O yaştan sonra bir anlamı var mı?

Geç sayılmaz, anlamlı.
Çok geç, boşuna.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
O yaştan sonra bir anlamı var mı?

Asıl o yaştan sonra çok daha keyifli olur evlilik çünkü tüm acemiliği üzerinden atmış , hayattan ne istediğini bilen birisi için evlilik daha huzurlu yaşanır
Görüşünüzle soruma anlam kattığınız için teşekkür ederim.
Erkek adam için zaten 30 35dir. Kendini erken ispatladıysa ve düzeni parası malı mülkü disiplini karizması varsa 3 5 yaş önce de evlenebilir. Nitekim aynısının hanım arkadaşlar için geçerli olduğu söylenemez. Sebeplerden yalnızca bir tanesi: 35 yaşından sonraki bir kadının gebe kalma ihtimali erken 20li yaşlarındaki bir kadına göre çok çok düşüktür. (Yarıdan bile az olabilir emin olmadığım için net sayı vermiyorum.)
Teşekkür ederim.
Akılma tv programları geldi. Evlenme programları falan çok meşhurdu. Şimdi bilmiyorum, ne durumda ama şeyler vardı bazı teyze ve amcalar falan. Dayı gelmiş 75 yaşına "Beni sevecek bir eş adayı arıyorum" Falan böyle kendinden çokça emin bir istekleri falan oluyordu. Demek ki 35'den sonra'da insan isteyince, istiyormuş..
İstemek sorun değil de işte...
Geç evlenmenin tek olumsuz yanı çocuk sahibi olmak, bunun dışında hiç bir eksi yönü yoktur. Her yaşın güzelliği ayrıdır. Ne zaman hazır hissedersen o zaman evlen, sevginin bağlanmanın yaşı yoktur. Umarım gönlünüze göre bir insan çıkar karşınıza ve mutluluğunuz daim olur
Çok teşekkür ederim. Sağ olun.
Cevap
39Cevap
Geç değil, arkadaşım 46 yaşında ilk evliliğini bu yaz yapacak.
Beraber yaşamayı becerebilmek lazım. Hatalar yapılabileceğini baştan kabul edip buna hazır bir şekilde beraber yürüyebilmek lazım.
46 pek iç açıcı bir yas değil
Evet var neden olmasın önemli olan kişinin evlenmesi. hiç bir şey için geç değildir benim daha kız arkadaşım bile olmadı zaten.
En anlamlısı var ya, doya doya yaşıyorsun hayatını, daha deneyimli oluyorsun, kendini daha net tanıyorsun. Hem Özdemir Asaf'ın da dediği gibi; "Bir kadının en tehlikeli zamanı, otuzundan sonrasıdır. Hem hala genç ve güzeldir, hem de bir aptal değildir artık"
Genç yaşlarda bilhassa hanımlar çok hatalar yapıyorlar, en güzeli 30'dan sonrası. İnsanın kendini bulduğu yaşlar, kendiyle bütünleştiği yaşlar
Teşekkür ederim sayın @1incitanesi 🌹
Rica ederim 🌺
Gün gelmiştir sevdiğinizi kaybettiğinizde bir gün belki bir saat daha istemişsiniz ya da gün gelecektir ki böyle bir şey karşınıza gelmesin...
O yüzden geç değil...
Sevgiyi bulabildeysen o yaştada ne mutlu sana... 3 gün olsun senin olsun.. hiç olmamasından iyidir
Görüşünüz için teşekkür ediyorum. 👍
Ruh eşini bulduysan yaşın bir kıymeti olmaz bana göre. Zaten yaş problemini sanırım bir bizim ülkemiz sorun haline getiriyor :)
Çok güzel yorumlar yapılmış, onların yorumunun üzerine yorum yapmak haksızlık olur :)
Katkınız için teşekkürler : )
böyle bir soru o kadar anlamsız ki, belli yaşta old zaman mı kıymeti olacak çok saçma, her ilişki her yaşta çok farklı dinamikti ve parmak izi gibidir tabiki kıymati vardır o an isteyen karar verene karşı bunun tek cevabı ve ankete sunulamayacak bir şey yani.
Çok teşekkür ederim. ☕🍫
Evliliğin insanı nerede nasıl yakalayacağı hiç belli olmaz duygular körelmedikten sonra insanın içindekileri anlayacak bir ömrü birlikte geçirecek birisi mutlaka vardır kısmette varsa
Teşekkür ederim.
