Nişanlımın ailesi iyiler hoşlar da bazı söylemleri benim sinirimi bozmaya başladı, ev tuttuk temizlenecek babası bana sormadan akrabalarını çağırmış ev temizlemek için bende istemedim sonra bana söylediler niye istemiyormusum, ne zaman bitecek bu ev sanki acelesi var ben bir gün bir yerini birgün bir yerini temizler bittirim dedim daha düğüne iki ay var , daha öncesinde de var kayınvalidem bana bize çok para lazım diye ağlarken 70 bine mutfak yatırıyor yarın mutfak dolapları gelecek temizlenmesine yerleştirilmesine yardım edicem beni sinir etti daha öncede düğüne daha 6 ay var düğünde takılan altınları ben alicam bizim taktığımız bilezikler de sende kalacak diye pazarlık yapıyordu resmen neymiş borçları ödeyeceklermis sanki biz ödemesini bilmiyoruz onlara yıkacağız borcu sanki, mobilyaları onlar aldı beyaz eşyayı ben biraz para verdim taksitle aldık onun borcu duruyor daha, masraflara çok destek olamadığım için o gün çok bir şey demedim ama bugün söyledikleri beni çok sinir etti sinirden kuduruyorum neymiş düğünden sonra araba alacaklarmis babası bundan sonra ne alacaksalar bizide ortak edeceklermis bende dedim öyle ortak olmaz dedim siz de kullanırsınız diyo bende biz kendimize araba alır onu kullanırız dedim, bana ben çalışıyorum babası çalışıyor senin bildiğin bilmediğin şeyler var oturdukları ev onların oğlumun burada hakkı yok mu hak istemeyecek mısınız dedi bende ev alırken yardım edersiniz daha hakkı kalmaz hak istemeyiz dedim, aklı sıra biz size çalışıyoruz sizde bize çalışacaksınız demeye getirdi, hiç ceplerinden para çıkarmak istemiyorlar bu bizim oğlumuz yapacağız tabi demiyorlar geçen günde aynısını söyledi bende siz kendinize biz kendimize alırız dedim nişanlım kızdı yok o öyle demek istemedi yok öyle yok böyle onları savundu yarın öbür gün bunlar sürekli bizden para isterler ben kimseye çalışmam nişanlım da verir evin huzuru bozulur eminim ayrılsam mı bilmiyorum
+1 yılBunu bilemem açıkçası ayrılıp ayrılmamak size kalmış. Bunun kararını sen verebilirsin sadece.
Nişanlın hem maddi hem manevi ne kadar ailesinden ayrı kalabiliyor? Sürekli anne babasıyla kontak halinde ne kadar senin arkanda durabilir?
Bak çok önemli. Senin arkanda durabiliyor mu? Aynı evde tek yaşamayacaksın babası akrabalarını getirdi temizliğe diye benim evim, bizim evimiz olacak kimse karışmasın evime, nişanlıma diyebiliyor mu? Önemli olan bu.
Seni koruyor olması ailesine sahip çıkacağını gösterir. İnan şu toplumda o kadar çok ana kuzusu erkek var ki? Daha annesinden kopamamış evleniyor sağlıklı bir sınır çizemediği için yıl dolmadan boşanıyorlar.
Ayrıca kayın validen senden büyük onunla böyle siz sizsiniz biz bizize girme. Aslında bu dengeyi nişanlının sağlaması gerekirdi.
Sen kendini nasıl hissediyorsun? Evlenmek, evinle ilgilenmek nasıl bir his? Nasılsın en içinden00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben nefret ettiğim şey eşinin ailesi araya girip müdahale etmesi.. genel anlamda söyleyim kayinvalide tarafından kiskanc dedikodu anlaşamazlik.. ve eşinin annesi babasi her ikisi de ev araba veya parasal hakkında sizlere karışırlar müdahale ederler.. sizlere enerjini alıyorlar.. bak canım eşinle nişanlamadan önce bu konuları konuşsaydınız eşin saygı duyarsa en azından az çok ailesi müdahale etmezdi sizlere. Ama anladığım kadarı ailesi tuhaf insanlar eşi de onlar gibi bence ayrılsanız daha iyi olur. Kendini düşün sağlığını düşün.
