Nişanlım ailesine çok düşkün. Fazla anneci. Beni çok üzüyor tavırları. Nişanımda nişan arabamda yer bulamadım. Ön koltuğa oturabilmek için koşa koşa gidip yerleşti. İnmemek için direndi. Nişan elbisemle öyle kalakaldım. Daha sonra altınları aldı. Borcum vardı nişanlıma altınlarla borcu kapasak dedim. Ailemi arayıp altınlarımı istemesin kızınıza söyleyin dedi. Ağlaya ağlaya bir hal oldum artık. Çok kez ayrılma noktasına geldik. Çok kez bırakma noktasına geldim. Sevgim izin vermiyor 😐😐. Beni aileme kötülediler. Kızınıza sahip çıkın biz uğraşamayız dedi börülce. 🙄
Kıyafetlerime karışıyorlar , düşüncelerime karışmaya çalışıyorlar. Söyledikleri her şeyi kabul etmek zorundaymışım gibi davranıyorlar. Sanki hiç bir şey yapmamış gibi hep geri planda duruyorlar. Bu aileyi istemediğimi biliyorum. Sevdiğim adamdan ayrılmak düşüncesi çok üzüyor. Tek kavgamız ailesi. Ailesi için beni eziyor. Onlar haksız olmasına rağmen benimle kavga ediyor. Ben suçluymuşum gibi. Bana düğün mekanı seçmemi söylediler seçtim. Sonrada orayı tutmamak için ailemle kavga ettiler. Paragöz dediler. Gelinlik giymeden evlenecekmişim. Ben kendi evimde kalıyorum. Kendimce düzen kurdum ama doğru düzgün eşyam yok. Hiç bir şey alınmayacakmış. Buradakiler yetermiş evde eşya yok abi eşya. Ama ben çeyiz yapacakmışım😂😂😂Onları boğmak istiyorum 😤😤😤😤Siz ne yapardınız bu durumda?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer