23 yaşındayım su an bile heves kalmadi benimle evlenecek kişi sanki sırf ihtiyaçları için veya kendine arkasını toplayacak hizmetçi almak için evlenecek. 25 -30 arasi işi gücü olan belli bir seviyeye gelmiş erkek baska ne icin evlenir ki. Üstelik hayatında kadınlar da olmuştur icimde hicc heyecan yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSöylediklerinde çok haklısın. Evlenme boş ver, gerek yok. Zaten araştırmalar gösteriyor ki bekar ve çocuksuz kadınlar; daha mutlu, sağlıklı ve uzun yaşıyor. Evli kadınlarda ise durum tam tersi; daha mutsuz, sağlıksız ve kısa ömürlüler.
Ayrıca başka bir araştırma da gösteriyor ki erkeklerin hayatındaki kadın sayısı arttıkça aldatma oranları artıyor ve evlilik içinde mutsuz olma ihtimalleri artıyor. Kendilerini en fazla "mutlu" olarak ifade eden erkekler bakire bir şekilde evlenen erkekler. Kadınlar için de aynı durumlar geçerli bu arada araştırma sonuçlarına göre. Ama kadınları nasıl baskılayıp, korkup hayatlarını yaşamalarını engelleyip, köleleştirip erkeğe ise nasıl bir özgürlük alanı tanıyım gücü eline veriyorlar. Kadınların cinsel hayatlarını baskılayıp, utandırıp kadınları dar bir alanın içine hapsediyorlar. Erkeklerin geçmişleri de onların psikolojilerini etkiledikleri halde onlara bu yapılmıyor. Kadınlar ikincilleşiyor. Erkeğin peşinde mecburen yaşayan varlıklar haline geliyorlar. Yok artık öyle dünya. Kendin için yaşa. Evlenme boş ver. İleride çocuk yapmak istersen evlenebilirsin belki kendin gibi çocuk yapmak isteyen bir erkek bulup. Onun dışında gerek yok. Kendi işini kur. İşine gücüne odaklan. Para kazanmaya odaklan.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlenmenin anlamı her bireye göre değişir ve yaş sadece bir faktördür. Herkesin evlenme niyeti ve motivasyonu farklıdır. Önemli olan, kendiniz ve hayatınızla ilgili doğru kararları vermenizdir. Evlilik sadece bir yaş aralığına bağlı değildir, içten gelen hislere dayanır. Kendinizi tanıyın, ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi anlayın ve doğru kararı kendiniz için verin. Her şeyin en iyisi için zaman ayırın, hayatınızın kontrolünü elinizde tutun.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı. Gerçekten çok haklısın insan 18 22 arasında evlendi evlendi evlenmedi daha hevesi kalmıyor seçici de olmaya başlıyor aha ben 26 yaşındayım 4 yıldır askerliğimi de yapmışım evlenmeyi o kadar çok istediğim halde evlenemedim çünkü evim yok diye. Şimdi kimin kapısını çalsan kız istemek için hemen soruyor evi var mı arabası var mı şu kadar altın alacak mısınız gibi daha neler neler bende o yüzden evimi almaya çalışıyorum
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik yaşı çoktan 30'u aştı. Senin dediğine bak. Ya o ihtiyaç meselesini hep büyükler söyler genelde. Arkanın çevrilmesi lazım. Yaşlanınca kim bakacak vs. Haklılık payı var ama sırf o hedef ve doğrultu için evlenilirse sağlıklı bir evlilik olmama ihtimali yüksek. Büyük ihtimalle 10 sene içinde boşanacak noktaya gelinir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
126Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet isterseniz 35 olun yine de evlenebilirsiniz.
00 Yorumla Mesele ev işlerini yapmaksa evlenme git bir iş bul çalış kimseye de yük olmazsın bu şekilde git gide aile kavramını içeren bütün tabular yıkılıyor kadın ve erkeğe biçilen görevler var adam hem çalışıp hem çocuk doğurup hem evi temizleyemez ikinizde çalışıyorsanız durum farklı ortak görevler yapılabilir ama evin her daim reisi erkek olmak zorundadır bu bütün canlılar için geçerli çünkü liderlik güçten gelir ama mesele adamın geçmişi ise sen haklısın kendini temiz tuttuysan temiz birini istemek en doğal hakkın çünkü bende temiz tuttum ve temiz birine saklıyorum kendimi mecbur değilim onla bunla yatmış biriyle beraber olmaya bende gencim benimde nefsi arzularım var ama ben kendimi koruyorsam herkes korusun.