00 Yorumla
Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir.
Aileyi devre dışı bırakma lüksün yok maalesef.
Hele de her işe karışan insanlarsa.
Ortak at yürümez.
Ortak araba fikrini ben de kabul etmezdim.
Seviyorsan mücadele et.
Kendini iyi ifade et.
Rahatsız olduğun durumları dile getir hem nişanlına hem ailesine karşı.
Evlendikten sonra kendini paralaman bi işe yaramaz.
Onlar da senin ailen olacak maddi ve manevi olarak siz de onlara yardım etmelisiniz.
Onlar da size ederler.04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef nişanlım tarafı her şeye karışıyorlar özellikle teyzesi sanki onun oğluyla evleniyorum, ben ortak hiç iş yapmam başımız çok ağrır biliyorum onların bütün kazandığı para bir evlenince de öyle olacak sanıyorlar ama buna izin vermem, bu zamana kadar sesimi çıkarmadım beni sessiz gördüler ama şimdi çıkaracağım
Soran+1 yılYardım konusuna gelince isterlerse yardım ederiz ama onlar yardım istemiyor sorun bu
Soran+1 yılZorunluluk olarak görüyorlar
- +1 yıl
Teyze ne alaka ya. O kadına dikkat et kayinvalideni o dolduruyor olabilir. Malzeme verme sakın. Ortak işten hayır gelmez bence en azından ben görmedim belki sen görürsün bilemem. Emri vaki kimsenin hoşuna gitmez. Rıca ederek yardım istemeleri daha uygun olur tabi. Ama sen yine de çirkinleşme sakın. Hanimefendi bi şekilde problemleri çözebilirsin. Kızlar ve kadınlar güçlüdür tatlım. Hanimefendiliğini bozmadan kendini ifade et. Rahatsız olduğun şeyleri tatlı dille söyle. Şimdi söylemezsen evlenince bi işe yaramaz benden demesi. Nişanlına da kibar ve tatlı dilli ol. Sert ve kaba bi insanı kimse ciddiye almaz. Tatlı dille damardan girmen lazım.🙋🏻♀️
+1 yılHepsini okumadım ama benim bildiğim nişan atılırsa o takılan altınları alabilirler onu da kız tarafı nişanı atarsa çalışıp ödesinler borçlarını alla alla borçsuz bu devir de ne yapılıyor ki. Ezdirme kendini verme altınları
08 Yorumla
Soran+1 yılDaha bir şey takmadilar ki daha altın bile almadılar
- +1 yıl
Tamam düğünde takılacak olanları verme
- +1 yıl
Eşşekler oğulları var şimdiye kadar niye hiç birikim yapmamışlar evlendircez diye
Soran+1 yılNe bileyim
- +1 yıl
Bana kalırsa erkek arkadaşın ailesinden ayrılamamış kopamamış bir şey alınırsa kocanla sen alırsın ikiniz ortak olursunuz ne o öyle danaya girer gibi kayınpederler kaynanayla ortak olmak. Bunların derdi bitmez insanı kendilerine gebe bırakırlar yol yakınken vazmıgeçsen acaba
Soran+1 yılSeviyorum da şimdi nikahıda kıydık nişanlıma söyledim annesinin söylediklerini sen onu takma boş ver diyor
- +1 yıl
Hee nikah da kıyılmış o zaman bu deveyi gütcen gülüm allah kolaylık versin ama sana işin zor.
Soran+1 yılÖyle görünüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16,1b cevap paylaştı.
