Şimdi kısaca şöyle anlatayım:
Konuştuğum bir çocuk var. Düzenli olarak konuşuyoruz (mesajlaşma). Aramızda bin küsür kilometre var. Oldukça iyi anlaşıyoruz. İkimiz de liseye gidiyoruz. Fakat işin sorunlu kısmı o normal, karma eğitimli bir liseye gidiyor. Ben ise sadece kızların olduğu bir liseye gidiyorum😬
O ise kendisi gibi karma eğitim veren bir okulda okuduğumu biliyor. Bir gün Allah nasip ederse realde görüşeceğiz ama ya öğrenirse? Ne söyleyeceğim? İçime de sinmiyor böyle düşününce of
Konuştuğum bir çocuk var. Düzenli olarak konuşuyoruz (mesajlaşma). Aramızda bin küsür kilometre var. Oldukça iyi anlaşıyoruz. İkimiz de liseye gidiyoruz. Fakat işin sorunlu kısmı o normal, karma eğitimli bir liseye gidiyor. Ben ise sadece kızların olduğu bir liseye gidiyorum😬
O ise kendisi gibi karma eğitim veren bir okulda okuduğumu biliyor. Bir gün Allah nasip ederse realde görüşeceğiz ama ya öğrenirse? Ne söyleyeceğim? İçime de sinmiyor böyle düşününce of
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dürüstlük her zaman iyidir ama uzaklaşma ihtimali de var
O yüzden söyleyememiştim vaktinde zaten😬
Özel sebeplerden nakil aldığını söylesen?
Aslında öyle demeyi düşünüyordum. Üstüne de şu an senin görüşün beni cesaretlendirdi. Fikrin için teşekkür ederim.
Rica ederim ne demekk🥰 söyledikten sonra bize de haber ver merak ettim sonucu
Bu konu hakkında herhangi bir gelişme olursa mutlaka yazacağım. Büyük ihtimal ya dediğin gibi kız lisesine nakil aldırdığımı söylerim, ya da bildiği gibi kalsın der konuyu hiç açmam bile😅 kafam oldukça karışık. Ne diyelim hayırlısı olsun artık.
Evet hayırlısı neyse o olsun ama olumsuz bir şey olursa da canını sıkma 😇🥰
zamaninda niye boyle bisey dedin pki
Kıskandırıyor gibi hissettim ve eğer birde bunun üstüne kız lisesinde okuduğumu söyleseydim beni küçümseyecekmiş gibi geldi. Hani o kızlarla takılıyor ama benim ortam ise full kız. Erkek yok. Pek açıklayamadım kendimi ama umarım anlamışsındır...
he erkeklerin kizlarla kizlarin da erkeklerle takilmasi hava atilcak bi konu yani😂ulen şu yazdiklarini unutma da ilerde aklina gelince ulan ne kadar ergence diye dalga gecersin kendinle, gız nasil bole dusunebilirsin hayret ediom
Şöyle düşün dostum. Bizim yengemiz yani senin prenses erkeklerle takılıyor ve sadece arkadaş olduğunu söylemesine rağmen oldukça yakınlaşıyorlar. Karakterini bilemem fakat insan bunu kıskanır gibime geliyor. Eğer buraya kadar anladıysan devam edeyim, durumu bana çevirdiğimiz zaman açık konuşmak gerekirse kıskanıyorum ve (abartmadan) kıskanmasını istiyorum. Ama sen gel, ben kız lisesinde okuyorum de: Kıskanacağı varsa da kıskanmaz artık. Çünkü kıskanabileceği bir şey yok. Onun gözünden baktığın zaman çevresi tamamen kız olarak düşünecektir diye düşündüm. Ergence mi hâlâ? Umarım bende öyle düşünürüm ve kafaya takmam.
anliyorum bana aptal muamelesinde bulunma ama hâlâ ergence geliyor bana eger biri gercekten seni seviyosa tabiki de kisaknir kiskansin diye biseh yapmana gerek kalmaz senin bu yaptigin ergence birisini kiskandirmaya calismak gereksiz bi ugras yani seni sevmedikten sonŕa istersen bi erkekle basbasa kal umrunda olmaz seni seviyorsa zaten yolda yururken hile sana bakan erkelerden kiskanir, kaldi ki ben kendi karakterimi soylim sana bak bakalim kiskancmiyim degil miyim, hani soru soruyolar ya sohbet uzuyo gidiyo 10 15 balon oluyo eger yorumlaştığım kız başka bi yorumda 2 3 balondan fazla konustuysa bile kiskaniyorum gizli kullanici olmasina ragmen anlatabildim mi şu an bakmadim ama benden fazla baska biriyle de yorumlaştiysan bi sinir oluyorum kiskaniyorum seni, tanimiyorum ama hakkinda en ufak bilgim yok şimdi benim sevdigim biri olsun farzet kuzenlerinden gectim digwr kiz arkadaslarindan bile kiskanirim anlatbildim mi :)
Anlatmasına anlattın da senin kıskançlık seviyen biraz fazlaymış gibi geldi. Yani sanmam ki o sevse bile bu kadar kıskansın. Gerçi görmedik o hallerini ama tahmin edebiliyoruz. Ne diyeyim hayırlısı olsun.
heh işte o yuzden kiskandirmana gerek yok bu insanin içinde olan bisey :) hem hersey daha cooooook erken senin icin bu sevgili isleri haram biliyosun bnim lise sonda bitane oldu Allah affetsin o gunden sonra tovbe ettim Şu an uni 3teyim son sinifta radarımı açıyorum inşallah😂
Çokta gerekli birsey değil
E yani bir bakımdan bende öyle düşünüyorum. Sonuçta benim nasıl bir liseye gittiğim ne kadar önemli? Başka konu mu kalmadı sanki😬
Söyle sıkıntı yok yalan söyledim de
Ahahahaha ne kadar da kolaymış öyle😶 peki yalan söyledim dediğimde bugüne kadar yalan söylemediğim konulardan bile şüphelenirse? Ya bana olan güveni sarsılırsa?
Sarsarsa simdiden senin adından duymakla sarssın sonradan kendi öğrendiğinde daha kötü olur
Çokmu önemli
Umarım o da böyle düşünüyordur...
söylemelisin
Demesi kolay tabii. Yalan söylediğim için güveninin sarsılmasından korkuyorum.