Dövmeli insanlar hiçbir şekilde seksi ya da çekici değil tam terine itici ve görüntü kirliliği yaratıyor. Özellikle dövmeli erkekler bana serseriymiş izlemini veriyor çoğu kız için bu tarz tipler kısa süreli bir ilişkidir ya da en azından benim için öyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim için önemli ben istemem. Yorumlara gore çoğu kişi dövmeli istiyor ama bn kabul etmezdim. Sonuçta kalıcı dövmeler su geçirmiyor ve abdest tutmuyor diye biliyorum. Bence uygun değil
21 Yorumla
Soran+1 yılböyle demeyeydiniz iyiydi :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDövme, birtek bayanların ayak bileklerine yakışıyor. Onun dışındaki dövmesi olanlara yakışmıyor. Çok doğru birşey değil diye. Aykırılık oluşturuyor insan algısında. Sağlık açısından da sakıncalı.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılbahsettiğin gibi aşırı ise dövme yanii rusyada cezaevi mahkumları gibiyse düşünemez
12 Yorumla
Soran+1 yılAbartı değil :) öyle heryer full body kaplı değil yani :D
- +1 yıl
artık bilmem fakat bir anlamı olmalı yanii dövmenin ufak olmalı mesela benim bir kz arkadaş vardır
bileğinin sağ yanında kızının ismini yazmıştı bu güzel bir şey mesela
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bir insanda dövme olması ilk önce önyargı yaratabilir insanda. Çünkü burada soru herhangi bir ilişki değil.. evlilik.. kişinin kendi vücudunu beğendiğini ve kacamaklar yapabileceğini uyandırır ama konuşup bu önyargımi yıkmak isterdim.. yani olabilir aslinda..
00 Yorumla
+1 yılMalesef öyle bir yerde yaşıyoruz ki dövme yaptırana sanki yanlış birsey yapmış gibi bakılıyor. Neden hala anlamış değilim açıkçası. Bence dövme zevk meselesidir. Olsa da olur olmasa da. Ama doğru yere doğru birsey yaptırdığında çok güzel duruyor. O bir gerçek.
01 Yorumla- +1 yıl
arkadasından 2 gunlugune mavi arabasını emanet istedin 2 gun sonra pembeye boyayıpda teslim edebilirmisin? Diyelimki ettin arkadasının kabullenecegi bir durummu? Şimdi Allahın sana emanet ettiği bedeni boyamak niye? Anlamış değilim diye sormuşsun dilim dondugu kadar anlattim. Avrupaya ozendigimiz icin normal gösteriliyor Ahlakı bütün Allah korkusu olan insan tasvip etmez dövmeyi bilmeyenler sorumlu değildir. Ama ogrendikden sonra dahada tarafi oluyorsa mesuliyet alir.
+1 yılAyıpsııın:) dövmeci sevgilim bile oldu vucudunda kac dovme vardı sayısını unuttum sabah uyanıyodum yenı dovmeyle gelyordu yanıma. önceden yargılardım ıy derdim ama başıma gelince öyle olmuyormuş. yanımda yokken dövmelerini bile özlerdim ağlayasım gelirdi.
00 Yorumlaevlenirdim ama dövme eski sevgilisinin adı olmayacak ve onunla anısı anlamı olan bir dövme taşımayacak hattta kendi ismimi yüzük parmağına yazdırtırdım :D
13 Yorumla
Soran+1 yılsenn senn çook fenasın sen :DDD
Soran+1 yıl:D:D
Neden yadırgansın ki dövmesi olan erkekler daha çekici
18 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle olur kız istemeye gidilcek çünkü neyle karsılasıcam bakalım :)
Soran+1 yılbilekteki ister istemez gözükecek ondan dedim :)
Soran+1 yılşimdilik saklıcaz ondan sonrası ne olacak onu merak ediyorum asıl :)
Soran+1 yılhayırlısı bakalım alıcaz bu maçı inşallah alıcaz :)
+1 yılDövme seven kız vardır sevmeyen vardır kıza göre değişir tabi kendimden örnek vereyim ben istemem ama bazen aile kabul etmiyo arkadasimin sevgilisinde vardı ailesi istemedi çocuk sildirmek istedi 8 bin istemişler silmek için çocuk vazgeçti :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir gün arkadaşlarla kafeye gittik süleyman diye bir arkadaşım var o kadınlar kıllı erkekleri sever diye cümle kullandı bide onur diye bir arkadaşımız var oda dedi -evet kadınlar kıllı ERKEK sever ama kıllı olduğu için erkeği sevmez erkeği kıllı olduğu için sever yani şunu demek istedim sevdiğim erkeğin dövmesi varsa dövmelerini de severim ama onun dövmesi yoksa dövme sevmem belki ifade edemedim kendimi ama umarım anlarsın:))
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:( ayıp oldu ama çok öküzsün bide bacım diyo ben nerden senin bacın oluyorum gizli olup gidiyorum by by:))
Cevap sahibi+1 yıltuti küs..
