Arkadaşlar beden dersinde istiklal marşı okunmadan 8 dakika önce beden hocamın odasına gittim yoktu sonra okuldaki çalışam kadın bana dediki şu odada dedi oraya giyim müdürle bir şeyleri tamir ediyorlardı neyse hocama top alabilir miyim dedim sonra müdür atladı bana bağırarak kızım ne topu birazdan istiklal marşı okunacak dedi sonra beden hocam git al kızım dedi yumuşak sesle sonra müdür alma dedi bağırarak ne topu dedi istiklal marşı okunacak dedi sonra beden hocam git al oyna dedi sonra müdür beden hocamdan sinirlendi bilmiyorum belki tartışmış olabilirler benim yüzümden sizce kim hakli
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sen peki yükseldin mi ikisinin senin için kavga ettiğini hayal ederek*.
Ne alaka ya
bilmem. merak ettim
Neyi merak ettin
e sorduğum sorunun cevabını işte
Yükseldin derken
ne geliyor aklına yükselmek denilince?
Ne var alabilirsin top hocan haklı
Dimi sonuçta beden dersindeyim ama müdür kızdı
Müdür kim yaaa ne karışır o
Her şeye karışıyor
Müdürler böyle işte herşeyi bitek onlar biliyor sanıyorlar
Malesefki öyle sonra beden hocamın odasına gidip top alıp çıktım sonra müdür sinirlendi
Müdürlük bişey yok herşeye karışmayacaklar
Ben o hocamdan hoşlanıyorum sanırım müdür de anlati
Müdür ondan kıllık yapmış olabilir de hocan senden büyük değilmi 😄
Evet benden büyük sence müdür anlamış mıdır o hocadan hoşlandiğimi
O sana bağlı belli etcek şeyler yapmadıysan anlamaz
Hem anlasa bile senin hayatına karışamaz özeline
Herkes anladı her hafta onun odasına gidip gül veriyorum hediyeler veriyorum
Ozaman müdür bile anlar yani dikkatli ol okulda riskli bunlar
Hocam ondan hoşlandığımi bilmiyor ama okulda adım çıktı napicam aileme gider ailem beni gebertir
E kusura bakmada sen neden enayi gibi arkadaşlarına söylüyon ya da yanları hoşlandığını belli ediyon bilmiyonmu knk sıkıntı olacağını
Biliyorum ama onlar fark ettiler napicam ya bana akıl ver🥺
Arkadaş diye fazla güvenmeycem kimseye bakarsın zorda kalır satar seni sonra sana sıkıntı olur, neyse önce şöyle yap hocandan artık hoşlanmıyor gibi yap önce bir arkadaşlarına inandır hoşlanmadığını hocadan aslında sen yine hoşlanıyor olacaksın ama onlar seni hoşlanmıyor olarak bilecekler bu sayede sen yine devam edebilirsin ama bırak bilmesinler herkes herşeyi bilmek zorunda değil
Hocana soğuk davran arkadaşlarının yanında dediğimi yap işe yarıcaktır
Çok sağol
Bunu denedim ama onlara dedimki babam gibi seviyorum bana kızım diyor diyorum onu hocam olarak ve babam olarak gibi seviyorum dedim ama hocama her hafta gül veriyorum ya bana diyorlarki sen bu hocaya aşk mısın niye gül veriyorsun diyorlar napicam
"Hocama her hafta gül veriyorum" bunu bırakıcaksın öncelikle zaten gerisi hallolur be güzelim takma kafana insanlarada çok aldırış etme dediğim gibi aslında kimseyi ilgilendirmez senin Özel'in yani bu ama insanlar sever herşeye karışmayı
Ama her hafta gül vermeye alıştırmışım onu kendinede aliştirmişim
Sence hocam ondan hoşlandığımi anlamış midir
E yani anlasın bi zahmet her hafta verirsin de gül tabi anlar ama dikkat et yinede hocan kullanmaya kalkmasın bunu sonra
Anladıysa o zaman neden bana iyi davranıyor her hafta gülü benden alıyor bana gülümsüyor gözleri bana baktığında sim dökülmüş gibi bakiyor
Ya işte seni rencide etmek istemiyordur belkı okul ortamında arkadaşlarına karşı falan
Dün ona gül vermeye gittim yine beden dersimde onun odasina gittim beni gördüğünde gülümsedi gözleri parladı gülü benden aldı teşekür etti beni böyle şeylere alıştırma dedi. sonra gülü alıp güllerimin yanında koydu ben kapitan çıkarken kalem alırken eğildi bana bakıyordu gözleri gözlerime bakıyordu başını eğilmişti bana baktı. uzun uzun gülümsedi gözleri parlıyordu ve yanakları kızardı
Sana karşı belki hisleri de oluşmuş olabilir ama işte okul ortamı işte
Rezil etmek istiyorsa o zaman bana niye takmış niye bana gülümsüyor benimle sohbet ediyor kıyafetime saçıma çok karışıyor ve neden her istediğimi yapiyor
Senden hoşlanmıştır belki
Bana karşı hisleri olduğunu nasıl anlayacağim
Anlarsın zaten bak gülümsüyor falan dedin anlarsın yanundayken davranışından
Ama bilmiyorum ondan hoşlandığımi biliyor mu bilmiyor mu bunu çok merak. ediyorum ona verdiğim güleri çok iyi saklıyor kimseye dokundurmuyor
Davranışlarından nasıl anlicam
Biliyordur güllerin duruyorsa kesinlikle oda senden hoşlanmıştır
Davranış şöyle sen varken ortamda nasıl sen yokken nasıl
Gülerim kaç aydır duruyor onlara yeni bir kalemlik kalmış onun içine koymuş
Ama neden bana gülümseyerek ve gözlerime bakarak beni böyle şeylere alıştırma dedi ne demek istemiş
Beni alıştırma derken belki bir kızı gibide görüyordur seni maalesef aranızda kaç yaş var tahmini hocanla?
