Bu yaşta aile evindeyim. Kpss çalışıyım dedim yıllardır atamamadım. Bununla uğraşırken sosual hayat olmadı evlenemedim. Netten birileriyle görüştüm sapık çıktı. . Özellerde 500 tane yerle görüştüm olmadı. Yine kpss çalışıyorum ama niye çalışıyorum bilmiyorum. Bi sosyal etkinlik yapsam hakkım yok gibi geliyor , çalışmadığım için herkes garipser gibi geliyo utanıyorum. Böyle hayat geçer mi , napıyım ben?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılPes etme. Başarana kadar çalışmaya okumaya devam et. Hiç kimse bir seferde başarılı olmamıştır. 30 yaş aile evinde hele de bekar isen ayıplanacak bir şey değil. Koluk komşu etrafta ki insanlar kafaya takılacak en son kişiler. Belki çok yanlış zamanda aşk ilişkilerin yürümedi olabilir. Sorun etme.
İnternette her görüştüğün kişi düzgün çıkmayabilir buna dikkat et. İlk buluşmada temas kurmak isteyen ne niyetle yaklaşıyor bil.
Diğer görüştüğün insanlara gelince neden olmadı diye kendini sakın suçlama. Bilki onlar senin için değildirler.
Sana önerim olacak hem dersini çalış sınava gir. Hem bir yanda da seni sosyalleştirecek bir iş bul. Garsonluk gibi, bir super markette kasiyerlik gibi vb… Hatta bir avm de işçi arayan eminim bir kaç dükkan vardır. Satış elemanı bile olabilirsin.
Flört veya buluşma işlemlerine gelince. Kendinde bir kaç değişiklik yap. Saç rengini değiştirmek, kendine makyaj yapmak. Biraz giyim tarzına zevk katmak gibi. Belki de kendinde eksiklerin bunlardır göremediğin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Siz çok değerlisiniz ve bu zor zamanlardan geçmek gerçekten cesaret gerektiriyor. Hayat bazen beklediğimiz gibi ilerlemeyebilir ve bu da endişe ve belirsizlik duygularına neden olabilir. Ancak, herkesin yaşamında zorluklar ve dönemler vardır.
Siz, hala hayallerinizi takip etmek ve hedeflerinize ulaşmak için çaba gösteriyorsunuz, bu da son derece takdire değer bir tutumdur. Kpss çalışmak ve kendinizi geliştirmek, geleceğiniz için önemli adımlardır. Unutmayın ki, her geçen gün kendinizi biraz daha iyiye doğru ilerletiyorsunuz. <300 Yorumla
Acık olalım,
Yaş 30,
Sosyal olmadıgını söylüyorsun
İş desen oda yok.
Sınava bile kaç yıldır adam gibi çalışmamışsın oysa senin kurtarıcın oymuş
Seni ancak görücü usulu tanımışma pak diyecem ama onada konsantre olamazsın sen.
Çok Çılgın birsey yap, içinde bulunduğun loopdan cık. Bu yeni birseylere başlangıc olabilir
Mesela git uzak bir yerde sosyal bir yerde yardım et. Deprem bölgesinde mesela.