11 Yorumla
+1 yılBen 25 yaşındayım bırak evliliği, akşamları oyun oynarken annem odama bisküvi getiriyor, çaya banarak yiyorum. 25 yaş daha çocuktur. Benim daha sakalım bile çıkmıyor doğru dürüst. 25 yaşta da kimsenin doğru dürüst bir işi gücüde olmuyor. Ben misal daha üniyi yeni bitirdim 1 senedir de bedelliye gitmeyi bekliyorum. Ömrümde 1 lira bile kazanmadım. Annem babam para veriyor. Gecen sene daha 20.000liralik kici kırık bir oyun konsolu için gittim babama baba bana playstation5 al diye yalvardım, aldı çok şükürde... Daha 20.000 liralık aleti kendim alamıyorum, evimi geçindireceğim bu yaşta.
12 Yorumla- +1 yıl
Minimum evlenme yaşı bence 35-40 tir.
- +1 yıl
Kral teknik olarak haklısın, bu aslında hayata geç atılmaktan dolayı oluyor. Annen yaşın 40 da olsa bekar oldugun ve o evde odanda yaşadıgın sürece sana bisküvi getirecek. Önemli olan insanın artık para kazanmalıyım diyerek ilk sorumluluğunu alması gerekiyor. Hayat toz pembe değil, ne kadar çabuk para kazanırsan o kadar hayata karşı dirençli olursun. Tabi mezuniyet filan derken biraz geç oluyor bu işler..
+1 yılNe hizmetçisi ne diyorsun. Senin bağ kuracağın biri olması lazım sen zaten böyle düşünüyorsan iş yaş senin de pek bir farkın yoktur diye düşünür sonra insanlar. Yoksa sen de parası pulu olduğu için mi evleniyorsun? Öyleyse sen zaten hizmetçi olarak kullanılmaya mahkumsun he ama yok sadece o durumdan korkuyorum diyorsan iyi bir bağ kurduğun ve iyi tanıyıp güvendiğin biri öyle bir şey yapmaz. Ama bu noktada iyi tanımak önemli sadece senle değil diğer insanlarla nasıl anlaştığı çok önemli örnek bir garsona ya da yolda yürürken kendisine medeni bir şekilde soru soran birine bu onun karakterini gösterir.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. 23 yaşında bir ergene
Aile nedir
Anne baba olmak
Seni haramlardan koruyacak
Hayat arkadaşının olması ne kadar önemli oldunu anlatamam
Öncelikle yaşı ileri bile olsa ergenlikten çıkması gerek
Ve şunu söylemesi gerek
Babam 25 -30 arasi işi gücü olan belli bir seviyeye gelmiş ihtiyaçlarını gidermek ve arkasını toplatmak için annem ile evlenmiş baska ne icin evlenir ki. Üstelik hayatında kadınlar da olmuştur
Hatta ben olmuşum ne kadar gereksiz bişey?10 Yorumla
+1 yılPskoloğa felan git insan azıcık kendine değer verir. Herkes herkesle çıkar için konuşmaz insanların gündelik ihtiyaçları olacağı gibi ruhsal ihtiyaçları da olur. Bir ilişki o duygusal ihtiyaçları karşılamak sevmek içindir. Öyle değilse ilişki değildir iştir.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba hiç böyle düşünme, insan sevdikten sonra bür ömür hayatı paylaşmak istiyor. Cinsellik tabi ki istekleri arasında olacak ama onun dışında sevgini saygını yemeklerini seni sevecek ve isteyecek. Hem herkes bu şekilde düşünmüyor. Gezip tozacak bir sürü insan var neden böyle karamsar düşünüyorsun? Sadece bu evrede kendine en uygun olanı seçmeye çalış. En doğru soruları sorup, en basit davranışında bile nasıl biri olduğunu anlayıp öyle karar ver
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik çok kutsal bir şey. Hangi insanla hangi yaşta evlenmenin hayırlı olduğunu da biz bilemeyiz. Bu her yaşta olabilir. Ama çevreye baktıkça, insanları tanıyınca, gerçekten saf sevgi ve bağlılık görmeyince insan evlilikten de soğumaya başlıyor. Her yaşta evlenmenin anlamı kalır. Ha genç yaşta çok daha güzel ve anlamlıdır belki ama doğru insan çıkarsa. Yoksa zor
119 Yorumla- +1 yıl
Ben şu zamanda evlenmek için motivasyon görmüyorum. Erkek olarak özellikle.
Düğün altın vs derken bir yandan mehir var geçim derdi.
Boşananlar nafaka veriyor vs.
Kötü şartlar. - +1 yıl
@Emirbey082 bu nafakayla ilgili de yanlış bir inanış var neden bilmiyorum. Nafaka çocuk varsa çocuk için veriliyor. Çocuk yoksa eğer kadının mesleği, işi gücü yoksa nafaka vermek durumunda kalıyorlar. Çalışan kadınlar nafaka alamıyorlar zaten bunu bi bilin de
- +1 yıl
Nafaka hakkının da kötüye kullanımı var her neyse o boşanma olursa.
Ya diğerleri? Anca erkek zengin olursa sıkıntı olmaz. Yoksa problem. - +1 yıl
@Emirbey082 evet biliyorum da kimse boşanmak için evlenmemeli zaten. Evlenirken boşanmayı düşünerek evleniyorsaniz zaten evlenmeyin
- +1 yıl
Ne yani boşanma da hayatın bir gerçeği değil mi?
- +1 yıl
Evlilikler oluyorsa boşanmalar da oluyor
iki durumu da görmek bilmek lazım. Birini görüp diğerini görmezden gelmek saçma. - +1 yıl
@Emirbey082 ben hayatın gerçeği değil demedim. Ama sırf boşanmayı düşünerek buna odaklı evleniyorsaniz hiç evlenmeyin dedim.
- +1 yıl
Evlenirken neden boşanmayı düşüneyim?
Ama bir erkek olarak evliliğe dair ikna edici bir şey bulmuyorum. - +1 yıl
@Emirbey082 bulmuyorsan evlenme bu kadar basit
- +1 yıl
İnsanın bir yandan eşe de ihtiyacı var. Bunu da görmezden gelemem.
Bilmiyorum. Kafam allak bullak. - +1 yıl
@Emirbey082 eee kardeşim o zaman bakış açını biraz değiştirmen gerekiyor. Kadınlara düşman gibi bakarsan, paranı sömürecek yamyam gibi bakarsan zaten yol alamazsın. Herkes bir değil
- +1 yıl
Ben erkeklerin de çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Teyzem evlendi hayatı kötüleşti boşandılar.
Kuzenim evlendi evlendiği adam bir şeyler yaptı borca battı boşandılar - +1 yıl
Yani herkeste var bir şey
- +1 yıl
@Emirbey082 birkaç tane örneğe bakıp herkesi genellemek insan doğasına mi var acaba anlamiyorum ki hiç farklı bir ihtimali düşünmüyor musunuz gerçekten
- +1 yıl
Herkesin mutlu olduğu ihtimalleri de düşünüyorum.
- +1 yıl
@Emirbey082 hayat senin, karar senin
- +1 yıl
Bakacağız.
- +1 yıl
@Emirbey082 👍🏻
- Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılNe için evlenir söyleyeyim; para bi yere kadar sonra insan yanında birini istiyor bide tek gecelik veya arada iliṣki yaṣamak zor geliyor o yüzden stabil bi hayat arkadaṣı istiyorlar sürekli yanımda olsun zaten belli süre sonra insan artık yalnızlıkdan sıkılıyor. 25 yaṣından önce belki evet insan belirli ihtiyaclari için biriyle evlenmek isteyebilir ama 25 yaṣından sonra artik yalnız ölmemek için.