+1 yılDövmeli bir tip görücü usulü kız istemeye mi gidiyo ya vay arkadaş, demek dövme artık herkesin ilgi alanına girmiş haha :-D şaka bir yana kızın mi haberi yok ailesinin mi. insanlara toplu şok yaşatma :-D
10 Yorumla
+1 yılDövme ve evlilik ne alaka? Böyle küçük şeylere takilacaksam zaten evliliğin yanına dahi yaklasmayayim çünkü seve o kişiyi her şeyiyle kabul eder.. Tabi erkeğe dövme yakışırdı dersen neden yakışmasin ki? Fazla abartmadigi sürece hoş duruyor.
00 YorumlaNeden dusunmeyim karsisindaki insanj dovmelerine gore degil karakterine gore seçip evlencem mantiken adama simdi senin dovmen var evlenemeyiz mi diyim komik yani :D kasli goguslerle kollara dovme yapilmazsa yazik yani :))
00 Yorumla
+1 yılEvet çok seksi.
38.media.tumblr.com/.../...a3RBKY1s3dngxo2_500.jpg00 YorumlaAile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı. dövme aşırı çekici gelir bana erkekte.. tabi " only god can judge me " gibi klişelerden bahsetmiyorum.. bütün vucududa kaplı olmamalı tabii...
bendede 4 dövme var. evleniriz bide benim ismimi yazdırır bende onunkini tamamdır :D00 YorumlaTüm koluna tabloda boya yapar gibi dövme yaptıranları aşırı itici buluyorum. Evlilik değil ilişki de düşünmem sanırım. Tek renk simge olursa itici bulmam ama dövme olayını abartanları hiç çekici bulmuyorum.
00 YorumlaNe kadar dar kafalı insanlar var. İsteyen istediğini yapar. Piercing'den bile rahatsız olmam ben ( "bile" derken, çoğu kişi rahatsız olduğu için yoksa yanlış anlaşılmasın) . Sonuçta kendisini ilgilendiriyor kendi seçimi, kimse karışamaz.
00 Yorumlaaslında asıl dövmesi olan adamla evlilik düşünürüm ama öyle yok yılan yok akrep falan degil dövme yapıyorsan adam gibi olacak
30 YorumlaDövmenin olduğu yer ve dövme çok önemli.. Bazılarınıza gerçekten yakışıyot.. Eğer dövme gögüs kısmında ise kıl, tüy vs olmasa çol güzel olur.. Bence.. ;)
10 Yorumla
+1 yılAnlamlarına ve yakışmasına göre değişir. Klasik eski kız arkadasını hatırlatan ya da yıldız mıldızsa bu dövme itici gelir. Zekice ve tarz , ruhunu yansıtan bir şeyse acayip etkilenirim.
00 YorumlaDövmesi olmayanla düşünmem. :D Şaka bir yana dövme güzel şey, bir de yakışıyorsa , e zaten seviyorsam dövme kimin umrunda? Olursa güzel olur ama. :))
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzell :)
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTribal dövmeleri biraz aptalca buluyorum. Aslında anlamsız tüm dövmeleri de öyle.
Ama dövmeye karşı da değilim, bir şey ifade ediyorsa ilgi çekici bile oluyor.00 Yorumla Hiç yadırgamam hatta şuanki sevgilimi kandırabilirsem dövme yaptırtıcam ona :D Kendim de istiyorum zaten dövme. Ne güzel ya renk katıyor. Kişilikle uzaktan yakından alakası yok benim gözümde dövmenin
00 YorumlaCok siradanlasti bence. Siradan biriyle evlilik düsünmüyorum. Ayrica dövmeleri de itici buluyorum. Hep aklima 80 yasinda yaslilar geliyor, her yeri dövmeli, vücutlari sarkmis. IYK.