Kendinin degerli vede iş yapabilir oldugunu anlarsın, buda heyecan yaratır01 Yorumla
Soran+1 yılSınava çok çalıştım buna rağmen atanamadım
Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı. 28 yaşıma Kadar gezdim tozdum, 29 da ise girdim. 30 da evlendim 32 de ev araba sahibi oldum. 35 de boşandım evi arabayı eşyaları bile bıraktım. Hayal ettiğim ne varsa yaşadım ama hayalimin o olmadığını anladım sonunda. Şimdi hayata yeniden başladım, bu sefer daha olgun daha tecrübeli. Sana diyeceğim tek şey üzülme her şey birgün oluyor bir şekilde. Üzülüpte kısacık ömrünü boş şeylere takarak geçirme. Andan mutlu ol ve hedeflerin olsun, o hedeflerden şaşma
08 Yorumla
Soran+1 yılHedeflerime ulaşamıyorum. Bu hedefler dışında başka napılır bilmiyorum
Soran+1 yılEvet öyle diyorlar , sokakta mı kaldın niye bu kadar dert ediyorsun diyorlar. Ama her şeye geç kalmak kötü
- +1 yıl
Ben seninle aynı durumdayım tek farkımız senin yanında ailen var. Benim ailem 30 yaşındayım evlenmek istedim babam görücülerin yanında oturmadı annem tartıştı onlarla yani bir hayat kurayım dedim izin vermediler sevdiğim kişi başkasıyla evlendi o kadar pişmanım ki kaçmadığım için. Bu yaştan sonra ne kimseye ısınabilirim ne bu psikolojiyle atanabirim ailem beni mahvetti.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
111Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılGeçmez bence.. iş bulmayı deneyin kendi evinize çıkın
10 Yorumla Sapıklık neye göre sapıklık la adlandırılır sapıklık öyle hemen sapık olunmuyor, biriyle tanısırsın hoslanırsın seversin cinsel istekler olabilir zaten vardır herkezde bunu iletisiminde oldugu kişide yaşamak ister güvenir ona belli bi ihtiyactır, aynı evlilikte oldugu gibi , tanısırsın zamanla bu tip seyler gelismesi her sağlıklı insan icin normaldir, ama bakıyorum sapık deniyor, sacma değilmi, gidip baskasıylamı o konuda görüsmesi daha iyi olurdu hayatınızdayken, yani söyle bir durum var o isteğin olmamasıda sorun aslında sapıklıktan daha büyük sorun, tamamen bakıs acınıza bağlı ama sapıklık öyle basit birsey değil o cok farklı birsey, her sağlıklı bireyin istekleri icinde gelişen seylere edep adı altında sapıklık deniyor yapmayın yarın evlenincede kocam ilgisiz gay kı pasifmi dersinz
017 Yorumla
Soran+1 yılFb arayışında olan kişiler işte
Soran+1 yılBence de öyle ama benim konuştuklarım hep fb arayışında olan kişilerdi. İki takılalım sonra bidaha görüşmeyelim kafasında olanlardı
- +1 yıl
Genelde standartlarınızı arayısınızı kriterlerinizi yüksek tuttugunuzda böyle insanlar cıkar karsısına insanın, yakısıklı olsun kaslı olsun karizma olsun vesaire, bakın görün öylelerinin cevresi zaten boş değil arada sizi idare ederler sürekli bi irtibat ve sosyallik vardır evliyse aldatır boşanır, ilişkiysr birgün biter güven uyandırmaz bircok yorumda kadın veya kızlardan okuyoruz savas icindeler hep yok eşim aldattı yok birine mesaj attı kadının biri yazdı vesaire beklenti levelini düsük orta düzeyde tutmak her zaman icin sıkıntılı kişilerle karsılasmaktan uzak tutucaktır
- +1 yıl
Bu şeyler doğalsa hemen evlensin ondan sonra cinsellik yaşasın erkeklerde öyleyse o zaman doğal ve normal olur.
- +1 yıl
Lan yukarda yazmışsın bir ton şey evlenen olsa bu kadın dert etmez zaten. Normal olmayan evlenmeden erkeklerin her b*ku yemesi
- +1 yıl
Valla o kızı hamile bırakan cinselliği evlenmeden normalleştirenler erkekler. O kız kendi kendine hamile kalmadı. Erkek o b*klari yemesi kız hamile kalmaz. Yine bütün pislikler erkeklerden dönüyor
+1 yıl30 yaşına gelmişsin iş bulamıyorsan evlenmek zorundasın. Ailene söyle görücü usulü evlendirsinler seni henüz evlenmek için geç değil düzgün biriyle evlenirsen mutlu olursun diye düşünüyorum yalnız başına ömür geçmez ama doğru kişiyi bulman çok önemli hayatı zehir eder yoksa sana
10 Yorumla
+1 yılTorpilin yoksa hiç çalışma. Gir bir işe, çevre edin, belki daha güzel bir iş elde edersin. Kafadan evleneyim, edeyim diye bir düşünce de olmasın. Evleneceksen de zengin biriyle evlen, erkeklerin zaten neredeyse hepsi sаpık. Hayat boş valla, yarın birimiz ölecek, ertesi gün sen, diğer gün de ben. Depresyondan ve çok fazla düşünme hastalığından çıkmamız lazım.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen yine de kpss hazırlığını yap
On kere olmaz onbirincide olur belli mi olur.
