İntihar eder falan diye korkuyorum çok hassas biri yapabilir ne yapmalıyım?
Acil akıl verinnnn!
Acil akıl verinnnn!
Hiç bir şekilde, ona yaklaşmayın kendi halinde bırakın, gel konuşalım, şunu yapalım vs gibi şeylerden kaçının, merak etmeyin intihar etmez etmesinde zaten, sadece kendiyle başbaşa sakin ve uzak bırakın. O kendi kendini yenilecek, bende aldatıldım o anları, o acıları çok iyi yakından hala ruhumda, bedenimde yaşıyorum yıllar geçtiği halde ama zamanla hepsi geçiyor, şimdilik sadece zor eğer yeniyse 1-2 haftası ağır dönemler geçirecek sonra hafifliyor, bu aralar hiçbirşey hiçbir o konudan bahsetmeyin yeter.
Peki o konu hariç sohbet etsem birlikte gezsek falan olmaz mı?
Sağolun
Bence yanlız bırakmayın. İçine atmasın. Sizinle konuşmak istemez ama sen kardeşi olarak yanında olmaya çalış. Hatta bir tatile gitmeye çalışın ya da başka köyde bir eve. Olduğu yerden uzakta olmakta iyi gelebilir.
ona kendisini güçlü, yakışıklı, harika biriymiş gibi hissettirmeye çalışmalısın. kendini ne kadar sever, ne kadar özgüveni yerine gelirse o kadar iyi hisseder
Zaten fazlasıyla yakışıklı bir çocuk kız çirkin olduğu halde aldatti
yakışıklı olabilir ama aldatıldıktan sonra insanın egosu zedelenir, kendisini kötü hisseder... yeniden ne kadar yakışıklı olduğunu fark etmesini sağlamalısın
Cevap
4Cevap
bu konuyu o konuşmadan açma kendisi açmak istediğinde sabırla dinle dertleş onun haricinde kafasını dağıtacak şeyleri bilirsin onları yapmaya çalış
Zaten anlattı herşeyi ilgileniyorum ama olmuyor neyse çok sağol
biraz onu yalnız bırak sonrasında ona o konuyla alakalı soru sormadan güldürmeye çalış konuş destek ol
Deniyorum olmuyor ağlicam offf
sakin ol dua et onun için
Çok sağol
Onu alıp kafa dağıtmak için dışarıya cikarirsan çok iyi olur
Sağol denicem
yapacak bisey yok.. o da gidip biriyle yatacak bitecek is
Yuh
yazık adama bir de karsından yemiş darbeyi
Evlenmeyi düşündüğü kızdı Allahtan evlenmeden gördü gerçek yüzünü
yani inanlar ne kadar kötü inşallah Allahtan bulur.
Geçen de kocam djyordu bir trolcük
Troll falan beni ilgilendirmiyor fikir istiyorum fikri olmayan yazmasın
sevgilisi mi eşimi?
Evlenmeyi düşündüğü sevgilisi
ABLAN OLMASIN O
Hayır senin cinsiyetinden değil erkek.
hee erkek değilmi top mu?
Kes sesini gerzek
Valla nekadar mal insanlar var once abim diyor sonra erkek değil diyor lan kadın değil erkek değil ne bu peki
Üstün zekalı ablan olmasın o demişsin yani kız demek istemişsin yazdığını oku!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?