Aynı evde yaşıyoruz maalesef bu bir de kız kardeşim siz bu durumda ne yapardınız ben konuşmuyorum ama annem mesafesini koymuyor hiçbir şekilde müdahale de etmiyor ben de ne yapacağımı şaşırdım artık

Aynı evde yaşıyoruz maalesef bu bir de kız kardeşim siz bu durumda ne yapardınız ben konuşmuyorum ama annem mesafesini koymuyor hiçbir şekilde müdahale de etmiyor ben de ne yapacağımı şaşırdım artık
Cevap
0Cevap
yaşı kaç
2000 dogumlu 6 7 senedir boyle yani ya sözlu ya da bu sekilde davraniyor. Evden gitmeyi de dusundum de memur değilim.. Asgariyle de birikim yapamam onu gec jnadina kalayimdiyorumevde de odadan cikamiyorum
ergenlik kendini bepenmişliği var
Heh kibirli de benjm odan eksigim yok fqzlam bild var ama insan ablasina boyle neden yapar bilmiyorum artik yoruldum da kuzum
ilgilenme
büyüsün biraz
Bencd kucuk sayilmaz ben onun yasinda huc boyle seyler yapmqzdim yani sehri terkedecem de para pul olmayinca zor
her insan bir olaz
Üzücü
Dunden beri enseme bi agri girdi gitmiyor valla oyle kotu biri de degilim aklim da yerinde sukurler olsun
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Baya yıpratıcı bir durum bu, haklı olarak tükenmiş hissediyorsun 😔 Aynı evde hem manipülasyon hem hakaret kaldırılacak şey değil.
Sen sakin kalıp mesafe koymaya devam et, ama net sınır çiz: Böyle konuşursan cevap vermeyeceğim deyip gerçekten uygulayabilirsin. Annenle de sakin bir anda, suçlamadan “Bu sözler beni çok yaralıyor, senin desteğine ihtiyacım var” diye konuşman işe yarayabilir. Gerekirse odanı, vaktini, hatta mümkünse gelecekte evini planlayarak kendine mini bir güvenli alan kurman önemli 🧩💔