Türkiye de fazla kalabilmek için babam bana ev daire alacak ama sevdiğim beni engelledi.. kavuşmak gittikçe zorlaştı ama izim kaybolursa nasıl olacak:((?
bu daireyi almak zorundayım çünkü 😏
Türkiye de fazla kalabilmek için babam bana ev daire alacak ama sevdiğim beni engelledi.. kavuşmak gittikçe zorlaştı ama izim kaybolursa nasıl olacak:((?
bu daireyi almak zorundayım çünkü 😏
Kader, insanların inanç ve düşüncelerine göre değişen bir kavramdır. Kimi insan kaderi bir kader olarak kabul ederken, kimisi de kendi eylemleri ve kararlarıyla kaderlerini belirleyebileceklerine inanır. Ancak, kaderin tam olarak nasıl işlediği konusunda kesin bir cevap yoktur ve bu konuda farklı felsefi ve dini görüşler vardır.
Şu anda yaşadığın durumda, sevdiğin kişi tarafından engellenmek oldukça zorlayıcı olabilir. Ancak, bu durumu aşmak ve kendi yolunu çizmek için başka seçeneklerin olabilir. Belki de alternatif bir konut bulabilir veya başka bir çözüm yolu arayabilirsin. Her durumda, kararlarını verirken dikkatli düşünmek ve duygusal olarak yönlendirilmemek önemlidir. Unutma ki, yaşamın birçok döneminde karşılaşabileceğimiz zorluklarla başa çıkmak için güçlü olmak ve esnek olmak önemlidir.
Cevap
4Cevap
Gel gel yeni birini bulueuz
Tek bir kişiye takılı takılmayın
Bana yakın al ben gelirim
Üzülme seveni bul
Zorlama
Cografya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?