Kötü bir çocukluk geçirdim?

Küçükken babam ve komsumuz bir abi beni. taciz etti tabi ben o zamanlar bunu anlamıyordum küçüktüm ama yinede içim huzursuz ve rahatsız oluyordu babamsa her bu yaşıma gelene dek yaşımı yazıp sapık içeriklere baktı ve duştayken kapıyı aralayıp gizlice bakmaya çalışıyordu bu yaşantım yüzünden çok kıskanc birisi haline geldim hayatımdaki insan bir kıza bakması bile beni kötü yapmaya başladı bu denli kıskanc birine dönüştüm ve bu da bize huzursuzluk vermeye başladı karşımdaki de bildiği halde her zaman bana sert bir dille ve bunda ne varki bakınca ben sana yanlış yapmıyorumlarla gelmeye başladı ama bu cümlesi bile benim içimi cok acıtıyor psikologa gitmemi istiyor sürekli bense bunun düzeleceğini düşünmiyorum ama tabiki çok isterdim böyle olmamak ve huzurlu mutlu ilişkim olmasını korkuyorum eğer ben gidersem psikologa o bakarsa ve benim tekrardan canım yanarsa diye gerçekten evet böyle düşünürdüm hep ama ilkkez beni anlayamayan birisiyle birlikteyim bana hassas yaklaşmayıp bana göre kaba olacsk cümleler kurması beni daha da kötüleştirdi napacağım gerçekten bilemiyorum

Kötü bir çocukluk geçirdim?