Başlarda sadece arada derste gördüğüm bir kızdı sadece bir iki kez bakışını fark etmiştim ama çok nadirdi pek tabi okula da uğradığım yok ama. Ve anlam çıkarmadım o ufak arada olan bakışlarından. Geçen vizeye girerken benden önce bir yeri kaptı kapınca o yeri sırıtarak bana baktı ben de tebessümle karşılık verip başka bir yere geçtim. Ondan sonra karşılaştığımız ilk ders ilginç şekilde ne zaman kafamı çevirip onların arkadaş grubunun tarafa baksam bana bakıyor izliyor oluyor. Bir değil üç defa aynı gün aynı durum yaşandı. Arka sıradan inip çöp atmaya ya da araya çıkıyorum mesela dönerken onlardan tarafa bakınca beni izleyen bir onu görüyorum. Yanındaki arkadaşları ayrı alemde oluyor o bana bakıyor oluyor o sıra. Bilmiyorum belki de bana öyle geldi ama heralde herkes gibi davranıyor olsa dikkatimi çekmezdi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Evet ilgisi senin üzerinde
Nasıl yani normal durum değil dimi
Bence değil, ilgisini çekmesen o kadar bakmaz
Ne yapmam lazım sence bakmasını geç istemsiz gülümsüyor gibi geliyor birkaç kez yaşandı sırıtma durumu da
Sen beğeniyor musun kızı?
Tatlı kız ne yalan söyleyeyim
O zaman sohbet etmeye çalış, baktın iyi anlaşıyorsunuz başka adımlar da atarsın.
Olumlu döner mi ki acaba
Sen ilk önce daha arkadaşça yaklaş, hemen sevgili falan olalım diyip kızı korkutma bence
Ya bilmiyorum dediğin gibi ilgisi varsa zaten benim de ilgim olduğunu düşünür
Mesela bir yere davet etmem için ne kadar zaman geçmesi lazım dönem bitiyor göremeyeceğim belki de sonra
Tamam da ilk adımı ondan bekleme, senin atman lazı
Konuş işte, senden kaçmıyor ise davet et
Veya utangaçsan dönem bittikten sonra sosyal medyadan yaz
Utangaç değilim o çekingen gibi geliyor zamanında bir kız da hoşlanıyor gibiydi konulunca davet etmiştim bildiğin korkmuştu sonra sordum bir şeyler zamanla olur bence demişti ben çekingen biriyim demişti bu konularda yine aynı durumu yaşamak istemiyorum yanlış hareket yapıp
O zaman yavaş yavaş ilerlemen lazım, birden bi yere davet falan etme. Denk gelince sohbet et, selam ver falan
Şu an bu arada hiç muhabbetimiz yok üstteki davranışları var sadece onun
Anladım onu, bir şekilde açman lazım
Aslında işte bende de şu var hoşlanmamışsa sinirlenir falan veya sevgilisi vesaire vardır belki hareketleri ben de ilgisi var diye yorumladım da insan tereddüte düşüyor yine de
İşte siz erkekler bu tereddüte düştüğünüz için size ilgisi olan kızı kaçırıyorsunuz. Bazen diyorsunuz ya bu kız buna nasıl bakmış, ona bakıyor çünkü onun konuşmaya cesareti varmış.
Haklısın ne olursa olsun konuşmam lazım kız kıza takılıyorlar ya nasıl yapabilirim dersle ilgili vesaire mi bir şey sorsam başlangıçta
Hiç yalnız kalmıyor mu
Hiç görmedim maalesef
Arkadaşları yanındayken gitmeye çekiniyor musunuz genelde?
Nasıl yapsan bende bilemedim şimdi
Ya benim çekinmemden ziyade kendisi de bence çekinir yanında arkadaşları var diye normal davranmayabilir ve tabi ben de biraz çekince yaşıyorum
Aynen çok haklısın. Ama mutlaka konuş, gerekiyorsa yaz
Tanışmadan yazmak yanlış olur ne olursa olsun bir kere de olsa yüz yüze konuşmam diyalog kurmam gerekiyor gibi
Bence de, ama diyelim ki sen konuşamadın ve dönem bitti o zaman yaz
Dersle ilgili, havadan sudan bir sohbet başlat
Arkasına oturacam bir dahakine bir bakar mısın derim dersle ilgili soru sorarım nasıl olur sence
A çok güzel fikir. Ne zaman görüşeceksiniz?
Pazartesi derste görürsem aslında alttan alıyorum 2 ders haftada 2 kez görüyorum o da gidersem dönem başı pek gitmiyordum derslere şu aralar gidiyorum pazartesi ve çarşamba görüyorum derslerde
Olumlu olur inşaAllah. Sonra bana da ne oldu söyleyebilir misin?
Tabii
Ya valla bugün sınıfı ikiye bölmüş hoca ben ilk grup o ikideydi dersten çıkıp o girerken gördüm hemen baktım ona o da baktı ama yine diyalog olmamış oldu işin kötü yanı haftaya da bu sefer onlar ilk grup ben sonraki grup
Onun grubuyla gidemez misin?
Hoca ona göre yoklama alıyor maalesef
Hmm o zaman okul bittikten sonra yaz
Gittim bu arada yanına konuşmaya arkadaşları da varken
Neyse ben dün gittim yanına arkadaşları varken ilk kez konuşmuş oldum başta gülümsedi yüzünü aşağı doğru çekti ama sonra fark ettim defterini karıştırmaya başladı bakmamaya çalışıyordu bana. Eskisi gibi o gün de göz göze gelemedik ama şunlar yaşandı geliyordum onların olduğu ortama aniden kapıdan girince bakıyordu aniden çekiyordu. O değil bi arkadaşını 1 2 bakarken yakaladım yanılmıyorsam. Bir de konuşma geçti ya aramızda 2 3 dakika sonra o ve yanında 4 kız arkadaşı kalktılar bir anda tuvalete gidiyoruz gelcen mi dedi biri de diğerine 5 kişi gittiler bit anda ben arka sıralarında oturuyordum. Topluca tuvalete gittiler yani kısacası benimle tam konuşmanın üzerine ilginç şekilde
Ay ne güzel yapmışsın konuşmuşsun. Bişey oldu mu daha?
Hiçbir şey olmadı takip isteği attım kabul etmedi şimdi de yüzüme bakmıyor siz kızları anlamak imkansız kere imkansız
Çok saçma olmuş, madem istemiyormuş neden bakmış anlamıyorum bende.