Sevgilim buluşmalarımıza sürekli kız kankasını da getiriyor, tepki verince haksız mıyım?

Sevgilimin kız kankası var çocukluk arkadaşı kızla aramız iyi kızın adı Ece olsun yani birbirlerine o gözle bakmadıklarından emindim daha çok abi kardeş gibiler ama bugün sevgilimle çok önceden buluşma planı yapmıştık dün gece dedi ki ben onu unuttum Ece'nin annesinin hastane işi var oraya gitmem lazım hadi sağlık ile ilgili bir durum olduğu için ses etmedim sonra onların hastane işi bittikten sonra buluşmaya karar verdik neyse gittim sevgilim yoktu neredesin diye sordum Ece ruj alacakmış Gratis'e girmişler ben de haliyle sinirlendim hani hem ikimizin buluşmasına tek gelmiyor hem de Gratis'e gittiklerini söylemiyor sormasam bir şeyden haberim olmayacak sonra sinirlendim ben de hani açık açık söyledim sevgilim bana senin psikolojin bozulmuş tarzı şeyler söyledi sonrasında zaten erken dağıldık ne ben ona yazdım ne o bana ben zaten yazmam çünkü hatalı olan o ve gönlümü alması gereken de o haksız mıyım sorun kız kankasıyla olması falan da değil hani bu zamana kadar niyetini bildiğim için bir şey demiyordum ama kaç zamandır buluşmalarımızda hep ekstradan birisi var Ece ya da herhangi başka arkadaşı vs haksız mıyım

Sevgilim buluşmalarımıza sürekli kız kankasını da getiriyor, tepki verince haksız mıyım?