Ben 18 o 44
Ona gülü verirken beni böyle şeylere alıştırma dedi ne demek istiş sence
Kızım baban yaşında adam yani yanlış anlamada sana o gözle bakması imkansız evlidir belki evlimi adam
Evli 2 tane çocuğu var
Bilmiyorum kafam çok karışık
Kusura bakma da yani senin ne işin var o adamın senin gibi yani senin yaşında çocuğu vardır
Onu sevdiğimi anlamışsa niye o zaman benimle konuşmuyor bir şey yapmiyor
Ya boş ver başın belaya girer seninki imkansız değil mümkün olmayan bir aşk yani
Boş veremem anla beni okulda adım çıktı aileme girerse ailem beni okuldan alır
Okuldan kovulur muyum kovulmaz miyim bilmiyorum
Seni anlıyorum güzelim insan sevince hiçbişeyi gözü görmüyor ama tehlikeli yani okulundan niye olasın oku mesleğini eline al gülüm seni anlıyorum bende 21 yaşındayım benide etkileyenler oluyor hepsine kendimizi kaptırısak olmaz yani
Ama gerçekten ondan hoşlanıyorum adam beni kızı gibi görüyor bana kızım. Diyor adam her istediğimi yapiyor müdürle bile kavga edeceklerdi benim yüzümden yukarıda anlatmıştım birileri bana laf sokunca onun yanında hocam benim yerime onlara ağzının paylarını veriyor onlara cevapları veriyor benim yerimde
Olsun bu seni sevdiği anlamına gelmez en azından kızı gibi sevmek dışında
Ama onu çok seviyorum onu kıskanıyorum
Ya bebeğim sen beni dinlemiyonmu adam evli diyon çocuğu var diyon ya seni kandırırsa
Kandırmaz kandıran olsaydı bana daha yakın olurdu ama adam beni bir ara kendinden uzaklaştırmaya çalıştı hep bana bağırıp çorbaya başlamıştı sınırlı bakmaya başlamıştı kızardı benimle konuşmamaya ve umursamamakta başlamişti
Şimdi biraz tekrar eski haline dönmeye başladı en azından şimdi eskisi gibi selam veriyor artik
Şimdi sen de seviyon ister istemez etrafında olmak istıyon adamın seni anlıyorum sevgine engel olamıyorsun sen yine de pek ümit bağlama o adama üzülürsün
Kendi yaşıtı olsa neysede
Sence o neden öyle yapıyor
Seni kendinden uzaklaştırarak sana iyilik ediyır aslında
Bunun neresi iyi 🥺
Ya üzülme güzelim peki sen hadi diyelim oda seni seviyor falan seninle evlenir mi sanıyon sen karısını çocuğunu bırakıp sana gelirmi kanka kusura bakma ama saçmalıyon biraz ama üzülme be kıyamam sıkma canınııı
Beni her gördüğün de adımı söylerek bağırıyordu bana bakıp gülümsüyordu bütün okul onun yüzünden adimi öğren Ci ama şimdi yapmıyor eskisi gibi değil yüz yüze geliyoruz bana selam bile vermemeye başlamıştı bana suratını arıyordu ama bu hafta yavaş yavaş eski haline gelmeye başladı artık bana selam veriyor gözlerini benden çekmiyor
Bak belki seni kırdığını vsrsayıp konuşuyordur senle hemen şey etme
Evet son zamanlar ona gülmüyorum umursamaz gibi yapıyorum onu görü nce suratimi asıyorum ona ama ona her hafta gül veriyorum
Yapma gülde verme nolcak ki sana küsecek miş falan ya boş ver seninle konyşmutorsa dünyanın sonu değilki
Nasıl üzülmeyim
Senden hoşlanan var mı okulunda git onla takıl