10 Yorumla
+1 yılHerkesin düşüncesi farklıdır, hep olumlu düşünmek iyi bir şey. Sürekli olumsuz, kötü yönleri düşünürsen o tür düşündüğün şeylerden soğursun.
Mesela ben hayatıma birisini almak için çokça uğraşmıyorum herşeyin vakti var ve hayatıma birisini aldığımda hayatımın merkezine koyduğumda çok şey değişicek tabii herkesin karakteri farklı oluyor, kiminin niyeti bozuk kiminin duası. Karakter meselesi.00 Yorumlainsanın sevmeye, sevilmeye, güvenmeye ihtiyacı var. hayat arkadaşına ihtiyacı var. bunu görmezden gelemez kimse. belli bir yere gelmiş insanın da ihtiyacı var gelmemiş insanın da. hiçbir şey için geç değil hatta erken.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl25 olacağım 4 ay sonra. 23 yaşında ki benle şu anki ben bir değilim maalesef. Çünkü düşünce ve hayata olan bakış açın değişiyor zamanla ve daha olgun düşünmeye başlıyorsun. Bana kalırsa insan kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman evlenmeli. Bunun yaş bir ilgi alakası yok. Çevreye göre değil kendinize göre hareket edin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alakaya ister temizle ister temizleme biz niye varız aile kurmak için varız nesilden nesile gidiyoruz yani bu hep böyle olacak ister evlen ister evlenme evlenmek seninde hakkın çocuk yapmak seninde hakkın kimse kendine köle aramıyor erkek sevgi güvenecek sarılacak annesinden alamadığı sevdiği biriyle sarılmak ister.🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsıl bence o yaşta yaştan sonra mantıklı oluyor. Görüyorsun Karabük Kütahyada falan olanları. Cinsellik bir ihtiyaç ve bunun düzenli, sağlıklı bir şekilde karşılamak gerek. Bu demek değil ki kadın sadece çocuk doğursun, evde hizmetçi olsun. Seni kadını görecek birini bulacaksın o halde. Eğer bulamazsan da bekarlıktan devam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazdıklarını okurken resmen kendi düşüncelerimi okuyormuş gibi hissettim gerçekten haklısın erkeklerin çok çok büyük bir kısmı hem yatakta cinsel ihtiyacı görülsün hem de evde yemeğini yapan arkasını toplayan birisi olsun diye evleniyor. Bence her kadının kolunda altın bileziği yani bir mesleği olmalı ve kendi ayakları üzerinde durup istediği hayatı yaşamalı, evlilik boş iş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlara o yüzden yaşı daha fazla ilerlemeden evlen baskısı yapıyorlar ya işte, çünkü yaşı ilerledikçe senin gibi gözleri açılıyor, erkeklerin onunla neden evlenmek istediğini anlıyor, daha yaşı fazla yokken kandırması kolay oluyor. Aynı yaştayım, aynı düşüncelerdeyim, çocuk falan da istemiyorsan evlenme, evliliğin kadına tek yararı anne olabilmesi. Yoksa evlendiğini adamla uğraş, onun kıskanç fesat ailesi akrabalarıyla uğraş, çekilecek çile değil
00 Yorumla
+1 yılGenç yaşta evlenenler de karşı cinsle yeni tanışmanın heyecanına kapılıyor. Bu olumsuzluk arayışıyla hepsine bir şey bulabilirsin zaten. Bence hayatında kasvetli birtakım şeylerin etkisindesin ama aklı başında bir evliliği ben tercih ederdim.
00 Yorumla
+1 yılKuzenim 35 yaşında evlendi, karısıyla ilk evliliklerini yaptılar. Gördüğüm kadarıyla çokta mutlular, iyi anlaşıyorlar. Evlilik ya da eğitim gibi konularda kendinizi yaşa takılıp şartlandırmayın. Geç olsun ama güç olmasın demişler
00 Yorumla
+1 yılHayatında kadınlar olmuştur tabi 25 yaşına gelen erkeğin sen ona bakma, kişiliğine bak karakterine bak. Kadın olduysada hayatında tecrübelidir. Kadın ruhundan anlar, dokınmasını filan bilir yani.