+1 yılAilesini her zaman göreceksin gadası
01 Yorumla- +1 yıl
@nordun_gadasi gadası ne
- Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılabilirsiniz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrilik duaunmek yerine kafandakileri nisanlina net olarak acik acik belirt. Kafamdakiler bunlar. Ben ayri sizin aileniz ayri. Ne altin veririm ne para. Bana yardim etmiyip ortak olsun deyip cokuceklerse ben hic vermem vermiyecem. Biz evlenecegiz o andan itibaren senin ailen ben olacagim. Yok hala ailenleymis gibi yasayacaksan ben bunu yapamam de. Dusun tasin ona gore bemse kararimi verecem de. Simdiden boyle olursa evlenince ortalik karisir bnde net konusurum sonra bana nesen boyle konustun deme hep ardimda olman lazim de.
03 Yorumla- +1 yıl
Sunu da ozellikle belirt ben ailene saygiliyim onlar benimde ailem ama evlenince biz ayri bir aile olacagiz. ailen benim aileme yani sana ve bana ve cogumuza mudahale etmemeli ettiginde benim yanimda olman sart. Olucakmisin yoksa beni ezdirecekmisin bunun net ve kesin cevabini istiyorum kafami cok karstrdi senin ailen de
- +1 yıl
He kemkum ederse net konusmassa bakariz felan derse ozaman bi sure konusmuyalim sen dusun tasin de.
- +1 yıl
He bak sana bagir cagir demiyorum. Net ol kararli ol acik ol yeterli
+1 yılYüzük atmakta şimdi moda oldu sanırım. Her durumda yok yüzük atarım, bosanalim gibi cümleler çok duyuyorum. Kimse de biraz saygı duyayım kafasında değil. Adam seni mi aldattı. Üzerine kredi çekip sokağa mı attı. Çalışmayıp akşama kadar keyif mi yapıyor evde. Elle tutulur bi sebepten ilişkisi biterse bitsin. Sevgiliden ayrılır gibi evlilik bitirmekte nedir? Boşuna demiyorlar 1 sene flört şart diye. Şimdiye kadar tanıyamadın hayat düzeni için o da ayrı bi konu ya
14 Yorumla- +1 yıl
napsın kendini mi ezdirsin eskiden aldatsa da dövsede yapamıyorlardı böylesi daha iyi herşeye saygı duyulmaz herkesin kendi düzeni var kimse düzenini bozmak istemez
- +1 yıl
Erkek olarak izdivaç konusunda iyice uzak durup eğlencesine kızlarla takılan kişileri haklı görüyorum. Evlenip bosanmaktansa bi suru kızla sevgili olmayı daha mantıklı buluyorum. En azından daha doğru geliyor.
- +1 yıl
bana göre de evlenip erkeğe hizmet etmektense maddi manevi kullanmak daha mantıklı geliyor para avcısı kızları sonuna kadar destekliyorum
- +1 yıl
1 sene flört şart. Sonrası için en azından supriz olmazdı. Görücü usulu evliliklerde ki en büyük sorun. Huyunu suyunu bilmeden izdivaç mi olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdiden temizlik işlerine çağırıp düğünde yakışan altınlara göz koyuyorsa sen yandın. Birde onlara yakın ev tutmuşsunuz artık sürekli sizdeler. Nişanlının da sesi çıkmıyor belli ki bu durumlara sende dişini göstermemişsin. Yol yakınken iyi düşün taşın derim.
113 Yorumla
Soran+1 yılO çağırmadı uzak mesafe iliskisiydi bizimkisi evi yerleştirmek ve temizlemek için geldim onlarda kalıyorum yardım edicem mecbur onu bekliyor biliyorum
Soran+1 yılDoğru ben dişimi göstermedim ama bundan sonra göstericem sırf nişanlım arada kalmasın diye bir şey demiyordum bundan sonra söyleyeceğim
Cevap sahibi+1 yılYazdıkların arasında tek sorun bu sanki. Çok kötü bir evliliğin olacak. Hadi nişanlın hep senin yanında olsa sana laf söyletmese hiç kimseye karıştırmasa neyse derdim ama sesini çıkartmıyor aksine onların yanında sana sesini çıkartıyor ayrıca onlada yakın ev tutarken kendi ailende mi uyarmadı seni? Ne kadar iyi olsalarda uzak olmak en iyisi.