Ben olgun erkeklerden hoşlanıyorum hocamdan bir çocuğum olsun iatiyorum
Günaydın, bende olgun kızlardan hoşlanıyorum aynı şey ama evli olması ENGEL sana büyük bir engel
Neden engel
EVLİ ya hani hocan karısını boşayıp senimi alıcak kızım ya da kumamı olmak istiyon 😄
Kumada olurum benim için sıkıntı değıl
Mesela hadi diyelim seninle oldu hamile kaldın mesela ne bılıyon sahip çıkacağını nasış güveniyon sevmek güvenmek için yetermi
Bence bakar
Çünkü o çok iyi biri
Ya kızım ne iyi birileri terkedip gidiyor üstelik hocan yani birde öğretmen öğrenci ilişkisi yani ne bekliyon ki kimseye güvenilmez kimseye%100 güvenme
Birde kızsın yani
Kızsam ne değişecek
Onu çok seviyorum ama🥺
Bebeğim ben sana ne diyorum neden kendini imkansız bir şeye üzüyon ki daha küçüksün birde 18 di yaşın demi seni anlıyorum seviyorsun evet insan sevince engel olamıyor hislerine ama sanada yazık yani bak kendini üzüyon böyle daha önünde niye yıllar var daha hayatına kimler gelir kimler gider güzelim şimdi sevıyon ama unutursun zamanla ya da mezun olunca
Unutamam
Peki daha önce hiç birinden hoşlandığın oldumu ya aşık olduğun yoksa hocan ilk mi?
Hocam işte
İlkin yani ya hocanın yerinde olmak isterdim sen sadık birisin sevdiğine sanırım vazgeçmediğine göre 😄 ama üzülme diye diyorum pek kaptırma kendini
Sence o benden hoşlandığını veya hoşlanmadığını nasıl anlıcam
Sana karşı şu an hali tavrı nasıl yanında biri varken veya yalnız karşılaştığın zaman?
Anlatiyim
Şimdi birileri yanımdayken bana mesafeli davranıyor ama yanımda kimse yok en sohbet ediyor sözlerimin içine bakıyor öyle
Yalnızken bana iltifat ediyor
İltifat derken bitanesini söyler misin ne iltifatın yani güzelsin mi diyor güzel kızım falanöı diyor
Fıstık diyor canımın içi diyor canım benim diyor
Tamam tam baba gibi konuşuyor seni kızı gibi görebilir
Ama ben onu seviyorum
Bide bana hep kızım diyor 🤦♀️
İşte seni bir kızı gibi evladı gibi seviyordur
Fıstık canım falan demesi önemli değil
Hiç mi önemli değil
Ya seni evladı gibi seviyorsa eğer sen şimdi ona açılmış olsan üzülür belki o seni evladı gibi görüyordur başka bişey bekleme ondan
Neden üzülür
İşte seni evladı gibi gördüğü için ya da kızabilirde sana
Kızar mı ne der mesela bana
Ben seni evladım kızım gibi seviyom sen neler düşünüyon diyebilir belkı üzülürsün
Valah diyebilir 🥺
Ama hergün ona gül veriyorum ya sence onu sevdiğimi anlamışsa niye bir şey demiyor bana
Üzülürsün gülüm diyedebilir içinde yaşa aşkını
Içimde yaşıyorum zaten ama şunu anlıyamadım onu sevdiğimi anlamışsa adam benden niye kaşıyor niye bana bir şey demiyor
İşte ters bişey dememek için kaçıyordur
Cidden mi😔
Aynen ya kızım sana arkadaşmı yok bak üzülüyon napıcan baban yaşında adamı üzülme
Ama onu çok seviyorum en azından ondan bir çocuğum olsun
Ya kızım saçmalama adamla zinamı yapacan hadi diyelim yaptın çocuğun olduğunda ne olucak anan baban ne dicek sana hiç düşünmüyonmu?