00 Yorumla
+1 yılNe saçma soru. Asıl 25’ten önce evlenmenin anlamı yoktur. Çünkü 25’ten önce yapılacak çok şey var.
30 Yorumla
+1 yılAsıl bu yaşlarda evlilik düşünülür evlilik hizmetçilik değildir ikinizin yaşam hayatini birleştirdim sevenlerin bir birine bağı ve ortak her şeyi paylaşımı ve hezaman beraber olmaları dir
10 Yorumla
+1 yılÇok tuhaf bir düşünce şekline sahipsin. Erkek iş güç sahibi olmadan nasıl ev geçindirecek, senin bedenin gelişmeden nasıl çocuk doğuracaksın. Gayret normal bir yaştasın
10 YorumlaAskım 23 yasındayım daha cok erken asla hazır hissetmiyorum o sorumluluga diyorum. Yasın bir önemi yok 30 yasından sonra da en güzelini bulabilirsin. Hevessiz olma iyi düsün iyi olsun.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Valla benmde kalmadi merak etme. Bende tam tersi esine gerektiginde yardim edilir anlayisli olunur ona gore davranilir kafasindaydim ama saldim oylede olmuyormus. Amaann😏🙂🙃
00 Yorumla
+1 yılOhoo sen şimdiden böyleysen vay haline iki seven insan biribirinin ihtiyaçlarını giderir karşılıklıdır yanii tek taraflı değil sen ihtiyaç gidereni değilde seven insanı bulacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfarkli bir açidan bak, acaba içten içe kendini arka toplayan, hizmet eden , yemek yapan ve bunun karşılığında bakilan bir ev hanimi olarak görüyor olabilir misin? kendine dürüst ol, burada olmana gerek yok💜
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo
23 dediğin yaş zaten henüz evlilik öncesi leveli aşamadığın yaştır
hele bi evlilik öncesi leveli geç daha sonra evliliği değerlendirirsin. bu ne hız böyle00 Yorumla
+1 yılÇok saçma düşünüyorsun bence her insanın düşünceleri ve yaşam şekli farklıdır o yüzden şimdiden kendini bu moda sokar isen hayatına girecek doğru düzgün insanları da tanıyamayacaksın
00 YorumlaEvlenme zatem dünyaya bir kez geliyoruz hayatın tadını çıkar bol bol gez kültürlen kendine yatırım yap hobi edin bu hayatı başkaları için değil kendin için yaşa
00 Yorumla
+1 yılÇocuk özlemi annelik sevgisi çekiyor olabilir. Aile olmak yalnızlıktan güzeldir. Hem seni seven biri mutlaka gelmiştir belki sen beğenmedin. Yinede sen bilirsin.
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte elbet herkesin görevleri vardır ama böyle düşünme insan belli bir yaştan sonra yanlızlik çekiyor. Konusabilecegi beraber takilabilecegi yeri gelecek bereber dertlesecegi yol arkadaşı arıyor. Yeri geliyor bı sabah halkiyorsun yanında hiç kimse yok düşünüyorsun ve insan sarılarak yatacak birini dahi istiyor yanında.
00 Yorumla
+1 yılBu senin kendi zihinsel düşüncen böyle bir şey sen yaşamadın yaşanmamış hiç bir şey gerçek değildir zaten evlilik de kolay bir şey değil herkes heves uğruna evleniyor
00 Yorumla25 yasindan önce evlenilmez zaten cocuksun cunku.. gunumjz adina bilhassa eskinin kadinlarina gore kiyas yapmiyorum
10 Yorumla
+1 yılKaç yaşında evlenilmeli 20 mi 😀 25'ten öncesi zaten evlilik için çok erken bir yaş, 25'ten sonrası ideal..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı.
+1 yılBence yanlış düşünüyorsun.. erkenden evlenmiş olsaydın daha çabuk evlilikten bıkardin.. evli olupta bana sen sen ol gençliğini yaşayamadan evlenme diyen o kadar çok yaşıtım varki, bu yaşımda bile hala evlilik sorumlulugunu kaldırmaktan korkuyorum..