00 YorumlaElbette evlenirim.
https://i.hizliresim.com/2Y8XdN.jpg Bu sevilmez mi?20 YorumlaDövme sahibi olmanın tek problem yaratacagı durum polis secimleri. Evlilikle bir alakası oldugunu düsünmüyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen karışmam.
Ama dövmeli bir erkekle de evlenmem...12 Yorumla
Soran+1 yılcemayitciler karşı cıkar genelde :)
- +1 yıl
Cemaatle alakam yok benim.
Cemaatçiler genelde iğrenerek bakarlar. ben öyle bakmıyorum..
Dovmeleri olan biriyle bana gore ciddi dusunulmez ki zaten dovmeli erkek dikkat cekmek icin yaptiriyor o dovmeyi ya da bana oyle geliyor bilmiyorum.
20 YorumlaDövmeler eski sevgililere ait izler taşımıyorsa sorun olmaz :D seversem oda sorun olmaz hep gözüme batar sürekli kavga çıkartırım :D
00 YorumlaItiraf etmek gerekirse başta bir önyargım vardı ama sevgilimle tanışana kadar onda da dövme var ve onu çok seviyorum önemli olan dövme diil aşk ve uyum☺️
00 YorumlaSeviyomsam dovme falan fark etmez ama tarafsiz bakarsak dovme kirolarin taptitdigi gibi bisey degil de soyle cool bir seyse ba-yi-li-rim
00 Yorumla
+1 yılBakis aciniz normal midir derken zaten soruyu yanlis soruyorsun normal olarak yadirgiyoruz haram oldugunu biliyoruz kinanani kiniyoruz
00 YorumlaDövmenin eş seçiminde referans olabileceğini düşünmüyorum. :)
tabii hiçbir şeyin abartısı hoş değil, o ayrı. :)00 Yorumla
+1 yılözellikle dövmeli olsun kaslarıda olsaa iyi olur hani saçlar 3 numara olmasına rahmen yakışıklı olanlardan offff :D :D
00 Yorumlakisinin kendisini karakterini seviyorsam sac telinden tirnagina kadar severim dovmesine de taparim ne diyorsun sen :D
00 Yorumlane bu * kodum dovöe yanı sabıka mı kaldıkı sabıkalıda olsa evlenırım yanı evlenmek meselesı dovmeye gelene kadar bır suru sey
00 Yorumla
+1 yılya o beni sevsin ben onu sevim gerisi hiç önemli değil birde dışarı baksak zaten dışardakilerinin hepsinde dövme var denilebilir
00 Yorumlaseversen dövme ya da baska sey batmaz. onu sevdıklerıyle sever kabul edrsin hatta senınde dövmeye ilgin olusur
00 Yorumlaben dövme sevmem ama beğenip bayılan bisürü kız var bence sevdikten sonra çok da etkisi yok dövmenin olup olmamasının
00 Yorumla
+1 yılözellikle erkekteki dövme bana itici geliyor. Mümkünse olmasın yapmışsa öyle bir hata görünmeyen bir yerinde olsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılelbette evlenirim ne olucak sanki kafası hariç heryeri olsa da sorun yok çok severim ben dövmeyi kolda omuzlarda bacakta ve göğüste flan hatta ensedee
02 Yorumla- +1 yıl
Fotoğraftaki kız güzelmis :))
- +1 yıl
Evet :)
+1 yılNe var ki dövmesi olan erkekte ay tek kusur bu olsun ya. Ama ben severim dövme sonradan pisman olacağımdan emin olmasan bende yaptirirdim
00 Yorumla
+1 yılHayır kendi canına kıyabilen birinden pek bir beklentim olmaz kendine kıyan sanada kıyar
08 Yorumla
Soran+1 yılZihniyete bak itilesi bir türsün.
- +1 yıl
Ah nekadar eziksin sanırım çok yalnızsın ve kimse seni sevmiyor bu hayatta ki nefes alsınn yeter yaz istersen :)) seçim yapabilecek durumun yoksa senin gibileri de anlıyorum :))))
Soran+1 yılşu an şu yorumundan şunu çıkardım inanki söylediğim kelime cok sinir bozucu bir kelime olduğu için bu kadar agresifce davranmanı anlayışla karşılıyorum. Hemen karşısındakinide kendi gibi görme bir modundasın bence kendi kişiliğini sen anlatmışsın burada kimin ezik olduğu anlaşıldı ;)
- +1 yıl
Hahahay ah hiç gülecegim yoktu :) sen daha doğru düzgün konuşmayı bilmeyen ve sanirım ya güzel değilsin ya para etmezsin ki attıgım yorum yaranı kaşımış şimdi bir aynaya bak.)