Çocuğun olduğunda bakarım ailem beni öldürür
Kızım uzak dur işte derslerine odaklan henüz sen çocuk yaştasın
Okulumu bırakmaya düşünüyorum evlenmeyi düşünüyorum
Evlen ozaman ama ailene söyle evlenme diyemem senin hayatın kimseyi ilgilendirmez aileni bile ama evlilik istediğini söyle habersiz olmaz
Söyledim izin vermiyorlar artık aileme daha fazla dayanamam hergün şidet görüyorum evden dışarı bile çıkmama izin vermiyorlar istediğim gibi giyinmeme izin vermiyorlar
E sende açık giyiniyorsan afedersin dar tayt giyiyorsan göğüs dekolteli giyiyorsan kusura bakma bende olsam izin vermem yani biraz dikkat etmek gerek giyimde
Ama şiddet kısmına karşıyım evlada şiddet olur mu yaaa
Dolabımda çok az kıyafet var hepside annem almus bana yılardır giyiyorum giymek zorundayım hiçte güzel değilse kendime tek başima ve istediğim kıyafeti almama izin vermiyorlar mayramda bile bana kıyafet almadılar bayramda babam bana dediki bayramdan sonra beraber giyip alırız sana dedi 1 ay oldu şimdi onunla tartıştım bana para ver kendim gidip alıyım dedim kabul etmedi kızdı parada vermedi bana dediki artık sana kıyafet almicam dedi eski kıyafetlerimle çirkin kıyafetlerimle idâre etmeye çalışıyorum başka kızlara üzeniyorum onlar güzel kıyafetler giyinirsen ben ablamın eski kıyafetini giyorum😔
Açık şeyler giymeme izin vermiyorlar tişörtüsün ve pantolondan başka ve taytan başka bir şey giymeme izin vermiyorlar
Başka kızlar açık saçık saçma sapan giyiniyorlar belkide öyle giyinmeni istemedikleri için izin vermezler üzülme sıkma canını
Nasıl sıkıyım ya
Ailem evden çıkmama bile izin vermiyorlar aldım nefesi bile karışıyorlar bir şey yapmadığım halde bana şidet uyguluyorlar evlenmeme de izin vermiyorlar ama ben evlenmek istiyorum onlardan kurtulmak istiyorum
Sende evlilik le kafayı bozdun ya kızım daha yaşın kaç ki senin bu yaşta kim alır seni Allah aşkına kücüksün daha küçüğüm😄
Şiddetten kurtulmak istiyırsan kendini hayatını kurucan canım benim e buda meslek edilmekle olur elin para görür işte
Işte kendi hayatımı kurmama izin vermiyorlar evden bile çıkmama izin vermiyorlar
Evet kafayı bozdum daha 18 yaşındayım. Evde kaldim evde
Ne diyim ki sana bunu reva gören ailen utansın e balım sende herşeyi ailene söyleme kendini ezdirme ailen bile olsa
Ezdirmemeye çalişiyorum
Aynen devam et böyle ezdirme kendini yoksa özgüvenin mahvolur toparlayamazsın
Bugün hocam sadece bana baktı ve sinirle bakti
Bak gülüm balım sen kendine yazık edıyon İMKANSIZ aşk a takmışsın gidiyon bırak yaa sen neden böyle ediyon bana seviyom deme biliyom sevıyon ama yazık sanada üzüyon kendini
Malesefki öyle bi bilsem bugün bana nasıl davrandığını 🥺
Üzülme gülüm kendine yazık ediyon senin yaşında bir kızın gezip eğlenmesi lazım bunları düşünmesi değil
Malesefki ben düşünüyorum
Nasıl uşumiyim gözlerime baka baka beni umursamıyor yanımdan geçerken sanki yabancı biri yanından geçiyor bana sürat aştı bugün okuldan çikarkende bana uzaktan baktı kızlarla konuşurken bana bakıyordu sonra motoruyla çıktı gitti
Çok üzüldüm yanımdan geçiyorum yüzünü çeviriyor ya da beni görmemiş gibi yapiyor 🥺😔
Ya kızım sallama diyom sana yaaa sen ağlamayı kendin istiyon haa
E nolacak böyle afedersin seni sağlamayan bir dürzünün peşindesin yaa
Ellimde değil seviyorum onu kazanmak için ne yapabilirim
Kız onun yerinde ben olsam beni böyle sevsen kesinlikle kazanırdın beni helal olsun delikanlı kızsın sevgisine sadıksın ama işte zor yani evli birini kazanmak milyonda 1ihtimal boşancakta senle olcakta falan filan zor
Olsun yeteli yanımda olsun onun yüzünü bi görebilirim o benim için yeterli
Ya onu kazanmak için bana yardım eder misin
Ya ben napcam adamı karısından boşatıp senle mi evlendireyim yok maalesef yardım edemicem güzelim kusura bakma sana söyleyeceğim her şeyi söyledim ben daha napıyım
Ya karısından boşanmasana olur
Ya saçmalama lütfen kumamı olcan elin adamına kusura bakma yardım edemem
Olsun ya nolursun bana yardım et
Müdür haklı
Neden hakli