Yıllarca abim mezun olduktan sonra bile bizimle aynı evde kaldı. Kendisine ayrı oda istediği için benim odam ona verildi, yıllarca annemle babamın yanında yattım 19 yaşıma kadar. Sonunda kendi odam oldu, evlendi kendine ev tuttu gitti dedim sevindim. Ancak eşi bir süreliğine ailesinin yanına kalmaya gitti. Bu süreçte her hafta bize yatmaya başladı yeniden. Israrla eskisi gibi benim odamda yatmak istiyor. Tabiki izin vermiyorum. Onun yüzünden yıllarca kendi odamın olmadığını ve artık odamı kimseye vermicemi söyledim. Buna rağmen ısrarla odama kapımı tıklamadan giriyor, yatağıma uzanmaya kalkıyor, uzanınca yataktan kalkmıyor. Eskisi gibi benim odamı ele geçirmek istiyor. Yüzüne karşı defalarca artık evli birey olduğunu, gidip kendi evinde kalması gerektiğini sert bir tavırla söyledim hatta açık açık git artık ev zaten küçük senin yüzünden herkes sıkışıyor dedim ama nafile. Bir kız olarak odama kimseyi almak istememem benim doğal hakkım değil mi? Bu konuda ne yapabilirim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
O yaşa kadar nasıl annenle babanla aynı odada kaldın çok zor olmadı mı onların özel hayatı nasıldı inan çok merak ettim
Vallahi zordu 3 kişinin kıyafetini koymaya yer yoktu. Lise hayatımda bile kendi odam olmadı birgün sinir krizine girdim de annemlere falan hep bağırıp çağırdım ağladım benden habersiz odamı ona verdiniz dedim abime döndüm Allah senin b*l*nı versin defol artık dedim hiç güzel değildi. Bir kızın kendi özel alanının olmaması çok kötü. Derslerimi yatağın üzerinde ya da salonda yapıyordum. Salonda gürültülü olunca ders yapmam çok zordu
Ne kadar anlayışsız bir ailen varmış çok üzücü
Hiç sormayın. Annemle babama kaç kere kovun şunu gitsin kendi evinde yatsın dedim evladımız o nasıl kovalım dediler. O zaman ben ayrı eve cikicam dedim babam ayağa kalktı. Neymiş kız evladı ayrı evde kalamazmış
Annen baban senin hayatına etki etmiş ve seni bir odaya hapsetmiş çok zor bir durum
Artık yetişkin bir kızsın abin de bunun farkına varması gerekir. öyle odana dalması da doğru değil. Olur seni çıplak vaziyette de görebilir
Kaç kere söyledim bilemezsiniz. Kapıyı tıklamadan girmesine karşı sert tepki bile verdim ama nafile. Israrla bize yatmaya geldiği zamanlarda hala benim odamda kalmak için ailemden izin istiyor. Ben kalamazsın deyince de annemle babam izin verdi dedi. Bende benim odamda benden izin almadan hiç kimse yatamaz en başta sen dedim. Yüzsüz gibi birde evlendi kendisi
İşin zor valla 😏
Abinin davranışları normal değil
Evet biliyorum ve nasıl bir çözüm bulucam bunu da bilmiyorum
Eşi ile çözülebilir belki
Eşi ailesinin yanına kalmaya gitti bir süre için
Tamam ama konuyu genel olarak çözme konusunda eşi belki yardımcı olur. Eve geldiğinde senin odana girmemesini ister yaparsan bozuşuruz mesajı verirse yapamaz.
Karısı geri gelsin karısını da uyarcam kocana sahip çık dicem. İyice suyu çıktı bu işin
Abinde ailen de tadını kaçırmış
Bu en doğal hakkın. 19 yasindaisn
19 yaşına kadar nasıl annen babanla yattın
Mecbur, başka oda yoktu ev 2+1 bizde. Annemlerin yatağının yanına kendi yatağımı sıkıştırmak zorunda kaldım. Kendime özel alanım olmadı, lisedeyken bile kendi odam olmadı. Hatta bir ara dayanamadım sinirimden ağladım elime geçeni fırlattım Allah uzun ömür versin senin dedim, beni arka alan hiç olmadı
Yaa oturma odası da mı yok 2+1 diyorsun
Salon var ama millet tuvalete banyoya giderken salonda yatan kişi rahat edemiyor ki
Abine dikkat et gece seni * 😂
Geliyor yanına mı yatıyor
Ben odada olmadığım her fırsatta giriyor yatağıma yatıyor ki en nefret ettiğim şey birinin benim yaptığım yatağa uzanması. Geliyor eşyalarımı karıştırıyor. Ben yatakta uzanırkende yanıma uzanmaya çalışıyor. Eskiden olsa bir şey demezdim ama cidden artık rahatsız olmaya başladım. Kendime özel olan alanımı işgal etmeye çalışıyor ve kapımı tıklamadan geliyor. Müsait değilim dememe rağmen bile girmeye çalıştı en son kapımı kilitledim.
Ablamda bana öyle yapıyor
Hayır yanlış bir hareket değil mi bu? Kardeş olsak bile karşı cinsiz sonuçta
Evet öyle insan odaya dalının bizde de insan bazen müsait olmuyor
Defalarca söyledim dinlemiyor. Annemle babam izin verdi yatmama burada diyor. Bende benden izinsiz kimse bu odada yatamaz en başta da sen yapamazsın dedim defalarca ama beyni çalışmıyor ki anlasın
Kabul et özele gecelim
Ettim
Sana bir şey yaomasin
Yapmıyor ama ısrarla odamı ona vermemi istiyor çünkü alıştı. Bekarken bizimle kalırken benim odamda tek yatıyordu. Yine öyle olsun istiyor
Abin sapık ensest