Cevap sahibi+1 yılÇok zor gerçekten benim de evliliğe giden ilişkim var. Ve her konuda söz hakkı sadece bana ait sevgilim bile karışmıyor ailesine asla karıştırmıyor bu yüzden evlilik yolunda mutlu ilerliyorum ama senin yaşadığın şeyleri yaşasam sorunu nişanlımda bulurdum çünkü emin ol ondan yüz buluyorlar.
Soran+1 yılO da rahatsız bazı şeylerden ama ailesi diye bir şey demiyor bir de düğünü onlar yapıyor bir yerde sesini çıkarmak istemiyor beni arada bırakıyor
Soran+1 yılHaklı olabilirsin ondan da biraz yüz buluyorlar ama bugün gayet ciddi bir şekilde konuşacağım onunla ister alınsın, ister alınmasın
Cevap sahibi+1 yılArada kalmalı ailesi olabilir ama evlenince ailesi sen olacaksın. Şimdiden bu benim karım mesajını vermesi lazımdı. Ayrıca çocukları değil mi düğün yapmak eşya almak onların görevi zaten. Bizim geleneklerimiz öyle gerekirse kız tarafı 1 çöp bile almaz erkek ailesi yapmak zorunda. Ne demek takıları istemek. Senin ailen ne diyor bu konularda? İyi düşün taşın evlenince boşanmak kolay değil ama nişan atmak çok kolay sen bu kadar dert ederken nişanlın bir şey yapmıyorsa evlenince de aynı olur kaynana derdi çekersin
Cevap sahibi+1 yılİlerde keşke o gün o yüzüğü atsaydım suratlarına dememek için iyi düşün taşın senden bir tane var bu dünya da ve başka dünya da yok
Soran+1 yılBizimkilere bunu söylemedim söylesem onlarda karşı çıkar daha da arada kalmak istemiyorum ama söyleyeceğim
Cevap sahibi+1 yılSöyle kız sahipsiz zannetmişler seni iyice gelmişler üstüne üstüne
Cevap sahibi+1 yılOnun anası babası çatır çatır laf söylerken o susarken bırak senin ailende laf söylesin sen sus
Cevap sahibi+1 yılBak çok pişman olursun ilerde ben diyim. Kimsen yok gibi gelmişler üzerine ailene söyle onlarda konuşsunlar olmazsa da olmasın bu iş inan daha hayırlısı
Soran+1 yılSöyleyeceğim anneme babama bu iş böyle olmaz dedirtcem, aslinda çatır çatır söylemiyorlarsa alttan alta söylüyorlar o da konusu açılırsa onlar sanıyor ki evlendiğimiz de de onların isteğini yaparız yaptiriz sanıyorlar ama yok öyle hayatta olmaz
- Aile & Toplum konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılAile yardim ederken ya da yardim isterken bir sey yok... is yasamaya bu sefer onlar niye karisiyor... ya hic yardim almadan kendiniz yapacaksiniz herseyi ya da bazi seyleri gormezden geliceksin...
04 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseden bir şey istemedim , ayrıca yardım etmek zorundalar bu onlara karışma hakkı vermez
- +1 yıl
Oyle bir dunya yok canim... kazik kadar olmussunuz ailenize bakacak yastasiniz onlar size bakiyor... hayatin kanunu bu kimden para alirsan patronunda odur...
