaz seni kaybetme korkusuyla yaşar ve sensizlik duygusuyla savaşamaz yani kısaca bi ilişkide baskınlık söz geçirmelik kadında olucak. Erkekte olsa g*tü kalkar o yüzden Sisterlarım erkeklerin gözünün yaşına bakmayın maddi de manevi de
Nietzsche den sonrasini okumadim
Bana mı dedin
Ya of aşırı cahil hissetim kendimi yazıyı ynei okuyunca farkettim pardonn
Önemli degil 😇
💞.
Aynı kadın tarafından 3kez red yiyince niçe
@emre505
Peki senin şu alıntı yaptığın nitezsche kadınlar tarafından yüz verilmediği zamandan sonra kadın düşmanı olduğunu ve hayatı boyunca bir kadının aşk peşinde koştuğunu biliyor muydun?
@HazardGoose hiçbir erkek durduk yere kadın düşmanı veya kadınlara şüpheyle bakan bir varlık olmuyor.
Kadın nefret etmeyecegi erkeği sevmiyor.
@emre505
Senin dediğin şey bir anekdotsal kanıt ve hiçbir geçerliliği yok. Evrensel gerçeklerle karıştırıyorsan ben artık senin zihnine t*küreyim. Tüm erkeklerin reddedilmeye kadın düşmanlığı ile tepki verdiğini öne sürmek indirgemeci ve açıkçası tembelce bir yaklaşım. Senin espirin aslında biraz drama queenlik gibi geldi bana. Biraz çık da temiz hava al bari
Kadınların adı çıksa da erkekler. Çünkü kadınlardan pek az hatta hiç bu adam paragöz diye duymazsın ama erkekler doğum gününde basit bir hediye alsa bile lafını ederler. Hatta ettikleri için birçoğu hatırlamıyor ayağına yatıyor. Hatta birçok defa "Sevgililer Günü, doğum günü, tanışma dönümü, evlilik yıl dönümü vs. bunlar para tuzağı." lafı eden erkekler hepimiz görmüşüzdür. Paraya itimat etmeyen bunun lafını da yapmaz. Sevdiği kişi mutlu olsun diye içinden gelerek yapar. Paranın lafı aklına bile gelmez. Çünkü o mutlu olmaya ve mutlu etmeye bakar.
Kişiden kişiye göre değişir parayı seven taraf dedim ki korsan soruya cevap yazdım 😂 orjinaline yazmasam emeğe saygısızlık olur
Sen değil önce ben darılırdım kendime 😂
Çoğunlukla erkekler için para güç demek kadınlar için ise meta yani istediği şeylere sahip olmak için araç. Tapma kısmına gelirsek karakterle ilgili bir durum. Kimi paraya kendi tapar, kimi parayla kendine taptırır, doğrudan ya da dolaylı olarak materyalist anlayışın zirvesini yaşıyoruz bu çağda.
güzel cevap
Parayı herkes sever ama sadece kadınlar tapar. Bir erkek, istediği bir şeyi kadına para ile yaptırabilir genelde ama bir kadın her istediğini parayla yaptıramaz.
Kadın bunu cilve ve arzu silahi ile yapar.
Erkek ise güç yoluyla.
Kadın güce, erkek cilve ve arzuya tapar.
Konu nerelere geldi dıdjd
Erkeklere deseler ki çalışmana gerek yok , istediğin kadın senin olacak.. para kazanmak içinbir kariyer yapmak hiç uğraşmazlar.. onlar için para sadece kadına giden en kestirme yoldur.. Kadınlar için ise para.. toplumda bende varım demenin.. yoludur..
Ne alakası var yahu? Yaşamak için çalışmak zaruri değil mi? Hadi piyango vurdu ya da miras vs yahu hazıra dağ mı dayanır? Hadi dayandı para çok fazla, o zaman da yaşamdan zevk alınmaz… Karın güzel olsun sıkılırsın vs vs vs
Erkekler karnını doyuracak kadar kazansın ondan fazlasını istemez.. daha fazlasını ise.. hayatlarina alacağı kadınlar için çalışır kazanır bunun için yükselmek.. kariyer yapmak isterler.. para onlar için kadına giden yoldaki bir araçtır sadece.. paraya tutkulu değildir erkekler.. mersedese hem cinslerine hava atmak için değil.. o arabaya istediği her kadını attığını göstermek için binerler..
