İlk ilişkimi erken yaşta yaşadım şu an reşit bir insanım kadın doğuma gitmem gerek, soracaktır muhtemelen kaç sene geçti vs diye bu konuda dürüst olmam sıkıntı olur mu?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Doktora gidiyorsun ya tabii ki dürüst olman lazım yalan söyleyeceksen boşuna gitme çünkü yanlış sonuç alırsın
Haklısın zaten hele ki ciddi bi hastalık için ama 17 yaşındaydım ilişki zamanı şikayet ederse diye kprktum şu an 19um 20 olucam
o zaman onu yaptığın reşit değildin söylerler bir şey düşünme şu anki yaşına bak sen
Sormaz kaç yıl oldu vs.
Sorar çünkü cinsel yolla bulaşıcı hastalık için gitmem gerekiyor maalesef
Neden Sıkıntı Olsun Ki Mahrimiyet Var Saklarlar
17 yaşinda ilişkiye girmişim ya acaba şikayet ederler mi diye kprktum ama 20 yaşındayım şu an
Rızan Var Mıydı Peki
Evwt rızam vardı
Bak Şöyle Ceza Açısından Bakarsak Eğer Duruma 17 Yaşında Olduğun İçin Adalet Suçun İşlendiği Tarihe Bakar Eğer O Zaman Şikayet Vs Olsaydı Anca Öyle Harekete Geçer Ancak Senin Rızan Varmış Yokmuş Ona da Bakmaz Çünkü Ehliyetini Tamamen Kazanmadın Çünkü Cezayı Gerektirecek Bir Şey Görmüyorum Şu Anda Ama Belli de Olmaz Yaş Kaç Şimdi Ona Göre Bir Şey Söyleyeceğim Sana
19um 20 olucam
19 Olduğun İçin Sorun Çıkacağını da Zannetmiyorum Yaptım Geçtim Kimse Karışamaz Yani Çünkü Artık Belirli Bir Kanunlarında Vermiş Olduğu Bir Ehliyete Sahipsin. Ne İçin Gideceksin Yanlış Anlama Birisi Bekaret Testi Felan Mı İstedi
Yok bekaret testi için değil işte bu ilişkiden galiba hastalık kaptım hpv. Bana kimse olmadı demişti ama yalan söylemiş galiba. Bir de üstünden ne kadar zaman geçerse kansere dönebiliyormuş. Yani ben doktora 18 yaşımda oldu 1 sene geçti desem I yüzden çok da ciddiye almaz yeni olmuş kanser ihtimali olmaz diye ama 3 sene geçti işte o yüzden dedim acaba doğruyu söylesem kötü bir şey olur mu
Yok Geçen Sene Yaşadım De Cinsel İlişkiyi Ondan Şüpheleniyorum Diye Geldim De 3 Sene Öncesini Karıştırma Bence Olay Çok Karışır Benden Sana Söylemesi. Demek Ki Hiç Dikkat Etmiyor Kendisi Temizliğine Vs Olmadı Derken 2nizinde İlki Miydi Yani.
Hm anladım öyle derim o zaman peki bende korktum çünkü. Benim ilkti o da ilk dedi ama demek ki yalan söylemiş hastalık olduğuna göre
Yani Demek Ki Yapmış Ama Yanlış Bir Şey Yanlış Bir Deneyim Kötü Bir Sonuç Bugün Sana Bulaştı Yarın Birisiyle Yapsa Ona da Bulaşacak İşte Anlayabiliyorum Sizleri de O Anın Tadını Yaşamak Elbette Hakkınız Yanlış Anlama Beni Sakın Ama Doğru Zamanda Doğru Kişiyle Yapmak En Güzelidir Diye Düşünüyorum Daha Hayatının En Güzel Yıllarını Bu Şekilde Heba Edilmesine Müsaade Etme Bekle Elbette Zamanı Gelecektir Yanlış Anlama Ben Daha Hiç Yapmadım Biliyor Musun Azda Olsa Korkuyorum Sırf Böyle Kötü Bir Deneyim Yaşayacağım Diye. Sana Verilecek Aslında Çok Tavsiye Var Dinleyip Kulağına Küpe Yaparsan Elbette
Haklısın bir anlık cahillik merak ondan sonra bi daha yapmadım
Estağfurullah O Nasıl Söz Elbete Bizimde Bilip Bilmeden Yaptığımız Hatalar Ama Bu Hatalardan Ders Çıkarmak Gerekiyor. Yanlış Anlama Beni Lütfen Elbette O Anı Yaşamak İsteyeceksin İleri Ki Zamanlarda Ama Sabırlı Davran Üzme Kendini Bak Ne Güzel Daha Hayatının Başlangıcındasın Derslerine Çalış, Eğlen, Gez, İyi Bir Kariyerin Olsun Ama Her Şeyi Dozunda Yaşayarak Yap. Ve İleri Ki Zamanlarda da Ciddi Bir İlişkin Olduğunda da Bakire Olmadığını Söyle Adama Yani Evlilik Yoluna Felan Girdiğinde Yani Adamında Bilmesine Hakkı Var Diye Düşünüyorum.
