Temizlik, yemek yapmak gibi şeyleri erkek ve kadın ortak mı yapmalıdır bir birlerine bu şekilde destek olması gerekiyor mu?

Temizlik, yemek yapmak gibi şeyleri erkek ve kadın ortak mı yapmalıdır bir birlerine bu şekilde destek olması gerekiyor mu?

Binlerce yıldır olan şu ki erkek eve ekmek getirir evin işlerini ve çocukların bakımını da kadın yapar. Doğal ve normal olanı budur. Ama devir çok değiştiği için bu görev paylaşımı artık mümkün olmuyor. Kadın evi çekip çevirmek istemiyor yapsa bile bunu çok büyük bir işmiş gibi görüyor saçımı süpürge ettim bilmem neler falan diyor, erkek de böyle bir ömür birine sponsor olmak istemiyor. şu an için en mantıklı olanı kadın erkek ikiside çalışıp ev işlerini de olabildiğince ortak yapmalarıdır. Buda çocukların yetişmesi ve binlerce yıldır var olan geleneği kökünden bozuyor haliyle evlilikler uzun ömürlü olmuyor. Bu devir sıkıntılı.
Bu çiftin kararına göre değişir. Örneğin hem erkek hem kadın çalışıyorsa, evdeki işleri ortak yapabilirler ya da ben bu gün yorgunum sen yapabilir misin diye birbirlerine rica da bulunabilirler ama tek birinin üstüne yığmak, sen yapmak zorundasın demek hiç mantıklı değil. Böyle bir ilişkinin de uzun süreceğini sanmıyorum.
Olur bebeğimmm yeter ki sen iste ama bak böyle diyipte sonradan vaz geçme he
Aynen seviyosun o yüzden bu gün gel dediğimde gelmedin dimii
DİSŞZISÇZŞSŞZÖSŞSL tımamm
bence yemeği vs beraber yapmaları daha mantıklı en azından benim açımdan yemek yapmayı bilmiyorum SSOLDFPDQQPQPQLAGOŞOM
Temizlik meselesi de beraber yine halledebilirler ya da bir gün o bir gün ben vs gibi.
Para konusuna gelecek olursakta , ikiside çalışıyorsa ortaklaşa eve bir şeyler alabilirler.🧸
Eğer ikisi de çalışıyorsa ev işlerinde de birbirlerine destek olmaları gerekir
Cevap
3Cevap
Bence eşler yarımdımcı olmalı
Eşler her konuda birbirine yardımcı ve destek olmalı
erkek karsılıcak erkek
sen öyle san canım
Adı üstünde evlilk her şey ortak olmakı
ortak karşilanmalıdır
Valla o iyi para kazanip evi gecindirsin ben bunlari tek yaparım
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?