Güncellemeler
+1 yıl
Şikayetvara yazdım. Konuşmaların hiç birini de silmedim. Dediğim gibi artık zararın karşılanıp karşılanmaması umrumda değil sadece kameralara bakılıp yapan kişi tespit edilsin ve bir daha böyle bir şey yaşanmasın istiyorum. Sadece ben değil başka birinin de başına gelebilir bu. Okula giderken sürekli eşyaşarım yine çalınır mı düşüncesiyle hareket etmek istemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sorumlusu arkadaşın yurtlarla ilgilu bir problem degil, arkadasina sor. kyk yurtlarinda kamera yoktur çünkü kizlar kaldigi icin yasak Hesabini arkadasina sor. zararinu o karsilayacak
Kendisiyle konuştum zaten. Özür dilerim ama tek suçlu anahtar kullanmadan dolabı kırarak açan abla diyip beni suçlayamazsın diye saçma sapan mesajlar yazdı. Yurt müdürü de arkadaşının her rica ettiğini yapma diyor. Ben zararın karşılanmasını istemiyorum daha. Alan kimse bulunsun yeter. Kamera var bu arada her katta. Bir süre önce aynaların yeri değiştirildi diye kameralardan bakılıp tespit edilecek gibi bir uyarı mesajı atmışlar gruba ama benim talebim sonucunda gruba bu tarz bir mesaj dahi atılmadı. Okuka giderken odama biri girecek mi düşüncesiyle hareket etmek zorunda değilim güvenlik önlemi alamıyorlarsa ya odalara kilit gelmeli ya da sözleşmenin ilk maddesini kaldırıp bize güvenli bir alanda olduğumuza dair güven vermemeliler
Devlet yurtlarinin amaci ogrencilere guvenli barinak sunmaktir. yurtlar zaten güvenli
Sen kendi esyalarina sahip cikamiyorsan Ve eşyalarini baskalarina guvenip veriyorsan bu senin suçundur Kyk'nin degil , Herkes kendi esyalarina sahip cikmasi gerekir oyuzden zaten herkese dolap yatak tek veriyorlar. kendi dolabina esyalarini yerlestirmeliydin. odani dolaplarini kitlicektin hadi arkadasina verdin esyalarini ozman guvendigin insana verecektin, ayrica o kizi ara soyle belkide o aldi nereden bileceksin? Yurtlarda normalde guvenlik kamerasi yasak ama sizin yurtta var daha ne yurt guvenliginden bahsediyorsun esyanizi alan kisi zaten bellidir baskalari girmez en cok kim girip geliyor onlara bakmanda fayda var bence kendi yaptigin hayati yurt mudurlugune ve baskalarina atamazsin.
Sen kendi esyana sahip cikmiyorsan baskasi neden sahip ciksin
Okuduğunu mu anlamıyorsun yoksa dikkatli okumuyor musun? Eşyalarım benim kendi şahsi dolabından çalındı diyorum dalga mı geçiyorsunuz
Dolabını açtıran kişi oda arkadaşım. Hangi dolabın kime ait olduğu belliyken kadın neden arkadaşının dolabını da açtırıyorsun diye sormadan açıyor dolabı? Aynısı sizin başınıza gelse ne yapardınız merak ediyorum
Dolap bana ait. Çalınan eşyalar bana ait. Oda bana ait. Kendi eşyalarımı zaten kendi dolabıma koyup kilitlemişim. Burada oda arkadaşım da dolabın bana ait olduğunu bilmesine rağmen dolabımı kırarak açan görevli de suçludur
Eşyamı da kimseye vermedim arkadaşım banyoda bıraktığı şampuanını dolabıma koymamı rica etti. Bir şampuanı alabilmek için benden habersiz dolabımı açtıran kişi değil de ben mi suçluyum bu durumda? Neyin kafası bu ya
Gayet açık ve net yazmış aslında. Kız zaten kendi dolabına koymuş eşyasını dolabını da kilitlemiş ne yapsın daha farklı nasıl ve ne şekilde sahip çıkabilir eşyalarına 😂😂
@eftalialia haahhs okumadim cevapladim hepsini okuyamam ki
Benim de eşyamı çaldılar. Dolaplar kilitleme bile çekince kolayca açılıyor açıkçası. Kız öğrenci yurdunda kalıyorum 2 yurt değiştirdim hepsinde de kamera vardı bu arada😅 siz nerede kalıyorsunuz da kamera yok acaba?
Kilitlense yazacaktım klavye düzeltmiş
@eftalialia ben bitereli ohoooo çok oldu 4 yil oldu
Tamam da adamlar hangi günü hangi saati ne kadar süre izleyecekler
Oda arkadaşımın yurda giriş günü belli, dolap o gün açtırıldı. Eşyalarımı toplandığı gün de belli Arada 2 3 gün var sadece. Ayrıca yurt bomboştu zaten ben çıkarken bile son 2 3 oda doluydu. Yemekhanedeki kişi sayısı Max 5ti yani. Yurt içinde bulunan öğrenciler belli, hiçbir şey yapılmasa yurt grubuna eşyaları alan öğrenci kendisi bunu belirtmezse kamera kayıtları incelenecek ve işlemler başlatılacak yazabilirlerdi. Hiçbirini yapmadılar. Her şeyi geçtim bundan bir hafta kadar önce odalardaki aynaların yeri değiştirilmiş diye öğrenci grubuna kameralar incelenecek, tespit edilen kişiye tutanak tututalacak diye mesaj attılar. Bunu yapabilen neden benim eşyamı alan kişiyi tespit etmek için kameralara bakmıyor?
Benzerini yaşadım hiçbir şey yapmıyorlar uğraşma bile derim