- +1 yıl
Önce insanlığını konuştur insan kendi canına kıyamaz cahilliğin buradan belli asma olaylarında dahi maktul kurtulmaya çalışırken kendi canını zevk için yakan biri senin canını nasıl yakar kadın cinayetlerine merhaba dersin sen bu kafayla
Soran+1 yıltamam UMUTSUZZ İNSAN sen kazandın şampiyon sensin hadi git bakalım :)
- +1 yıl
Evlenirsen haber ver ;)
+1 yılanlamlı ve güzel bir dövmeyse ee biraz da çalışılmış bir vücutsa güzel ve Seksi duruyo erkekte. ama çok zayıf ve cılızsa aksine çok itici oluyor :)
00 Yorumla
+1 yılAbarti olsun olmasin dovmesi olsa da olur olmasada sonucta onun bedeni onun kararları o mutluysa bende mutlu olurum ve pasa pasa gider evlenirim :)
00 YorumlaO bayanın göre değişir mesela ben dövme hastasıyım kendimdede var ve yaptiricam da ve dövmesi olmasi beim için çok iyi
00 YorumlaTabiki evliliği düşünürüm insanları n dış görünüşleriyle yadırganmamalıdırlar. Ayrıca Dövmeli erkekleri hep hoş bulurum :))))
00 Yorumla
+1 yılDövme sıkıyor bir süre sonra insanı, o yüzden sevmem ama evlenebilirim bu bir kriter değil eğer aşırı değilse.
00 Yorumla
+1 yılben dövmeyi sevmiyorumm.. büyükte konuşmak istemem... :)
10 Yorumla
+1 yılDusunmem cnku hangi hoca uydurmaca fetvalar versede gusul abdesti olmuyor ve ben cenabet bir insan ile bir ømur geciremem..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİğrenç ejderha dövmesi falan degilse evet David BECKHAM gibiyse bugün evlenelim bende yaptırcaktim harammış diye yaptırmadım işyerine dövmeci geliyordu
11 Yorumla
Soran+1 yılhahaha ne ejderhası yok yok :)))
+1 yılben eşimde kesinlikle dövme istemezdim ne bu böyle ya vücuduna sonradan desen yapmalar falan caınıza yazık değilmi. Rm vermişgüzel bir vücut neden bozarsınızki.
( Not : bu benim şahsi görüşüm )00 YorumlaEvet evlenirim ama o dovmelerin anlamini sorarim gecmisi hatirlatcak bisey varsa eger istemem. bir de dovme yaptirmak istersede benim ismimi gorulur bir yere yazdirsn
00 YorumlaYeni evliyim ve esim dovmeciydi ilk tanistgmzda benim istememle dovmeciliqi birakti ve iki kolunun hemen her tarafnda dövme var niye sknti edicemki benim boynumda onun adi onunknde benim adim :)
00 YorumlaHayır düşünmem. Düşünmem için önce onlardan kurtulması gerek.
10 Yorumla
+1 yılDövmesi var ya da yok. O kişiye karşı düşüncelerim değişmez.
21 Yorumla
+1 yılEski sevgilisine ait hatırlayacak dövme değilse kabulümdür aksi takdirde yolunu alır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılOna olan sevgimi değiştiremez bir dövme :) Ne olumlu ne olumsuz yönde :)
00 Yorumla
+1 yılbence insan :) dövmeye değil yaşadığı hayata ortamına kişiliğe bakar
00 Yorumla
+1 yılItici denilebilcek kadar cok yoksa dövme iyidir hos durur
00 Yorumlae babamdada var
:D
sana hayir dersek ona ayip olur00 Yorumla
+1 yılTabi ki düşünürdüm. Biriyle evlenecek olsam dövmesine neden bakayım ki. Dövmeden önce karakteri huyu suyu davranış şekli daha önemli
00 Yorumla
+1 yılDovmesi olmayan herifle evlenirmisin diye sor sen asil :)) zaaf iste.
00 Yorumla- Devamını Gör (215)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne