İş arkadaşım izinsiz eşyamı kullandı?

Merhaba ben bir giyim sektöründe şefim ve genelde benden hiç haz etmezler asla kimseye patronluk taslamadım ego yapmadim ki yasak da zaten iş yerimizde normalde üsluba cok dikkat edilir müdürümüz bu konuda çok hassas neyse konumuza gelelim benden hiç haz etmeyen ve şef rütbesine yükseldikten sonra da benimle sürekli uğraşan 2-3 kız var bunlara A, B ve C isimlerini takalım bi zamanlar A isimli kız benden habersiz bana gelen kargoları açıyordu bende kırılmasın diye ses etmemiştim bu böyle devam edince müdürümüze laf arasında söylemiştim o da uyarmam gerektiğini söylemişti bugün de B isimli diğer kız benim çantamın askısına taktığım yeni aldığım tokamı benden izinsiz kullandı ben bunu fark etsem de ilk başta belki aynısı onda da vardır diye düşündüm yoğunluktan dolayı çantamın olduğu yere gidemedim çıkışta kız o tokayla çıktı ben kapanış yaptığım için arkasından gidemediğim için başka bir arkadaşımı gönderdim arkadaşım arkasından gitsede yetişemedi ben sinirlendim tabiki (müdürümüz bana “çantamdan şarjımı çıkarıp telefonumu şarja takar mısın?” Dediğinde bile çantasını ona verip siz çıkarın derim her zaman) sinirlenip kıza mesaj attım ama asla üslubumu bozan hiçbir kelime kullanmadım kıza yazdığım şey “B merhaba tokam sende galiba rica etsem benden izinsiz eşyalarımı almazsan sevinirim ☺️” kız tekrar mağazaya gelip bağırıp tokamı fırlattı bi toka için buraya kadar getirttin atıyım parasını sana diye şeyler söyledi ve bende sakin bir şekilde sağol canım ama tokanın parası ve değeri önemli değil beğendiysen sana da alayım bir tane kızdığım nokta benden izinsiz kullanman dedim kız o kadar öfkelendi ki (derdi kaos çıkarmak) çıkışta da (kürdün malı diyip ve devamını anlayamadığım bişeyler geveledi) ben sinirlendim hem benden izinsiz eşyalarımı kullanıyor hemde benim Kürt oluşuma laf edip hakaret ediyor ben asker yareniyim benim sözlüm asker kara kuvvetleri komutanı ve kendisi Türk bende kürdüm hepimiz aynı bayrağın altınsa yaşıyoruz hepimizin bayrağı tektir ben onun deyişiyle Kürt olup orada kimsenin malına eşyasına göz koymuyorsam dokunmuyorsam dokunulmaması gerektiğinin farkındaysam bunun olgunluğundaysam kimse de benim eşyamı kullanamaz kız çıkınca müdürümüz bu kadar üstüne gitmemem gerektiğini söyledi bende onlar bu dilden anlıyorlar ben şimdiye kadar yaptıkları her hatada şef olmama rağmen sustum ve onlar hiç bir zaman beni şef olarak görmediler saymadılar iyi niyetimi hep suistimal ettiler ben eğer şimdi de sussaydım bunun devamı da gelecekti dedim sizce burada haksız mıyım? Gerçekten 3 senemi verdim buraya ve hep dışlandım sessiz kaldığım için ama anladığım kadarıyla onlar bu dilden anlıyorlar..
İş arkadaşım izinsiz eşyamı kullandı?