Görümcem izinsiz eşyamı kullanmış nasil tepki vermeliyim?

Arkadaşlar ben ev üstündeyim bazı sebeblerden dolayı bi süreliğine şehir dışındayız eşyalarım haliyle kaynanamın evinde öncelikle görümcemi severim iyi insan maddi manevi çok desteği oldu bize ama beni şaşırttı doğrusu geçenlerde durum atmış düğünde benim dolabimdaki topuklumu ve hiç kullanmadığım özel günler için bi çantam vardı onu gördüm üzerinde yani bana sormadı alırken durumu gördüğümü görünce bana açıklama yaptı açıklamasında "kuzum ayakkabım evde unutmuşum sana sormadan seninkine aldim ama düğünde hiç oynamadım arabayla gidip arabayla geldim dedi bende çok düşündüm ne yazık die kırmakta istemiyorum en son yazdım ki "Fark ettim ayakkabıyla çanta yabancı gelmedi dedim sonra da sorun değil" yazdım mecbur yani ayakkabı unuttun okey de peki çantanı da mi unuttun demi? Çok saçma yani sonra bana bunu atmış 🙈🙈🙈 sizce bundan sonraki tepkim ne olmalı?

Güncellemeler
+1 yıl
Eşime soyledim bu durumu ayıp etmiş diyo istersen soyliyim rahatsız olduğunu dedi bende çok kararsizim seviyorum kırmak istemiyorum ama bunun yanlış olduğunu da bilmesini istiyorum ve gıcık oldum ona demekki odamı karıştırıyor bu kadın
Görümcem izinsiz eşyamı kullanmış nasil tepki vermeliyim?