Yok söylerim zaten saklamam ben anlayışla karşılar ya da kabul ederse olur. Zaten bebde bakır biriyle evlenmem kendim gibi birini bulurum. Kendim yapıp da bakır biriyle evlenmek doğru olmaz. Bu arada hastalık konusunda dedin ya gerçeği söyleme diye yaş konusunu. Net sıkıntı çıkar mı söylersem? Hukuki konusunu pek bilmiyorum nasıl işlediğini
Bakir Birisiyle de Evlilik Yap Neden Olmasında Şahsen Benim Karşıma Çıksa Ben Yaşadım Bi Hata Vs Dese Elbette Kabul Ederim Niye Etmeyeyim Ki Onunla Senin Anlaşmana Bakar. Anlayışla Karşılar Kabul de Eder Sen Hiç Merak Etme. Şimdi Meselene Gelecek Olursak Eğer; Şimdi Sorarsa 17 Yaşımda Diye Dersen Polis Çağıracak Tecavüz Olayı Vs Var Mı Diye Derin Araştırma İçine Girecekler Oğlanı Çağıracaklar Aileler Tartışacak Vs Bir Sürü Tantana Anlayacağın Mahkeme Vs. Olay Zaten Yargıya İntikal Eder Ceza Alır Aylarca Sürebilir Mahkeme Sen Ne Kadar Desende Rızam Var Diye Rızana Bakmıyor Devlet Çünkü 17 Yaşında Küçük Çocuk Gözüyle Bakıyor Devlet Suçun İşlendiği Zamana Bakar Daha Yeni Taze Sayılır Olaylar O Yüzden Demiştim 18 Yaşımda Yaptım Diye de Diye Belki de Söylemeden Olaylarda İntikal Edebilir Doktora Bağlı İşte
Hm tamamdır çok sağol
Rica Ederim, Kendine İyi Bak Bu Güzel Sohbet İçinde Ayrıca Teşekkür Ederim
Dürüst ol bir şey olmaz
Şikayet durumu olur mu acaba
20 yaşındayım şu an
Kim seni neden şikayet etsin ki o kadar herkes gidiyor kadın doğuma soruyorlar cinsel ilişki yaşadınız mı vs diye onları şikayet etmiyorlar seni neden etsinler
17 yaşımda ilişki olduğu için
Zamanını söylenene gerek yokki onu zaten anlamaz sorun olacağını düşünmüyorum
Sorar muhtemelen cinsel ilişkiden uçuk kaptım çünkü ne zaman oldu diye soruyorlarmış
Bilmiyorum herkes sormaz bildiğim kadarıyla neyse hayırlısı olsun
Ne sorulacak ki sorarsa duruma bakarsin
Dürüst olmanda zarar gelmez
Şikayet meselesinden korktum. 17 yaşındaydım ama rızaya dayalıydı ancak doktor ne yapar bilemedim. Dürüst olmam hastalık açısından daha iyi çünkü 3-4 sene geçtiyse kansere dönebiliyor o yüzden korktum
Bunu soylemde 18 olarak yumusak bir geçişle halledebilirsiniz
Evet onu da düşündüm ama şimdi hastalık var bende hpv ve üstünden ne kadar uzun zaman geçtiyse kansere dönüşmesi o kadar büyük ihtimal. O yüzden doğruyu mu söylesem yalan mı diye tereddüt ettim
1 yas belkid ebir kaç ay cok etkilemez
Söyleme boş ver
Hastalık ilerlerse kansere dönüşebilir ne yapmam gerek bilemedim
Ne hastalığı