Siz dövmesi olan birisiyle evlenir miydiniz?
Evet evlenirim
Hayır evlenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnsanları dış görünüşleri ile değerlendirmek olağan bir durum fakat onları dış görünüşleri ile yargılamak çok çirkin bir şey.
Yani dış görünüşüne bakarak beğene bilir yahut beğenmeye bilirsiniz ama onunla evlenmez, aşık olunmaz, arkadaş olmaz vs. gibi söylem ve yaklaşımlar katıksız cehalet niteliğidir.
İnsanları oyuncak hamurunu şekillere ve biçimlere sokar gibi davranmamalı insan olan.
Bir dövme masumiyeti gölgelemez yahut şeytanlığı ve asla cehaleti...
#RuhsuzAdam kalın sağlıcakla.
Evlenmem diyen ya yobazdır ya da bağnazdır net. Diye düşünen insan ya cahildir , ya da görgüsüz…
insan istediği gibi düşünür ben sevmiyorum insan vücudunda o tarz şeyleri , veya yapmacık şeyleri herkesin düşüncesine saygı duyuyorum herkeste saygı duymak zorunda birbirine.
adamsın
7 dövmem var pardon ne farkımız var da kategorize ediliyoruz?
dövme yaptırmak iyi değil o yüzdendir
@hamzakemal sebep?
günah
ha ben sevap günah bilmem yaşarım diyorsanız sebebinide bilmessiniz yani bunu da benim dememe gerek yok
@hamzakemal size ne insanların inançlarından dövmesinden şu an bana günah yazdığınız sosyal mecralar da inancınıza göre günah ne hadsiz insanlarsınız çok dinine uygun yaşıyorlarda bizim dövmelerimiz mesele cehennem odunları.
en iyisi konuyu kapamak siz bilirsiniz
Cevap
63Cevap
varsa sorun etmem ama olmasa daha iyi😃
Takılacağım bir şey olduğunu sanmıyordum ama sen böyle sorunca bi şüphelendim düşündüm ve bilemedim. Abdest tutuyo mu tutmuyo mu belli değil ya
Dövme sevmiyorum ve yaptırmam. Evleneceğim kişi adam gibi adam olsunda dövmelerini görmezden gelebilirim.
Makul bir yerdeyse olabilir; ayak bileğinde, kolunda elinde falan ama ahret yerlerindeyse hayır ayrıca küçükse ve abartılmamışsa yine evet
Dövme ve piercing'e karşı ilgim var doğru. Kadınlarda bu bir ayrıcalıktır. Farklı görüntüleri beni cezbediyor.
Dövme neden evlenmek için bir kriter olsun ki? İsteyen yaptırabilir. Benim kız arkadaşımda var ve çok güzel görünüyor benimde aklıma birkaç model var.
Annem ve ben seviyorsam ister kardeşim ister babam istemesin boş önemli olan benle annemin sevmesi
Abartı dövmeli erkekleri sevmiyorum küçük dövmesi filan varsa sorun olmaz tabiki...
Ben dövmeyi pek sevmiyorum. Sevdiğim kişide de olmasını istemem.
Küçük şeylerse olutda koca koca heryeri kaplıysa görünüşünü sevmiyorum hiç bulaşmazdım...
Evliliğin dövmeyle alakası ne? evlenmeyi düşünmüyorum ama düşünürsem evlenirim tabii.
bende de var dövmesinin olması problem değil severim
bazı erkeklerde dövme baya iyi duruyor o yüzden evet :)
Evlenirdim, ama kalıcı yoğun dövmeyi sevmiyorum. Geçici, estetik ve sade çekici olmalı. 😎
Dövme ne zaman evlilik kriteri oldu ya? Elbette evlenirdim.
cinsel organında falan olmasın lütfen çok itici olurdu öyle
Öyle bir önyargım yok, kişiliği önemli benim için
Ne farkediyoki dovme veye dovmesiz.. yerine bagli olarak hos bile oluyor..
Durust olayim hayir kendimdede yok sevmiomda bide sigara icene gicigim
dövme yaptıranın benim gözümde hiçbir değeri yoktur Allah ın verdiği teni beğenmeyen benide beğenmez
Hayır asla olmaz vücuduna mürekkep ile şaheser bile yaptırsa asla göz trması bile kurmam
Sevgilimde var bende de var dövme aşığıyız
Her yeri dövmeli erkekler itici oluyor ama abartmamak kaydıyla dövme olabilir. Hoşuma gidiyor
Her insana kendi vücudu üzerinde tasarruf sahibidir. Başkası karışamaz
Evlenirim sevdiysem ne dövmesi ne küpesi beni irgalamaz
Erkekte dövme sevmiyorum küçük biseyse abartı değilse olabilir !
Dövme severim. Yaptirmayi da düşünüyorum. Arastirma aşamasındayım
evet evlenirim hatta bende yaptırmak bile istiyprum
Hayır asla olmaz vücuduna mürekkep ile şaheser bile yaptırsa asla göz trması bile kurmam
Evlenmem diyen ya yobazdır ya da bağnazdır net.
Evlendim. Bende dövmeliyim zaten.
inşallah normal bir yerindedir dövme :D
inş
Kendi kişisel tercihi saygı duyarım dövmenin evliliğe engel olduğunu düşünmüyorum yeter ki eşini dövmesin işte bu evliliğe engel 🤣
güzel benzetme
Hayır. Dövmeli erkekler hep itici gelmiştir.
karşında olsam yüzüme tükürür müydün :D
@KimsedenKorkmuyorum Bu kaçıncı hesabın oldu? Bilerek mi kapatıyorsun site mi siliyor hesabını?
cevap ver tükürür müydün :D
Yaptırmayı düşünüyorum
Sanırım hayır ilgimi cekmiyor
Bel boşluğunda olmak kaydıyla evlenirim.
Farketmez, abartı olmasın da
Benimde dövmelerim var, evlenirim.
Aşırı olmadığı sürece evet
Dövmeye ve yaptırdığı yere göre değişir
Evlenirim, zaten benim de var
çok abartı olmadığı sürece hoş duruyor
Evlenirim çünkü benim var
Evlenirim dövmeyi severim
çok büyük dövme değilse evlenirim
Dövmesiz daha iyi bence
Küçük bi kac tane olursa sıkıntı yok
Bu bir kriter bile değil tabiki evlenirim.
Evlenirim hatta dövmeli kadın daha çekici gelir bana :)
yüzünde olmadığı sürece sorun olmaz
Hayır hiç bir kızla evlenmem
Mümkünse dövmeli olsun
Dövme bana itici geliyor,
Abartı olmadığı sürece
Neredinde olduğuna bağlı
Evlenirim neden olmasın
yok mümkünse tesettürlü olsun
olabilir
Evett hoşuma gider
evlenirim tabi çok seviyorum dövme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?