Nişanlımın ailesi iyiler hoşlar da bazı söylemleri benim sinirimi bozmaya başladı, ev tuttuk temizlenecek babası bana sormadan akrabalarını çağırmış ev temizlemek için bende istemedim sonra bana söylediler niye istemiyormusum, ne zaman bitecek bu ev sanki acelesi var ben bir gün bir yerini birgün bir yerini temizler bittirim dedim daha düğüne iki ay var , daha öncesinde de var kayınvalidem bana bize çok para lazım diye ağlarken 70 bine mutfak yatırıyor yarın mutfak dolapları gelecek temizlenmesine yerleştirilmesine yardım edicem beni sinir etti daha öncede düğüne daha 6 ay var düğünde takılan altınları ben alicam bizim baktığımız bilezikler de sende kalacak diye pazarlık yapıyordu resmen neymiş borçları ödeyeceklermis sanki biz ödemesini bilmiyoruz onlara yıkacağız borcu sanki, mobilyaları onlar aldı beyaz eşyayı ben biraz para verdim taksitle aldık onun borcu duruyor daha, masraflara çok destek olamadığım için o gün çok bir şey demedim ama bugün söyledikleri beni çok sinir etti sinirden kuduruyorum neymiş düğünden sonra araba alacaklarmis babası bundan sonra ne alacaksalar bizide ortak edeceklermis bende dedim öyle ortak olmaz dedim siz de kullanırsınız diyo bende biz kendimize araba alır onu kullanırız dedim, bana ben çalışıyorum babası çalışıyor senin bildiğin bilmediğin şeyler var oturdukları ev onların oğlumun burada hakkı yok mu hak istemeyecek mısınız dedi bende ev alırken yardım edersiniz daha hakkı kalmaz hak istemeyiz dedim, aklı sıra biz size çalışıyoruz sizde bize çalışacaksınız demeye getirdi, hiç ceplerinden para çıkarmak istemiyorlar bu bizim oğlumuz yapacağız tabi demiyorlar geçen günde aynısını söyledi bende siz kendinize biz kendimize alırız dedim nişanlım kızdı yok o öyle demek istemedi yok öyle yok böyle onları savundu yarın öbür gün bunlar sürekli bizden para isterler ben kimseye çalışmam nişanlım da verir evin huzuru bozulur eminim ayrılsam mı bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
durum malka mülke kadar gitmiş sen haklısın bu konuda ama nişanlın arada kalır ailesine bişey diyemıyor sanada diyemıyor çok darlamayın adamı
Ben darlamıyorum onu ama bazı şeyleri anlaması lazım artık yeni ailesi benim bizim ortak çıkarlarımızı düşünmesi lazım
sana bişey diyim bak eger öylelerse öyle giderler hakkını ezdirmemen lazım yoksa çok ezilirsin eger kocanda sana yardım eder inş bu durumda biraz ses çıkartması lazım ama anneyle baba öyleysede çok huzurunuz bozulacak
Ya o da onları haklı görüyor çoğu zaman altınları alama meselesinde düğünü onlar yaptığı için onların haklıymış öyle dedi kendi anne babası diye çok bir şey demiyor diyeceği zamanda beni ortaya sürüyor sen söyle diye düğün masraflarını onlar karşılıyir şimdi
altınlar anne babaya degil gelin ve damadın hakkı o altınla napcak gidip arabasını yeniler altınını verme derim sizin hakkınız
Kendilerinin bana takacakları bilezik kolye falan onları vermeyeceğim tabiki , eş dost akrabadan gelecek altın parayı onlar alacak, alsınlar çok umrumda değil ama bunun pazarlığını yapmak hoş değil
aslında digerleride sizin hakkınız ama vermek istersen karışamam onların taktıgı gene iyi dursun sende eger yarın öburgun kıra ödeyemzseniz birlik yaşarsınız
Allah korusun birlikte yaşamak istemem Allah düşürmesin
benim annemle babam sizin gibiydi aynı ortaktı herşeye birlik yaşamaya başladılar annesinden kopamadı babam bize iyi baktı babam ama annem rahat etmedi hiç 18 sene birlik yaşadılar babam daire alınca gene çıkmadı zar zor son 2 yıldır ayrı yaşıyorlar
Yani annesi onunla yaşama taraftarı değiller bende değilim o değildir diye düşünüyorum
hiç belli olmaz ama genede kendini ezdirme
Yok daha bir şey derlerse sesim daha yüksek çıkacak
öyle çokta bağırıp çagırma suçlu duruma düşersin nişanlınla konuş
Konuşucam hemde ciddi bir şekilde
başarılar dilerim ALLAH mutlulugunuzu daim etsin
Sanki onlar yaşayacak bence hayatınızı almayın onlarla ikiniz kendi arzunuzu yapın konuşun
Gittikçe düzeleceğini düşünüyorsun ama asla düzelmez Daha kötüye gider bu insanlar daha oğullarının yuva kurduğunu ayrı bir birey olduğunu kavrayamamışlar hemen ayrılmanı tavsiye etmem nişanlını karşıns Al konuş bence
Şimdi onlarda annesi çalışıyor babası çalışıyor kazanılan para ortak oluyor , evlenince de bunun olacağını düşünüyorlar ama ben buna izin vermem
Senin kocan da paran ortak olur annesiyle de babasının parası ortak olsun o Sizi ilgilendirmez Siz onlardan ayrı başka bir yuva kuruyorsunuz sonuçta senin Eşinin bu bilinçte olması gerekir Eğer bunu algılamayacak bir seviyede ise Allah yardımcın olsun
Konuşacağım bugün bu konuyu gayet ciddi bir şekilde
Sakın bitirmeye meyilli gibi davranma sonra bütün suçu senin üstüne yıkabilir sadece kendini ifade etmeye çalıştığını belirt ailesini suçlayıcı şekilde değil de daha çok kendini anlatmaya çalış İnşallah güzel geçer
İnşallah teşekkürler
Ayrilma mücadele et
Nasıl mücadele edeyim
Sevdir onlara kendini