Abim ısrarla benim odamda yatmaya kalkıyor, odama dalıyor. Kendisini defalarca uyardım ama hep aynı. Bu durumda ne yapabilirim?

Yıllarca abim mezun olduktan sonra bile bizimle aynı evde kaldı. Kendisine ayrı oda istediği için benim odam ona verildi, yıllarca annemle babamın yanında yattım 19 yaşıma kadar. Sonunda kendi odam oldu, evlendi kendine ev tuttu gitti dedim sevindim. Ancak eşi bir süreliğine ailesinin yanına kalmaya gitti. Bu süreçte her hafta bize yatmaya başladı yeniden. Israrla eskisi gibi benim odamda yatmak istiyor. Tabiki izin vermiyorum. Onun yüzünden yıllarca kendi odamın olmadığını ve artık odamı kimseye vermicemi söyledim. Buna rağmen ısrarla odama kapımı tıklamadan giriyor, yatağıma uzanmaya kalkıyor, uzanınca yataktan kalkmıyor. Eskisi gibi benim odamı ele geçirmek istiyor. Yüzüne karşı defalarca artık evli birey olduğunu, gidip kendi evinde kalması gerektiğini sert bir tavırla söyledim hatta açık açık git artık ev zaten küçük senin yüzünden herkes sıkışıyor dedim ama nafile. Bir kız olarak odama kimseyi almak istememem benim doğal hakkım değil mi? Bu konuda ne yapabilirim?

Abim ısrarla benim odamda yatmaya kalkıyor, odama dalıyor. Kendisini defalarca uyardım ama hep aynı. Bu durumda ne yapabilirim?