KYK yurdunda eşyalarım çalındı. Zararımın karışılanması için ne yapabilirim?

Arkadaşlar, deprem sonrası yurtlar kapatılınca çıkmak durumunda kaldık ama ilk çıktığımız dönem bunkadar uzun süreli kapatılacağını bilmiyorduk. Çıkarken eşyalarının hemen hemen hepsini aldım ancak daha fazla bir yere sığdıramadığım bir kaç eşyamı dolabına bırakıp kilitledim. Oda arkadaşım okulu erken kapandığında daha erken gitti be benden kalan bir kaç eşyasını da benim dolabıma koymamı rica etti onayladım ben de. Bir kaç gün sonra eşyalarını almaya geldiğinde dolabımı haber vermeden "şampuanlarını" almak için açtırıp geri de kilitletmemiş. Yurt eşyası kalan herkesin eşyalarını depoya koyacağını bildirdi ve hem odamızın hem dolaplarımızın fotoğraflarını bizlere atarak dolapların bize ait olup olmadığını teyit ettirdi. Hem odam dağılmıştı hem de eşyalarının bir kaçı çalınmış haldeydi. Bunu bildirip kamera kayıtlarına bakılmasını istediğimde belli bir saat bilmediğimiz için bakamayız dedi müdür. Üstüne gittim bu konunun ancak cevap dahi vermediler sonrasında GSB ile görüştüm yurt müdürlüğüyle halletmeniz lazım işinizi diyip onlar da ilgilenmediler. Artık çalınan eşyalarımı değil yurdun tavrını dert ediyorum çünkü eski pantolon deterjan vs gibi küçük şeyleri çalan biri o yurtta bulunduğu sürece benim daha önemli eşyalarımı da çalabilir bir gün ancak yurt bunun için tedbir dahi almıyor ki normalde kyklarda hırsızlık suçunun cezası yurttan bir daha KYK yurtlarına alınmamak üzere atılmaktır. Kamera kayıtlarının incelenebilmesi için başka nereye başvurmalıyım? Bir çok yere dilekçe yazmama rağmen aldığım cevap hep yurt müdürlüğünle hallet demek oldu ama hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar bile... Ne yapabilirim başka? İstediğim şey eşyalarımı almak ya da zararın karşılanması falan da değil yani artık sadece alan kişi bulunsun istiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Şikayetvara yazdım. Konuşmaların hiç birini de silmedim. Dediğim gibi artık zararın karşılanıp karşılanmaması umrumda değil sadece kameralara bakılıp yapan kişi tespit edilsin ve bir daha böyle bir şey yaşanmasın istiyorum. Sadece ben değil başka birinin de başına gelebilir bu. Okula giderken sürekli eşyaşarım yine çalınır mı düşüncesiyle hareket etmek istemiyorum.
KYK yurdunda eşyalarım çalındı. Zararımın karışılanması için ne yapabilirim?