Her iki consiyetten de tapan vardır bence yaa
Çünkü gerçekten her şey paraya bakıyor güzellik sağlık bazen ilişkiler bile :/
erkekler yoksa onca hırsız gaspçı onlardan çıkmazdı
Parayı en çok erkekler kazanır ama bir tek kadınlar kıymetini bilir.
Erkekler, aman ceplerinde paraları olmasın dünyaları başlarına yıkılıyor
Aşkolsun yaaa ne zaman para sordun da var dedim 😂😂😂
@SülfürükAsit sormadım dimi :D
Yok sormadın 😀😀
@SülfürükAsit var mı :D
Var ya bize yeter
😀😀
@SülfürükAsit bize derken 😃
Sana bana ikimize sadece bütün siteye yetmez
Tamam bana yetecekse :D
O kadar var yaa😀ölmedik daha dur😎😎
@SülfürükAsit daha çok versin yaradan.
Amin herkese versin
🙏
Eee napıcaz sinemaya gidelim mi?
Çok konuşurum 😅
Bişey olmaz o zaman piknik yapmaya gidelim
Gidelim 🥳🥳
Seni dinlerim konuşuruz sohbet ederiz 🙂🙂
Sıkılmaman ümidiyle 😌
Sıkılmam pek sanmıyorum ☺️ alkol mü normal içecek mi?
Kahve 😌
Tamamdır 🙂🙂
Erkekler daha çok sever parayı
Bir de erkekler daha duygusal
Tezat biliyorum ama ben bilinmeyen gerçekleri söyledim 😊
kadınlar bence. para cok onemli alıcam essegı vurucam kırbacı modunda erkek cok değildir sanırsam.
Inan erkekte cok tapiyor
Ama o gördüğüm çantayı, ayakkabıyı almam lazım sjsjssjsj Kim daha çok seviyor onu bilmiyorum ama sevmeyen yalan söylüyordur 😅
Kadınlar ozu itibariyle hiçbir erkeği sevemez. Maddi çıkarı varsa sevecektir. Başka türlü olmaz.
kadınlar bence erkeklere iyi bir bilgisayar ve internet koy hayatta kalacak kadar yemek ver taşın üstünde bile yatarlar
Tapmak biraz sıkıntılıdır. Tapana Allah rahmet eylesin
bunun cinsiyetle bir alakası yok, tapmak kelimesi de çok yanlış
para insanların ihtiyaçlarına ve hayallerine ulaşması bir araçtır ve kimse parayı elinin tersiyle itmez
her insan zengin olmak ister
Kadınlar gibi gözükse de erkeklerin paraya daha çok zaafı olduğunu düşünüyorum
Kadınlar. Erkeklerin paraya tapma sebebi de kadınlar.
Erkekler verir kadınları daha çok mutlu etmek için ama 🤣
Parayı sevmeyen yoktur ve her 2 cinste de tapan görmek mümkün. Öylelerinden Allah korusun beni
İnsanlar paranın değil paranın getirdiği güce tapar.
Paraya herkes tapar. En somut tanrı paradır.
Erkeklerin paradan beklentisi genelde başarı ve kadınlara ulaşmak üzerinden anlamlanır.
Kadınlar için çok şey diyemem ama tercihlerinin paralı erkekler etrafında şekillendiği göz ardı edilmemeli.
Bence her iki tarafta aynı gibi isteklerini almak için mutlu olmak için eşit tapıyor. Tabi bazı kadınlar haddinden fazla paraya düşkün oda ayrı.
Vallahi benim için fark etmez ben henüz baba parası yiyorum ama istediğimi her şeyin sahibim hiçbir zaman paraya da tatmadım çulsuz da olsam her şeyi gördüm sadece mutsuz olduğum tek bir konu var o da aşk
erkekler, her ne kadar önemsiz deselerde. erkekler zaten 1. hem parası varken 2. bide yokken gerçek yüzünü görürsün.