Geç değil artık ama o yaşa kadar beklenmişse gerçekten doğru kişi olduğuna emin olmak gerekiyor
Cevap için teşekkür ederim.
Yaş rakamdan ibarettir, istediğin yaşta evlenilebilinir..
1 günün bile çok kıymeti var..
Cevabınız için teşekkür ederim. :)🏵️🌹
Geç olması daha yerinde bir karar olur. Kişiliği oturmuş olur her iki cinsin de ve daha olgun kararlı adımlar atabilir. 💫
Teşekkürler 🌹
Rica ederim 🌸🦋
Teşekkürler. 💐🌹
Geç olsa ne olacak ki? Kafa dengini bulduysan evlen yoksa hiç kalkışma o işlere. Millet 60-70'inde bile evleniyor yani😁
Ya da sanki erken evlenip de cennetimi yaşıyor insanlar. Değil mi?
He valla😄
Nerdeyse nikah masasından kalkmadan boşanıyorlar.
Evet 😅
Geç değil. 50 yaşında da olsan hayat geç değil. İnsan yaşayamadıklarını yaşamak ister kaç yaşında olursak olalım beklenti ve istekler bitmez.
Önemli olan bakış açımız. Geç kaldığımızı düşünmek gerçekten geç kalmış olmaktan daha büyük problem. Değil mi?
Geç kaldığını düşünmezsen bir problem kalmaz.
🌹
Ben 25 nişanlım 35 yaşında. Ve 2 ay sonra düğünümüz var o kişiye bağlı. Benim eşim çok bebeksi geliyor bana 😀
Allah, iki cihanda da huzur versin. 🌹
Bu gibi şeylerin yaş vs ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar ne zaman kendini hâzır ve nâzır hisseder ise o vakitte olmalı...
Doğru söylediniz. 🌹
İyi birisi çıkarsa evlen abi ne olucak geç değil ayrıca.
Hayırlısı bakalım. ☕🍫🙃
İstediğin zaman evlenirsin canın ne isterse onu yaparsın.
Teşekkür ederim.
insanlar 60 yaşından sonra evleniyorlar ayol evliliğin yaşı mı olur😂
Ama çoğunluk çok daha erken evleniyor.
Doğru zaman kişi için ne zamansa o zaman evlenmelidir
Politikacı gibisiniz. Maaşallah.
☺️☺️ teşekkür ederim
istersem 40 yaşında evlenirim zaten pek gerekli değil kcndmxhsn
Cevabınız için teşekkür ederim. Benim de seneye kırk. 🤣
36 yaşında evlendim. Erken evlensem boşanirdim.
Allah herşeyini her an daha iyi etsin.
Hepimizin. Amin🙏
yaş itibariyle olgunluğa erişilmiş oluyor ve mantık ön planda olduğu için en güzel yaş
Bu açıdan bakmak en iyisi sanırım. Teşekkür ederim.
rica ederim ne demek etrafımda erkenden evlenen ve mutsuz olan çok var çünkü toz pembe kararlar verdiler
Tekrar teşekkür ederim. Günaydın.
la gec dıye bısey yok evlenme ama benden sana tavsıye
Neden? Tecrübe mi konuşuyor?
35 yaşında evlendim, 3,5 sene oldu.
Mutluyum, iki kızım oldu. Ev reisi ve baba olmak sanırım hayatım boyunca beklediğim dönemmiş.
Allah daha iyi etsin herşeyi.
Darısı başına hocam
Amin. Teşekkür ederim.
Erkek için problem yokta kadının biyolojik saati ilerliyor.
Çocuk sahibi olma açısından mı?
Kadının doğurganlık özelliği kayboluyor yaş ilerledikçe
Erkek için de problem var. Yaş ilerledikçe sperm kalitesi düşüyor, bunu bilmiyor muydunuz?
@lovemyselfmerve Adamından adamına değişir bir damlası yeter cihanı yakmak için 😀
Evlenilir ama çocuk sahibi olmak zor olacaktır
#Hükümdar
Sahip olmak zor olur derken.
ne yapilabilirki 35 den sonra cinsellik desen o yaşta istek kalmaz çocuk desen o büyüyünce sen yasli olacaksın aşk meşk desen kac kisi gelmiş geçmiş
Ben 32 evlendigim Adam 33 yasinda ikimizde mutluyuz Darisi senin basina
Allah bozmasın. Umarım daha da güzel olur ikinizle alakalı her şey. Teşekkür ederim.
ben 33te evlendim, keşke biraz daha bekleyip 80de falan evlenseymişim, birkaç sene sonra ölüp kurtulurdum.
Yok artık ya
35 yaşından sonra evlilik olmaz çocuk olsa zaten 55 yasinda olunuyo 20 yasinda olacak bir süre sonra ebevyn olup gidicek çocuk ortada kalacak ideal evlilik yaşi 25
Teşekkür ederim Eda
Eda mı
Bu yaş aralığındaki her gizli üye bana onu hatırlatıyor.
Çocuk yetiştirmek için biraz geç. Onun haricinde ne kadar geç evlenirsen o kadar iyi.
Teşekkür ederim.
Önemli olan hazır hissetmek yaşla alakası yok
Doğru söylüyorsunuz.
neden olmasın hayatının anlamını bulduktan sonra yaşın bir önemi yok
Teşekkür ederim.
Doğru insanı bulduğunu düşünüyosan ve eminsen olabilir
Görüşünüz için teşekkür ederim.
Bencede geç değildir elbet biri çıkar karşınıza veya siz birini bulursunuz
Katkınız için teşekkür ederim. 🌹
evet ozmn daha cok anlamı olur bence
Teşekkür ederim. : ) 🏵️🏵️🏵️
tercih meselesi, kişiler ile alakalı bir durum
Cevabınız için teşekkür ederim ☕🍫🌹🌸
35ten sonra hayat bitiyo mu
Belki de yeni başlıyordur. Cevap için teşekkürler ';;🏵️4🌹
Niye evliliğin yaşımı var
Bilmem? Var mı?
Yok
İyi bari. Cevap için teşekkürler. ,
🌸🌹🏵️
Var tabii neden olmasın
Teşekkür ederim. 🌹
Rica ederim 🌷
Evlenirsin yani ne olacak
Cevap için teşekkürler. 🌹
Neden anlamsız olsun mutlu isem her şey anlamlı
Görüşünüz için teşekkür ederim.
Uygun kişi bulunmuşsa her zaman olur
Teşekkürler 👍
Rica ederim dayı düğününe gelip oynamak isterim iyi de oynarim düğünlerde
Ahahaha, eyvallah sağ ol. Ancak henüz ufukta görünen bir şey yok. 🤣
İnsan kendini hazır hissettiği zaman anlamlı
Teşekkür ederim. : )
Geç değil tam yaşı 😀
Teşekkürler 🌹
Mutluluk için yas sınırı yoktur
Teşekkür ederim.
Kıymet bilen biriyse neden olmasın
Kıymet bilmek önemli tabi. : )
Hiç bişey için geç değildir
Teşekkür ederim.
Tabi kıymeti olur
Bence de.
Çocuk problem olur
#Mirliva
Tam olarak neden?
Anladım. Teşekkür ederim.
Gerçek aşkı bulunursa anlamlı olur
Gerçek saygı, gerçek güven daha öndeyse yeter bence ya. İki ayrı birey olmanın bilinci. ile karışıklıklı değer vererek olsun da varsın adı aşk olmasın. Olmaz mı?
Doğru. yas ilerleyince mantık daha fazla ön planda oluyor. zaten verdiğin değere karşılık bulamıyor insan.
Gec sayilmaz karakter tam oturmus olur.
Teşekkür ederim.
Çok geç, boşuna.
Neden?
yok ya şaka yaptım kısmet bu işler yaşı olmaz
evlenmeyi mi düsünüyorsunuz
İstiyorum.
İnsan 70 yaşında evleniyor sen kendinle ne zaman hazır hissedersen o zaman evlen
Teşekkür ederim.
Çok da geç değil evlenilir
Yani, çok da geç değil ama geç biraz.
Sorun olmaz bulduktan sonra gerisi gelir.
Cevap için teşekkürler: )
çocuk yapacaksan mantık evliliği yapabilirisiniz
Teşekkür ederim.
hiç bişey için geç değil
Teşekkür ederim.
Önemli olan gerçek aşkı bulmak
Cevap için teşekkürler.
Rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?