Soran+1 yılBoş konuşuyorsun sen öyle yaparsın ben böyle yapıyorum
- +1 yıl
Isine gelmeyene sinirlenmek yerine biraz olgun olun... ne cocuksunuz ne yetiskin arada kalmis hep istedigi olsun diye mizmizlaniyorsun... bu sekilde huzur da bulamazsiniz... iyi gunler
Çok detaylı okumadım ama. Farzetki nişanlıının ailesi yok herseyi tek yapıyorsunuz. Ailesinin yaptıklarına minnettar ol yapmadıklarını görmezden gel. Eğer birbirinizi seviyorsanız önemli olan bu buda bu devirde zor bulunuyor gerisi halolur..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılAdaşımsın öncelikle dikkatimi bu çekti 😂 valla adaş işin zor öyle bir aile ile. Nişanlını al uzağa git başka yerde yaşayın bence
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok geç ailesine çok yakından ev tuttuk
- +1 yıl
Büyük hata. Olsun, başka ülkeye taşının geçinmek zor zaten türkiyede
+1 yılÇok uzun yazmışsın yarısına kadar okudum sadece ama eğer şimdiden altın mal paylaşımı yaparak hayatınıza mudahele ediyorlarsa o evlilikten hayır gelmez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılNişanlın senin yanında değilde sürekli ailesinin yanında duruyorsa bemce ayrıl. Dediğin gibi sen para vermeyeceğin için eşinden sürekli gizli gizli para alacaklar
00 Yorumla
+1 yılBen nişan atmış biriyim. Düğünden bir gün önce ailemin de desteğiyle döndüm. Emin ol ailesiyle alakalı böyle olumsuz düşüncelere ve şüphelere kapıldıysan zevk alman gereken birçok şeyden mutluluk duymuyorsun o süreçte. Evlendikten sonra da kavgalarda tüm bunlar hatırlatılacak demektir.
00 Yorumla
+1 yılAilenin etkisi büyük oluyor evlilikte ancak eş adayı yani eşin olacak kişi bu konularda aileye söz hakkı vermezse her şey çok daha yolunda gidebilir. Örnekleri mevcut ✍🏻
00 YorumlaArmut ağacınin meyveside armuttur. Armutta dibine düşer. Yani, nişanlinda onlardan farksız olmayacak ilerde. Bence iyi düşün taşın ama ben devam etmezdim.
00 YorumlaEğer nişanlından emin değilsen ve ailesiyle böyle sorunlar varsa ayrıl bence de. Çünkü benim de ablam aynı senin gibi nişanlısının ailesiyle sıkıntılılardı evlendiler ailesi o kadar darladı ki boşanma evresine kadar geldiler… yani kısacası armut dibine düşer bunu hiç unutma.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. Ailesi ile ne alakası var sen seviyorsan devam et, ailesi ile evlenmeyeceksin sonuçta. Sevgilin senin yanında oluyorsa ve destek çıkıyorsa sorun yok demektir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel de en azından seninle kararları ortak verseler daha güzel sonuçta evde sen daha çok vakit geçirecek ve kullanacak
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNişanlın adam olsaydı zaten seni bu muhabbetlerin içinde bırakmaz ailesini hayatınıza kariştırmazdı. İyi insan olur ama iyi bir eş olmaz ondan
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence ayrılmalisin yıllarca huzursuz olacağına, bir süre canın sıkılır geçer, gerçekten sıkıntılı tecrübelerime dayanarak söylüyorum
00 Yorumla
+1 yılayrıl bunlar seni çok zora sokar saçma sapan aşk yüzünden hayatına sinir bozucu insanlar almaya değmez
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle nisanlina durumu anlatmanı tavsiye ederim. Rahatsız olduğun yönleri, tavrını ölç. Baktın olmuyor hiç baslama
00 Yorumlaaile çok önemli sakın böyle bir hataya düşme olmazsa olmaz daha iyisini elbet bulursun ama aile bir ömür çürütür seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOğullarına yardım etmek zorunda değiller...
İki birey olarak, işin içine başkalarını karıştırmadan evlenmeyi beceremediyseniz o sizin probleminiz...
03 Yorumla
Soran+1 yılZorundalarrrrr, Türkiye'de işin içine aileyi karıştırmamayı kolay zannediyorsun heralde karistirmiyoruz ama karışıyorlar
Cevap sahibi+1 yılEğer ki maddi olarak onlardan birsey istemeyip sadece nikah davetiyesi gönderirsen haliyle çok da karışacak bir şey olmaz...
Ama parayı onlar veriyorsa laf da söyler kapris de yaparlar
Cevap sahibi+1 yılBu dediğime altınlar şu bu da dahil...
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜniversite mezunu olup bir mesleğin var mı? Varsa anlaşamıyorsan sürekli sorun yaşıyorsan nişanlın seni desteklemiyorsa istersen ayrılabilirsin her ailede sorunlar var başka biriyle olduğun zamanda sorun yaşayacaksın
00 Yorumla
+1 yılİşin başında böyle problemler yaşanıyorsa var bu evlilik nereye gidiyor
00 Yorumla
+1 yılAilen eğer gerçekten mantıklı bir sebep sunduysa, ayrılmalısın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence kestirip atma bunu nişanlın ile konuş çözüm sunmasını söyle. O da yanaşmıyorsa karar senin.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılBence ayrilmalisin cok fena gorunuyor daha evlenmeden
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ailesi ile evlenmiyorsun ki olabilir kafalar uyuşmamış olabilir nişanlın önemli ona bak sen
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence ayrıl sizin evinizse nişanlınla sen karar vermen lazım bu kadar karışıyorlarsa evlenince daha beter olur
00 Yorumla
+1 yılBence ayrıl ailesiyle evlenmiyor olabilirsin ama sonuçta Ailesi ve iç içe olacaksın ne kadar uzak durursan dur ve kaynanan sana isterse asla gün yüzü göstermez eşin sana bir hak verir iki verir en son o da karşında durur ayrıl yoluna bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaileleyde evleniyoeun iyi dusun. dikkat et. sevmediysen olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrılmalısın bence sonradan pişmanlık yaşamamak için
00 Yorumla
+1 yılnişanlının tavrı burada çok onemli eğer senin düşüncelerine katılıyorsa tamam ama ailesiyle aynı fikirdeyse ve herşeylerine tamam diyorsa sıkıntı.
00 Yorumla
+1 yılBizim kültürde maalesef evlilikler aileyle de oldugu icin isin zor. Ömur boyu bu insanlarla gorusmek zorunda kalacaksin
00 Yorumla
+1 yılNişanlınla konuş bence bu konuyu eğer o bir müdahalede bulunmazsa iletişimi kez veya azalt
00 Yorumla
+1 yılAile hiç biis boş ver eğer gerçekten asıksa sana zaten gözü ailesinidr görmücektr
00 YorumlaSeviyorsan eğer ayrılma
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama yarın öbür gün para ve ailesi için sürekli kavga etmek ve huzurumuz bozulsun istemiyorum
+1 yılHayır ama aileler anlaşamayınca zor olur isiniz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılAile her şey ilerde sorun yaratabilir
00 Yorumla
+1 yılKararı sen vereceksin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı. ayril
00 Yorumla
+1 yılYokkk
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen bilirsin
00 YorumlaEvet
00 YorumlaHayır tatbikide
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNisanlina soyldin mi o ne diyor
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence bu evliligin sonu yok
Cevap sahibi+1 yılBu kadar karisiliyorsa mutlu olqmqzsin esinle aran acilir benden söylemesi benzer olaylari ben yasadim Şu an cocugumla anne evindeyim boşanıyorum
Cevap sahibi+1 yılNişanlın da aileciyse sknti
+1 yılAyrıl kank
00 YorumlaNasıl bir aile
00 Yorumla
+1 yılAyrıl Salla gitsin
00 YorumlaAyrılın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026