@90KimeNe90 para önemsiz olsaydı kadinlar için anneleri damata yani adaya ne iş yapiyorsun , evin var mı , araban var mı , maaşın ne kadar diye sormazdi.
kadınlar parayı harcamak için ister erkekler de mal sahibi olmak için yani erkekler tapıyor diyebiliriz ama herkes aynı deyip genelleme yapmak saçma olur o yüzden karakter meselesi
Günümüzde her şey para olduğu için insanların para sevgisi normal bence. Ayrıca kadınların daha fazla para sevdiğini belirtenler galiba hiç erkekleri zengin birinin yanındayken görmemişler, erkekler zengin birinin yanındayken aşırı yalaka olabiliyorlar
Bence para sevmek ayrı bir konu çünkü ben de parayı severim ama harcamayı severim istediklerimi elde etmek için çok çalışırım çalıştığım kadarını da harcarım ama bazı insanlar parayı o kadar seviyorlar ki harcamıyorlar eğer harcıyorsan bence parayı sevmiyorsundur paranın getirdiklerini seviyorsundur ama harcamıyorsan biriktiriyorsan direk paranın kendisini seviyorsundur
İnsan olan parayı sever zaten
Kadınlar bizim masrafımiz çok krem kozmetik saç bakım giysi kuaför daha sayamadığım çok şey sizin hiç masrafınız yok sap gibisiniz.
Erkeklerin parayla satın alabilecekleri şeyler sınırlıdır. Kadınlar daha geniş bir yelpazeye sahiptir. O yüzden kadınlar diyorum lütfen linçlemeyin
Abartmaya gerek yok kazanan erkek , harcayan kadın olmuştur genel olarak.
İstisnalar illahaki vardır ama sonuç değişmez.
Ahir zaman insanı dünyaya dalmış gidiyor. Paranın araç olduğunu unuttu. Amaç daha çok para olması gibi yaşıyor denebilir.
Maddiyatci bakan iki cinste paracı olabilir. Ama parasız da olmuyor. Yaşam standardını korumak zorunda herkes.
Bence herkes parayı sever kadını erkeği yok tapmıyorum ama para seviyorum harcamayı daha seviyorum :))
tapmak demiyelim o yanlış cümle sevmek diyelim her iki cinste
Görselde de görüldüğü üzere kadınlar işte 😅😂
Ben altin seviyorum 😋😋
Kadınlar tabiki. Yoksa zengin koca peşinde koşmazdılar
Para erkeklerin kadınlara harcaması için üretilmiştir😀😀😀
Tapma yanlış olur ama aşırı ilgi duyanlar kadin
Her iki cinsinde düşkünü var. Şu ve ya bu diye seçim yapamam..
İki taraf ta sever Cinsiyeti yok Bence para araçtır amaç değil
Erkek ve kadın yorumları tam 55 55 şeklinde imiş. Tamamen bunu bozmak için yazıyorum kdkfksndxm
Erkeklerin daha çok taptığını herkes biliyor djmsnsmsmss
Paraya tapanların genelde cimri olması sizcede çelişkili değil mi!
Kadınlar daha çok tapıyor çünkü alacak çok şeyleri var 😃
Erkekler büyük oyuncaklara, kadınlar küçük eşyalara para verir 😄
Görseldeki mevzu zaten durumu özetliyor para kimin elinde görüyoruz😂
Erkekler diyenler para avcısı kadınları görmemiş sanırım 😂
Kişinin yaşam standartlarını belirleyen paranın gücüdür daha iyi bir hayat istemek, sunmak herkesin hayalidir.
Para herkes tarafından sevilir, daha çok erkekler tapıyor paraya
Bence ikiside eşit kadınlar eğlenmek için erkekler kadını eğlendirmek için aynı çıkış yolu yani sonuç olarak
Paraya tapma konusu bence cinsiyet ile ilgili değil bana göre kişiden kişiye göre değişir. Bazı insan var dediğin gibi paraya tapıyor, bazısı var yetecek kadar parayı yeterli görüyor.
Erkeklerin büyük cogunlu kadınlar demişte kendilerine zengin bi kadın verseler normalde davranacaklarından çok daha itaatkar davranır her türlü yalakalığı yaparlar... boş konuşmuş yine erkek milleti
Bunun cinsiyeti yok ki herkes sever parayı
parayı sevmeyen yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?