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. niye kalmasın ya, 25 evlenme sınırı diye bir kural mı var.. ne zaman hazır hissedersen ayda ne zmn uygun kişi olursa o zmndır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişiye göre değişir neyi neden yaptığını bile aklı başında biri çıkar karşına, herkesi deneyerek doğru kişi bulunmuyor tabi sen kendini geliştirmeye odaklan niyet iyi olduktan sonra düzgün biri bulur seni
00 Yorumla
+1 yılYanlış bir düşünce anlayışı ben 27 yaşındayım ama böyle düşünmüyorum senin gibi hizmetçi de arkadaşı arıyoruz
00 Yorumla
+1 yılBence her erkek ayni değil eli iş gören erkek de var ama tabi sen nasıl alıştırırsan öyle, fazla özveri değerini düşürüyor insanın
00 Yorumla
+1 yılseninle bu kafayla evlenen yanmış zaten.. hiç yakma birinin basını evlenme sen tost hayatı yasa :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yıl60'ndan sonra bile evlenmek isteyenler varken elbette evlenmenin anlamı var her yaşta.
00 Yorumla Bencede boyle dusunuyorsan kimse evlenmesin seninle, senin icin baslamadan bitmis. herkes senin gibi dusunmuyor
00 YorumlaZaten ideal evlilik 25-35 arası insan gençliğini çocukluğunu yaşamalı acelesi yok
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen beynini kullanmazsan bedenin üzerinden değer görürsün
10 Yorumla
+1 yılKalıyor tabi 50 yasinda evlenenleri hicmi görmüyorsun canin ne zaman isterse o zmn evlen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik, 20 li yaşlardan önce heves ile yapılacak bir şey değildir. İlk önce evliliğe bakışını değiştirmelisin. Sonrasinda evlenme isteği yaş aldıkça artar. Özellikle 25-35 arası erkekler için yuva kurmak istiyor. Doğru seçimler yaparsan kimse sana hizmetçi gibi davranmaz. Bunu düşünme.
10 Yorumla
+1 yılOoo ne alaka ya özgüvenin olsun. Sen böyle düşünürsen erkek ne dusunur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende yeni nesili gördükçe kadınlarda soğudum sevmek bir şey ifade etmiyor benim gözümde
00 Yorumla Eğer o yaşa kadar hiçbişey yaşamadıysan çok anlamı var ama yaşadıysan bencede evlenme
00 Yorumla
+1 yılKaramsar davranıyorsunuz. Güzeli görmek isterseniz karşınıza illaki çıkar.
00 Yorumla
+1 yılYok be ne alaka 30a kadar yolu var gayet normal yaş
00 Yorumla
+1 yılÖyle düşünme. Her şey nasip.
Şimdiden böyle şeylere kapılma.
Anın tadını çıkar.00 Yorumla
+1 yılKalır bence her yasin kendine ozgü mutluluklari var bence
01 Yorumla- +1 yıl
Keşke herkes senin gibi düşünüyor olsa
Bu kafayla evlenip de erkeğin de hayatını mahvetme zaten
00 YorumlaÇaya kaç şeker şarkısını dinlemeni tavsiye ederim, bu kadar basite indirgeme
00 YorumlaBu devirde 22-23 den sonra birisiyle yatmamış erkek bulmak zor. Ama ümit kesilmez knk
01 YorumlaKüçük birini bul kandır oturt nikah masasına 😃
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı. Sen evlenme bu kafa yapisiyla bence. Kendi kendine mutlu olmayi öğren.
00 Yorumla
+1 yılBence o yaştan sonra evlenilmeli eskiden olgunluk yaşı 18-17 lerde idi şu an bu 25–26 lara kadar çıktı bu yaşta ancak insanlar sorumluluk sahibi olabiliyor önceden 17–18 yaşında aile geçindiriyorlardı şimdi o yaşlarda millet baba parası yeme derdinde
00 Yorumla25'ten önce evlenmek anlamsız asıl, iş güç yok okul okunmamış, gezilmemiş, hayatın tadına varılmamış, ilk tuttuğunla evlen bir de çocuk yap eve kapan.
Sonra ilk fırsatta ikisinden biri süt almaya gider, olan bebeğe olur.00 Yorumla- Devamını Gör (130)
Devamını Gör(175)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası