Yaşlar 27. Kankam İş çıkışı yemeğe çağırdı. 4 yaş küçük erkek kardeşi var. Yeni tanıştım. Geldi yanımıza sohbet etti. İş yerinde bana çok sessiz derler bir tane müşteriye gıcık oldum bana kızdı kahvesine tükürdüm dedi. Gülüyorlardı ablasıyla. Konuşmadan sonra yemeğe gittiğimde ne hoşgeldin diyor yüzüme bile bakmıyordu aynı masada yemek yiyorduk. Benim erkek kardeşim bile kankam geldiğinde böyle saygısızlık yapmazdı. Yanımda kankama bağıyor kızıyordu konuşma gülme felan diye rahatsız oldum. Artık ben geldiğimde istenmiyormuyum diye? düşündüm. Kankam çağırınca evine gitmiyordum zorluyordu trip atıyordu. Kardeşinin tavırlarından rahatsızdım. Araya pandemi girdi gitmedim aylarca. Kankam sözlenecekti evine gittiğimde kapıda onu görünce giresim gelmedi. Hemen hoşgeldin abla ne duruyorsun çıkarsana ayakkabılarını felan dedi yüksek sesle güler yüzle karşıladı şaşırdım. Yanında kuzeni daha vardı oda hoşlanmış gibi bakıyordu. Kankamın kardeşi de bir köşede dururken beni izlediğini fark ettim. Geçen kahvaltıya gittiğimde anne ablası çağırdı yemeğe odasından 1 saat çıkmadı yine her geldiğimde öyle yapıyordu yemeğini odasına götürdüler. Sonra geldi salonda ablasıyla otururken resmen gözünü dikmiş beni izliyordu birden hanginiz büyük? dedi. Bana karşı bakışları değişti. Arada sohbet etmeye çalışıyor. Bugünde çağırdı gitmedim tirip atıp duruyor kankam. Kardeşi sevgilisinin yanına gitmiş evde yoktu ama ben daha gitmek istemiyorum. Halbuki ailesi beni çok sevdi aile gibi olduk kardeşi ben gelince odasına kapanıyor kahvaltıya bile gelmiyor anlamadım neden böyle davranmış olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
🙄🙄🙄🙄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar