Karşıma ciddi düşünen eli ayağı düzgün kafa dengi birisinin çıkması imkansız mı? Kimse sevmez mi beni?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenebilirsin tabi. Biraz da sana bağlı ama. Şöyle ki;
Benim arkadaşım, eşini bırakıp kendisine kaçan çocuklu türbanlı kadınla evlendi. Eşini tehdit edip anlaşmalı boşandırdı. Yani çok fena korumacı olmakta ve normalde kimsenin yapmadığını yapıp çocuklu bayana sahip çıkması da hayret verici bir şey. Ben hayatta, çocuklu kadını kabul etmezdim. Zira kendim, bir çocuktan fazla istemem. Bir de arkadaşımın, Aylık 70-100.000 geliri var ve çok yakışıklı. Kız ise,20 yaşında bir avcı ; cilve yapmayı iyi biliyor.. Evlilik olmadan da vermedi. Yani cilve yapmayı bilmelisin ve seks yapmamalısın. Zira Erkekler, ulaşabildiği kadın vasıfsız kadınlarla Evlilik düşünmez.
Ama arkadaşım, bir istisna. Zira Çekici erkekler, genelde başkasının çocuğunu kabul etmez ve kullanıp bırakır. Zira Evlilik taktiği yapıp seks yapıp bırakan erkekler daha fazla..
Lakin Koyu dinci ezik saf veya saf ezik laik bir erkekle, evlilikte zorluk çekmeyeceğini düşünüyorum. Asıl mesele, ailelerini ikna etmekte. Zira saf olan erkeklerin aileleri, kurnaz oluyor. Ailelerini de ikna edebilirsen, evlenmekte zorluk çekemezsin ki nice kaşarlar kendisinden tecrübesiz bu ezik saf erkekleri aşık edip evleniyor. Hat da bir baktın koca bulamıyon, boşanmış olduğunu söyleme, zarını diktir ve bakireyim diye kandırarak saf erkekle evlenmeye bak. Şayet ben hiç bir annenin bakir saf oğluna, boşanmış kadını kolay kolay uygun göreceğini sanmıyorum. A
Ancak erkek gibi erkek olarak tanımlanan yüksek çekici erkek, boşanmış bir kadınla kolay kolay evlenmez. Yani yüksek çekici korumacı erkek hayali, kurma ve "evlenirim ama önce seks yapalım"yalanlarına kanıp seks yapma derim. Zira yüksek çekici alfa erkek, ulaşabildiği kadınla genelde evlenmez. İstisnalar da kaideyi bozmaz. Zaten alfa erkek, senin istediğin gibi eli yüzü düzgün de olmaz ama seni tahrik eder. Eli yüzü düzgün erkek; saf ezik, çekici olmayan beta veya ezik , saf olmayıp orta çekici olan sigma erkektir.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok açıklayıcı oldu. Cilve meselesi doğuştan olur diye düşünüyorum ve bende bu özellik sıfır
Cevap sahibi+1 yılSanırım, Muhafazakar dindar birisin. Doğru mudur? Koyu dindarlarda, cilve olmaz genelde.
Soran+1 yılKoyu değil evet
Cevap sahibi+1 yılDeist bir erkek olsam da çok eski bir akpli olarak; cemaatleri iyi bilirim. Senin eş bulacak tek yerler; Tuğva ve Türgev dinci dernekleridir. Seküler biri olsan, dans kurslarını tavsiye ederdim ki buradan evlenenler oluyor. Ama dindar kadın, ancak buralardan eş bulabilir. Muhakkak diktirip yalan söylemelisin bu arada. Zira dindarların, bakire takıntısı var. Yoksa, evlenemezsin; hiç sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılBenim arkadaşım, Atatürkçü olduğundan; bakire takıntısı yoktu.. Kadın da modern kapalı Atatürkçü olduğundan, evlendi
Cevap sahibi+1 yılAkpli değilsen, yeniden Refah sana göre. Dindarlar için, ikinci büyük parti olmakta. Başka türlü cilve yapmayı bilmediğinden, eş bulacağını sanmıyorum
En İyi Cevaplar
Valla hiç evlenmemiş bir arkadaşım vardı. 8 yaşında çocuğu olan kendinden yaşça büyük biriyle evlendi.
Biz çok karşı çıktık (yanlış anlaşılmasın, boşanmış ve çocuklu olduğu için değil) bencil, narsist biri olduğu için, biraz zaman tanımasını istedik ama maalesef evlendi.
Ha şimdi ne oldu, bu evlenmek için deliren kadın bir çocuk daha yaptı, senden sıkıldım dedi ve arkadaşımı da boşadı.
Arkadaşım diye söylemiyorum ama bu sefer gerçekten çok hanım hanımcık, on numara biri ile ilişkisi var. Kendinden yaşça küçük ve ağzının içine düşüyor.
Buradan çıkarılan sonuç ne diye sorarsan kadın erkek farketmeksizin, boşanmış, çocuklu veya çocuksuz olsa bile senin kalbin ne kadar temiz? Önemli olan o.
Allah gönlüne göre versin.02 Yorumla
Soran+1 yılHayırlsı tabi önce
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sever tabi niye olmasın evlilikte yapabilirsin benim tanıdığım biri 6 kez evlendi boşanmak suç değil bende eşimden ayrıldım ama iyi birisi çıkarsa neden evlenmeyeyimki bizim gibi insanların ikinci evliliği yapmadan önce dikkat etmesi gereken şey iyice tanımak aynı hatayi tekrar yapmamak umarım aradığın kişiyi bulursun
00 Yorumla
+1 yılNeden sevilmeyeceksin şekerim tabiki seveceksin de sevileceksinde. Bie takım talihsizlikler oldu yüzün gülmedi belki ama bu senin mutsuzluğa hapsolacağını hayatının aşkına ket vuracağın anlamına gelmez. Tanış flört et. Tanımadan tanıyamazsın kimin ne niyette olduğunu bilemezsin. Çocukta yoksa sana hiç zor değil yeni biri🎀
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
119Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenebilirsiniz neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik? Sevgi ariyorsun ama evlilik ivinerisinde olmuyor canım bu. Evlendigin an her şey boka döner şimdiden söyleyim ama sizde haklısınız Türkiye'deki kadınların derdinin neden evlilik olduğunu az çok anlıyorum. mecburiyet. Sevgiyi, seksi yaşayabilmek için bile imza gerekiyor Türkiye'de. Yine yasayacsgin aynı süreç. Ve bir insanlar ilişkilerden ayrıldıkları zaman tahammulsuz olurlar özellikle evlenip boşanmış insanalar. Yani evleniptte yakmak istiyorsan kendini evlen. Özgürsün işte daha ne istiyorsun. . sana tavsiyem benim gibi yabancı bir erkek bul yurt dışından inan onunla evlen bın kat daha iyidir Türkiye'deki takıntılı erkeklerle evlenmekten. Birde ailelerle uğraş dur. Cocuklusun birde. Yabancı erkek bulabilme şansın barsa bul gerçekten. Onlar bir türk erkeğin gozuyle bakmazlar yok çocuklu yok ailesi falan direkt sevmislerse sonuna kadar seninleler. Bak ben 21 yıldır bir alman ile evliyim. Normalde evlenmezdik ama devletten evlilik parası alabilmek için evlendik. Oglumuzda 19 yaşında. takintisiz bir erkek istiyorsan yabancı bul turkle yaparsan yine pişman olacaksın
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Yasinin dengi biriyle olur tabikide neden olmasin burdaki en buyuk etken cocuk sahsen ben cocuklu biriyle evlenmem ben hic evlenmedim benim cocugum yok die ya da cocuga bakmak zorunlululari die değil sorumluluktan asla kacmam onun ne sucu var ama mesele su ortada cocuk olunca eski esiyle omur boyu gorusmek zorunda bu cocugun hastaligi dugunu mezuniyeti bisuru ozel gunu olucak gelme diyemezsin gercek babasi bende buna katlanamam o yuzden sahsen bi bekar olarak benim yasitim evlenip ayrilmis biri ile kafam uyuyosa hayat arkadasim olabilmesi icin pesinden seve seve kosarim seninde yasina uygun birileri mutlaka cikar ama benden tavsiye bekar ya da evlenip ayrilmis kiminle olursan ol cocuklu biriyle olma basedemezsin umarim musmutlu kocamaan bi hayat seninle olur kizce her sabah uyaninca aynanin karsina gec ve ben harikayim de boylece gune super zinde baslicaksin ve en tatli sans melekleri seninle olucak
10 Yorumla
+1 yılSenin kriterlerin ve beklentilerin bir evlilik ardından fazla yükselmemiş ise zor olduğunu sanmıyorum. Bekar da olabilir ama deneyim ve olgunluk açısondan evlenip boşanmış biri olursa mutlu olabilirsin gibi geliyor. İlişki her dönem olmasada neredeyse her yaşta aynı şekilde kuruluyor sadece evlenmek veya ilişki kurmak istediğin kişiyi nerede aradığın önemli. Aradığın yere göre insan çıkar karşına
00 Yorumla
+1 yılŞahsen ben bir kez daha evlenmem. Hayatım da yaptığım en büyük hata. Ekonomik özgürlük varsa bu saatten sonra hiç bir erkeğin boyunduruğu altında yaşayamam. Evlenmek istiyorsan umarım doğru insanı bulursun. Tercih meselesi. Dikkatli olmani tavsiye ederim. Doğru bildiğimiz koyu bir narsist olabiliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu erkeklerin bekaret takıntısı ve evlenip boşanmaya kötü gözle bakıldığından oluyor hep bu düşünceler sadece cinsel birliktelik yaşama onun harici sevişme anal ne varsa hepsini yap bir erkekle yıllarca aynı evde yaşa ama gizlice yap ailenin ve evleneceğin kişinin ailesinin haberi olmasın senden iyisi olmaz. Bu sana değil düzene sitemim
30 Yorumla
+1 yılGenelde 2. Evlilik mantık evliliği olur. Şartların karşıdaki kişi için denk ya da uygun olursa hayırlı olsun. Fakat erkekler olarak üstün saydığımız için kendimizi kolay kolay kabul etmezler herkes olarak başkasının evlenip boşandığı kadini
00 Yorumla2 ci evlilik olur ama bu neden boşandığıniz ... ve çocuk var mı gibi kriterler sorgulanacagi için buna dikkat edin. Evlenmen sana bağlı denginde birini ararsan bulursun. Ama şöyle böyle dersen bu zamanda zaten insanlar evlilikten kaçar oldu
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma bir soru üç hatta beş evlilik bile yapan var önemli olan senin ayaklarının yere sağlam basması sağlıklı ilişkiler kurman için mental sağlığını ve yaşam kaliteni düşünmelisin evlilik amac olmamalı bunu dert etmen bile saçma
00 YorumlaÇocuğunuz yoksa olabilir fakat varsa hiç evlenmemiş biri kolay kolay kabullenemez bu durumu. Sizin durumunuzda olan evlenip boşanmış birisi bunu kabullenebilir. Çocuğunuz yoksa hiç evlenmemiş birisi de olabilir tabi
00 YorumlaMillet ikiye üçe koşuyor biz hala biri yapamadik 😂😂
Gerçi boşananlari görünce iyi ki evlenmedim diyorum
Hele şu son günlerde eşlerine binbir eziyet eden erkekleri görünce evlilikten midem bulanıyor02 Yorumla
+1 yılTekrar evlenmem daha kolay bana göre
Çünkü bir tecrübe var.
Seçim konusunda daha çok bilgi ve tecrübe oluşuyor. Herkes herkesi seviyor sözde ama güzel sevmek insana yakışıyor. Bence acele etmemek iyidir.00 Yorumla
+1 yılHayır , sadece ruhunu sevecek birisine denk gelmelisin , çoğu yaş veya geçmiş önemli değil der ama çok az insan kendi doğruları ile yaşar, nadirdir ama imkansız asla değildir
00 Yorumla
+1 yılYaşın kaç bilmiyorum ama boşanmış insanların çabucak bu düşünceye girmesi garip geliyor. Genelde erkekler evleniyor tabii ama senin de hakkın o ayrı. Asosyal biriysen biraz zor.
00 YorumlaKimse sevemez mi derken? Olumsuz olduğunu düşündüğün bi durumun mu var? Evlenirsin neden evlenemeyesin? Bi çok kişi ikinci evkilikte buluyo mutluluğu daha tecrübeli olarak
00 YorumlaZor değil ama birinden kurtulmuşken bir diğerine tutulmana gerek yok. Git gez toz kendi özgürlüğünü dilediğince yaşa ve tekrar evlenmeyi düşündüğün zaman kendine defalarca sor gerçekten bu insan ile bir ömür yapabilir miyim? İnce ele sık doku tekrar kendine hayatı zindan etme😊❤️
00 Yorumla
+1 yılHayır niye tekrar evlenmen zor olsunki, birinci evliliğinde anlasamamissindir bitirmissindir ama sen evliliğini bitirdiğin yerde hayatınıda bitirmedin, sadece saçma sapan bir kaostan kurtuldun. Ve dilerimki karşına seni hak eden birisi çıkar bence asla böyle düşünmemelisin💗
00 YorumlaYa tatlım evlenirsin problem yokta. Bence burada asıl sorman gereken sorular kendine olmalı. Evlilik benim için ne ifade ediyor beklentim ne vs vs aday da bu kriterlerin %60-70 ini karşılıyorsa ne güzel işte. Kalanı da sabır işi. Evlilik bir ibadet ve illaki sorunlar olacak. Artık bunlara da sabretmek çözüme kavuşturmak eksikliği kapatmak felan kalıyor. Fakat dediğim gibi önce kendini tanıyıp bilmelisin.
00 Yorumla
+1 yılAa Üzülme hadi neşelen biraz motive ol
00 Yorumla
+1 yılBende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
+1 yılNe allakasi var neden öyle dusunuyosun ki yani belki isteğin gibi biri olmaya bilir ama ilaki biri olucak
01 Yorumla- +1 yıl
Ama şuna dikkat et eyer olurda hatta yaparsan tekrar toplanma. sansin yok
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBana da eli ayağı düzgün sadık birisi gelmediği için olmadı. Sen erkeklerden ben kızlardan canım yanmış.
00 Yorumla
+1 yılİkinciyi yapmak senin için zor çünkü toplumda evlenmiş ayrılmış kadına pek iyi bakmazlar iyi insan var ama bulmak zor
00 Yorumla
+1 yılEvlenip boşanmak kötü bir şey değil. Bir adam bir akdina aşk diyorsa esas olan sensin. Toplumsal cahil yargıları düşünme...
00 Yorumla
+1 yılNasipten ötesi boş kısmetinde varsa neden olmasın hani ayrıntıyı bilmiyorum da olur yani bi sürü faktör var çocuk güzellik Yaş iş vb...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılNiye sevmesin niye evlenemeyesin ki
Bi çoğu kadın ikinci evliliğini yapmış hatta dahada mutlu olmuştur00 Yorumla
+1 yılBir insan neden 2. Kez aynı hataya düşer?
Ne sanıyorsun ki? İnsanlar artık eskisi gibi değil. boş ver hayatına bak.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. İmkansız diye bir şey yoktur, illa ki birisi çıkar karşınıza. Size verdiği değere ne kadar zaman ayırdığına bakarak anlarsınız zaten bunu.
00 YorumlaNiye sevmesinler ya, bulursun birini ama ilk önce kendini sev, kendine güven gerisi gelir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYalnış düşünüyosun olabilir olmaz diye bir şey yokki
00 Yorumla
+1 yılYaşın daha genç, illa talibin çıkar, seni evde koymazlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirinci cokmu zor oldu ki :) bir kere yapabildigine göre 2. Daha kolay olur
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılTam yerine yazdın. Burasi masai mara, burası serengeti, nil timsahlarının olduğu vahşi bir yer
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılHayat devam ediyor, daha önce evlenmiş olman çok bir şey değiştirmez
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılNeden bir evlilik yaptığınız halde arayış içindesiniz?
01 Yorumla Çocuğun varsa zorlaşır yoksa türkiyede adamlar abaza bulursun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlilik nasip işi, bi bakarsın hiç evlilik yapmamış birinden daha hızlı evlenirsin hayat.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Yok kank sen evde kal boş ver evlenmeyi yaşa hayatını. hayatin tadını cıkart
00 YorumlaBende de öyle oldu maalesef talihsizlik ama illaki çıkar birileri karşına ya içimizi karartma şimdi
00 Yorumla
+1 yılBilmem, kendimle ilgili bile bişey diyemezken sana şu olur bu olmaz diyemem.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zor değil evlenirsin ama senin gibi aynı şekilde boşanmış biri olması gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılneden zor olduğunu düşünüyorsun elbette çıkar çok gençsin henüz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuçta bir evlilik yürütememişsin, muhtemelen çeşitli şeyler de yaşadın. E yaşın da var. Bence işin zor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik tek başına mı oluyor? Belki karşı taraf sıkıntılı ne biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvet ama sen de sıkıntılı olabilirsin. Başkalarının gireceği riske değecek kadar şahane bir kız mısın o da belli değil. Bak daha basit bir yoruma sabredemiyorsun
Zor değil ama karşındaki kişiyi iyice tanımaya çalış
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bişey imkansız değildir gayet normal zaten olanlar mutlaka bulursun
00 Yorumla
+1 yılAllah büyük neden çıkmasın insanın başına neler geliyor
00 YorumlaNeden zor olsun ki mutlu olmak mutululugu istemek herkesin hakkidir.
00 Yorumla
+1 yılAdam sevse de anası babası sevmez gerçek bu cesur biri lazım
01 Yorumla
+1 yılsütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemeli. Tabiki imkansiz değil ama zor.
00 Yorumlaarayınca bulunmaz aramayı bırak... şıp diye bulunur...
00 YorumlaSever ama boşanmış kişilerle evlenmen daha kolay bekarlarla biraz zor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 854 cevap paylaştı. Seven neden sevmesin ama bekar biri seni kabul etmez dikkat et
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı. Neden zor olsun illaki birisi denk gelir her şey zaman bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenip boşanmış insanlar yani dullar evlenirken kendi gibi evlenip boşanmış ile evleniyor genelde bekar istemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı şekilde kısa sürdü evlilik çocuk yok bence önün açık
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç öyle olmadı işte 4 yıl oldu
Cevap sahibi+1 yılSorun yok yaş kaç çocuk var mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun evlilik yapmanla bi alakası yok artık evlenmesende sevmiyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseveeer.. ama , ince ele sık doku. dikkat et tani. bi daha diln yan masın
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek nasil Hak ise bosanmakta haktir. Yorumlara bakiyorumda sacma sapan yorumlar. Karsina iyi biri cikarsa neden olmasin
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Hayatım insanlar pavyondaki insanlara aşık olup evleniyor evlenmişsin boşanmışsın herkesin başına her şey gelebilir kalbini ferah tut senin olan seni bulacaktır ve sen olduğun İçin sevecektir 🙏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bekar bir babayim arıyorum düzgün sevebilecek birini neden olmasin
00 Yorumla- Devamını Gör (113)
Devamını Gör(158)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem