#Lavinia0001sorusu
Selam gadası 🙃
Genelde hemen herkes ev işini ortak yapmak ister. Ama işin rengi evlenince değişiyor. Kadınlar ev işini tek başına yapmaya başlıyor. Ama şöyle bir durum söz konusudur. Eşine saygısı olan bir erkek ev işlerinde yardımcı olur.
Cevap
17Cevap
Kesinlikle. En başından böyle yapılmalı ki düzen otursun hem.
Kesinlikle evet. Tek bir kişiye yüklenmesini doğru bulmuyorum. İş bölümü yapılmalı.
Bir misafirlige gitmistim, buzdolabinin uzerinde bir nota gozum ilisti.
Benim gorevlerim, senin gorevlerin seklinde gorevler haftanin gunlerine gore siralanmisti. Boyle de olmasin yani.😁 Is yerinde degiliz evlilikse konusarak orta yol bulunur.
Eşlerin ikisi de çalışıyorsa ortak iş yapılmalı. Eşlerden biri çalışıyor biri evde kalıyorsa. Evde kalan ev işlerini daha çok üstlenmeli ama tamamını çalışmayan eş yapacak değil
Evlilik demek her şeyin birlikte ve beraber olması, yapılması demek. Buna ev işleri de dahil. Sonuçta birbirimize "eş" oluyoruz, anne-baba değil. 100 yıl öncesinde yaşamanın anlamı yok.
Adı üstünde ev işi yani o evi paylaşan kişilerin işi
Kadın işi ya da erkek işi değil adı...
Hayat müşterek tabi söz konusu insan olunca hep bir yere kaçanlar lafları çevirenler olmuştur olacaktır.
İki tarafta çalışıyorsa birlikte yapılmalı ama eşlerden biri çalışmazsa o ev işlerini tek başına yapmalı
Beraber yapılmalı misal işten çıktım eve gidiyorum kahvlti hazırlayıp akşam yemeginide hazirlacagim.
Karı koca olarak her konuda karşı tarafa destek olunmalî kibarca
Aynı sorular cevap belli biri der ikisi yapsın diğer der kadın yapsın
ikisi de çalışıyorsa artık tutmalılar bir yerinden.
Biriniz çocuğa bakıyorsa biriniz ütü yapmalı dayanışma olmalı
Her zaman olmaz ama her ikisi çalışıyorsa beraber yapmalılar.
Beraber yapılmalı tabii ki. Kadın çalışmayı evde oturup ev işini üstlenirse o evin beslemesi olur.
Tabiki birlikte yapmalı. Kadın hizmetçi olmak için mi evleniyor
Ozaman kadında dışarda erkek gibi çalışıp para kazanacak erkekte kadının kölesi değil malum
Kadın kadın gibi erkek erkek gibi çalışır merak etme sen
İşte ozaman dışarda çalışıp gelen kişiye sende bana yardım et deyip iş yüklemeyecek işini bilirse tabi sen gibiyse işi zor
her ne durumda olunursa olunsun ev işleri her zaman beraber yapılmalıdır buda vakit geçirmenin bir yolu sonuçta
Kesinlikle beraber yapılmalı ve tartışmaya kapalı bir konu olmalı artık bu 😌😌
Kadında çalışıyorsa evet
Evet ben sevgilime sürekli yardım ederdim
En İyi Cevap