Ve evet
Öyle hayat geçmek bilmiyor.
Kafanda bir ton düşünceyle
Kalıyorsun kendi başına
Sonra tekrar başa sariyorsun
Diyorsun ki aha doğrusunu buldum
O da gelip içine s. ciyo her şeyin.00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 999 cevap paylaştı. 18 yaşında kuaför çırağı olarak başladan hem meslek öğrenip hem para kazanır şimdi oturduğun yerden para kazanırdın kaç erkek peşinden koşardı bi gelin saçı taramak ne kadar olmuş böyle kötü bi ülkedeyiz işte😂
31 Yorumla- +1 yıl
Sen olayı şimdiki şartlara göre kıyaslıyorsun halbuki 12 yıl önce şartlar çok farklıydı, bir kuaför o kadar kazanmıyordu yani neyin ne olacağını kestirmez insan. Bitcoin 2010 yılında sakız parasıydı, çoğu firma reklam olsun diye bedava bitcoin dağıtıyordu yani 14 yıl önce 1 bitcoin 70 bin dolar olacak desen insanlar sana gülerek alaycı bir tavırla psikolojik tedavi almanı söylerdi ama şimdi herkes bitcoin diye birbirini yiyor. O yüzden şimdiye bakıp zamanında şunu olsaydın zamanında bu mesleği yapsaydın demek saçma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama. İnsanlar 40 yaşından sonra meslek değiştiriyor. Avukat olup sonra gastronomi okuyan ya da butik dükkan açan vs insanlar oluyor. Sana önerim sivil toplum örgütlerine git tegv, tog, tema, lösev gibi. kafanı dağıt biraz hem de oradaki güzel insanlarla tanış etkinlik vs bir sürü Şey yapıyolar hayatına farklı bir anlam katarsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 31 yaşındayım. 1 kez girdim kpss ye ilk mezun oldugumda. Fena da yapmamıştım ama olmadı tabii.
Sonra bazı yerlerde çalıştım. Şu an da başka bir iş yapıyorum. Seni en iyi bem anlayabilirim. Ben de aile evindeyim. Yalnızım. İnan ki çalışmak bi nebze olsa iyi gelir. İlla okudugun meslek olmak zorunda değil. Kendi paran olur istediğini alırsın gezersin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl34 yaşındayım. Çalışmıyorum. Evde aile üyelerim yaşlı onlara bakıyorum. Evlenmedim. Boş bir hayat yaşıyorum. Seni de çok iyi anlıyorum özellikle sosyalleşmeye hakkım yokmuş gibi hissediyorum derken. Üzerime bir şey alacak olsam bile ben neyimki de bunu kendime hak görüyorum düşüncesi oluyor.
02 Yorumla- +1 yıl
yazık sana ya
Cevap sahibi+1 yıl@BenPiçinTeki doğru aile sahip olmak çok büyük şansmış. Aileden yana şanslı olanlar kıymetini bilsin. E ben de biraz geç farkındalık sahibi oldum tabi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibi birçok sorun yaşadım ilişkide
Artık senin gibi dürüst akıllı edepli bir kız istiyorum
Ciddi ilişki istiyorum
Seninle tanışmak istiyorum
Bana bir şans verir misin
Tek istediğim edebi ile saygısı ile benim arkamı döndüğümde herşeyimi teslim edeceğim bir kız00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSapık derken nasıl sapık?
- Hem senin derdini dinleyecek, hem seni eğlendirecek hem de aranızda duygusal bağ olacak.
Tüm bunlara rağmen sanal eğlence ve cinsel birliktelik istemesi sapıklık değil, senin reddetmen kendini beğenmişliğin ve bencilliğin.
Fakir seks isterse : Abaza sapık oluyor.
Zengin seks isterse: Ne istediğini bilen oluyor.
Geçin bu ayakları.01 Yorumla- +1 yıl
evlenmeden olmaz
Niye utanasin birde böyle düşün ewlenseydin bı çocuk olsaydı bide evlendiğinde anlaşamasaydin sürekli kavga gürültü üstüne dayak yeseyein ozamanda lanet edicektin olmadıysa herşeyde vardır bı hayır mutlu olmaya bak kpss çalış sen elebet olucak atanican
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin durumunda çok kisi var, bu kadar secici olmanın sonucu bu.. günümüzle falan da bi ilgisi yok. 100 sene önce insanlar ilk gördüğüyle evleniyor olene kadar sürdürüyordu..
kafa değişmeden halinde bir degisiklik olmayacaktır.
32 Yorumla
Soran+1 yılGörüştüğüm kişiler sapık çıktı hep. İki takılalım sonra görüşmeyelim kafasında kişilerdi
Cevap sahibi+1 yılöyle kişileri kendine nasıl cektin? bi düşün
Hangi bölüm mezunusunuz? bence sınava güzelce çalışın sınava girdikten sonra da istediğiniz aktiviteyi yapın kim ne düşünür demeyin bu hayatı bir kez yaşıyorsunuz ve bu yaşlarınıza geri dönemeyeceksiniz
10 Yorumla
+1 yılkpss mahvetti tüm gençliği. ben de şu an sınava çalışıyorum ama sürekli olmazsa diye korku var içimde ve yıllarca bu sınava çalışacağımı sanmıyorum. bir şekilde farklı alanlara yöneleceğim en kötü. öğretmen misiniz?
10 Yorumla
+1 yılÇalışma aklın varsa😎 sen birde kizsın. Bir KEBABA bir tatlıya mi çalışacan🤣😁 sen Doğu Perinçek gibi ol😁 öncü cesur. Keyfine bak. Seni yakışıklı zengin temiz biri kapar evlenirsin yani.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendine bak, güzelliğine önem ver, giydiklerine özen göster. Gir bir yere çalış, işin olması lazım. Çevrende hoş birileri varsa da adım at. İlişkiyi başlatan kadındır. Sen istemezsen olmaz.
10 Yorumla
+1 yılBaşvurunuzu aldık hanfendi. İş yerimizde sizi görmekten mutluluk duyarız
00 YorumlaOyle hayat geçmez tabikide. Sen kendini bi kabuğa hapsetmissin böyle saklanmakla nereye kadar. Hayat bir evden bir ders kitabından ibaret değil o kadar hızlı değişiyor ki her şey ve inan bana en kötüsü de bilerek kendini yalnızlastirmak ve bu yüzden yalnız hissetmek.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun ben de 35 yaşındayım hâlâ bir hayatım yok ailemle yaşıyorum işsizim bekarım hiç sosyal hayatım olmadı gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti gitti hayata çok geç kaldım
00 Yorumla
+1 yılHayatta 'anı yaşamak' kavramını maalesef yapamıyoruz, hepimiz sürekli bir şeye ulaşma çabasındayız. Ama aile evinden bir süre sonra çıkmak gerekiyor katılıyorum, ben de son 2 senedir anca uzaklaşabildim. Umarım hayatınıza enerji katabilecek sizi anlayan biriyle karşılaşırsınız, ben de daha bulamadım ama yalnız da vakit geçirecek aktiviteler yapabiliyorum şu an
03 Yorumla- +1 yıl
Neler yapıyorsun mesela
- +1 yıl
Yalnız bir insanın hayatında duygusal bir boşluk elbet oluyor ondan bahsetmiyorum bu arada ama hayatımı sadece işe endekslemedim ben, yeteneklerim ve ilgilerim çerçevesinde birçok etkinlik yapıyorum. Müzik aleti çalıyorum, resim çiziyorum, bir spor dalında aktif olarak çalışmalar gerçekleştiriyorum, sürekli kültür sanat etkinliklerine katılıyorum vb. ama tabi bu tarz şeyleri yaparken maddi olanakları da düşünmek gerekiyor
- +1 yıl
Bu arada soruya yazan hanımefendi sosyal etkinliklere hakkım yok diye düşünüyorum demişsiniz, maddi durumunuz nedir bilemiyorum lütfen yanlış anlamayın ama çalışmıyorsunuz diye diğer alanlara da zaman ayırmayacak ve hakkınız olmadığınızı düşünecek kadar uzun değil bu hayat, bir insan olarak değerlisiniz unutmayın
Kime neymiş nerde kimle ne şartlarda yaşadığından yiyosan annenin babanın ekmeğini yiyosun kimseye ver de yiyim demiyosun ya sen kendi hayatına bak gerisini boş ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende 30 a geldim kimseye yuk oldugum yok ama yinede rahatlik sokuyor bunlara iste imkanim olsa ceker giderim tek goz odada yasarim. surekli evlenme muhabbeti yok araba kullanmayi ogren muhabbeti biktim aq.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. bu ülkenin gençleri kpss diyerek yaşlanıp gidecek ona üzülüyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılArtık hiçbişeye heves de kalmadı. Atansam mimik oynamaz yüzümde o derece
Kimsenin ne düşündüğünün bir önemi olmasın. elinden ne geliyorsa içinden ne geliyorsa onu yap bence. daha fazla zaman geçirme.
00 Yorumla
+1 yılÖnce kendini bir silkeleyeceksin sonra bir iş meslek sahibi olup sonra okuluna kpss ne yine devam et yavaş yavaş hayatın oturur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElbet evleneceksin calisacaksin. Memur olmK zorunda degilsin sen elinden geleni yap nasip degilse baska is bulursun. Ve kismetinde elbet cikacak karsina. Sadece icini ferah tut, inancin varsa kendini teslim et
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kendin olmaya karar verip adım atacaksın kendini kesfederken dünyayı anlarsın hayat bambaşka yerden yeniden başlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılAilen seni sıkmıyor ise kafana takma, elinden geleni yap
05 Yorumla
Soran+1 yılBöyle ds çok suçlu hissediyorum
- +1 yıl
Elindem geleninyapti isen napican ki baska
Soran+1 yılYapamıyorum
- +1 yıl
Haklisin, bulduğun yerde mesela yemek kursu, dans kursu , ya da sosyal etkinlik vb git
Soran+1 yılKpss nolcak
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. İnternetten iş arama ! Git çevreni kullan çalışan arkadaşlarını ziyaret et evinde oturan adamı kimse işe almaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende aynı durumdayım evlenmeyi düşünmüyorum ayrı eve çıkmak dışında çaremiz yok mecbur çalışıp kaçıcaz bu cehennemden kafamızı dinliycez mis gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim ailem cehennem gibi değil çok şükür karışmıyorlar hatta üzülüyorum diye kızıuolar ama belli bi yaştan sonra kendi hayatını kurmak istiyo insan
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstanbul’daysanız gelin tanış olalım birlikte KPSS çalışırım diyeceğim ama yanlış anlayacaksınız o yüzden demiyorum yalnız yaşıyorum çünkü biraz desteğe yardıma ihtiyacım var ama olacak bir şey değil neyse boşverin
00 YorumlaBende 23 yaşında aynı durumdan muzdaripim ne yazık ki toplum baskısı da nülsedince çekilemez bir hal alabiliyor umarım tez vakitde atanırsın
00 Yorumla
+1 yılEviniz kira değilse, maaş giriyorsa evinize mis gibi ye, iç, keyfine bak , sgk ni da ödedi mi ailen oh mis , başka kimseye ihtiyacın yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 25 yaşındayım gerçekten biri çalışıyor musun deyince sinirlerim bozuluyor iş arıyorum. Neden çalışmıyorsun diyorlar akrabalar falan her yerde bana iş arıyor sıktı
10 Yorumla
+1 yılHayır geçmez ister evlen aile kur ister tek yaşa ama evden ayrılma vakti gelmiş
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Neden hem okuyup hem çalışmıyorsun burayı anlamadim ben.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇevreni değiştir, muhakkak senden beslenen ve yerinde saydıran birileri vardır.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılNeden geçmesin bu yaşa kadar kendini tanıyamamışsın demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aile evindeyim ve bazı sorunlardan dolayı hayatımdaki çoğu şeyi erteledim. Bende senin gibi hiç kimseyle cinsllk yaşamadım ve evlenince yaşamayı istiyorum, sabrediyorum.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Bende aile evindeyim, güvenilecek insan yok denilecek kadar az
00 Yorumlaboş ver kpss yi. Dayısı olan girer dayın yoksa boşuna çalışma. İş kur kendine en temizi bu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. Şu hikayeyi duymaktan bıktım yemin ediyorum hep aynı hikaye
00 YorumlaBende 30 yaşındayım memur falan olduk hala bekarım nolcak böyle bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılBazı insanların hayatı hep boka sarıyor maalesef
04 Yorumla- +1 yıl
hep mi
- +1 yıl
@Soruüreten maalesef hep
- +1 yıl
Hep değildir
- +1 yıl
@Soruüreten peki
- Aile & Toplum konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılDayı ne bu karamsarlık illa ki iş var. Çekinmeden cv dağıt aklına yatan yerlere
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 510 cevap paylaştı. Mutlu olmaya bak bence hayalin neyse onu yap bende 33 yaşındayım hiç Bi amacım yok
00 YorumlaHiçte garip olmaz sosyalleş hic birsey için geç kalınmış değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk öncelikle alanınızla ilgili işe girebiliyorsanız bir işe girin kpss olayını biraz daha azaltın ve hayatınızı kurmaya bakın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıyamam la senin gibiydim bende şimdi özelde çalışıyorum bir şekilde ilerliyorum farklı bir iki iş yapıyorum bizi hale getirenler utansın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKPSS'de kaç puan aldınız ve atanamadınız? Lise mi girdiniz, önlisans mı yoksa lisans mı?
10 YorumlaBende 30 um atAndim ailemden 8 saat uzaktayim ama mutlumuyum hayiirr :)))
24 Yorumla
Soran+1 yılNeden mutsuzsun
Soran+1 yılEkonomik özgürlüğünü eline almışsın ama kendi hayatını kurmuşsun ne güzel
Gizli Üye(18-24)+1 yılZor olmuyor mu ya ben annemle yaşıyorum her şey zor
00 Yorumla
+1 yılAile yaşamamın belirli zorlukları var tabiki,
Kendin eve çıkmaya çalışsan malum kira giderler vs. yoruyor insanı,
Çok zor bir zamandayız dikkatli kararlar almalısın bence.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılböyle hayat geçmez gelip istiyimmi seni ailenden :)
00 YorumlaBende aynı durumdayım 25 yaşında bekar kpssye hazirlaniyorm arkadaşm yok sosyal hayat hiç yokkuzen akraba desen akrabalık halleri yok tek cocugum kimsem yok
00 Yorumla
+1 yılHerkes ayni evlilik desen dünya masraf atama desen olmuyor iyi ki evlendim de bir evlat sahibi oldum sınav yine yine çalışıyorum ama ne olur bilemem
03 Yorumla
Soran+1 yılHakkında hayırlısı olsun
- +1 yıl
Amin bence bu konunun sahsinla ilgisi yok şartlar imkanlar vok değişti erkekler bile ıssız zorlaniyor evlilik desen kimse yanasamiyor hayat ortada pek iyiye gitmiyoruz inşallah düzelir her şey lütfen üzülme
- +1 yıl
Sınava tekrar gideceksen sonucu da yaz inşallah ataniriz
Gizli Üye(18-24)+1 yıl🥲🥲Bende sosyal hizmetten kpss ye hazırlanıyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Kaç yıldır kpss çalışıyorsun sosyal hizmetler için? Ben sosyal hizmetler okuyorum
Cevap sahibi+1 yıl@yağmur_yüreklim01 daha bu sene mezun oldum ilk kez hazırlanıyorum lisans
- +1 yıl
Sizce atanma ihtimali kaç, ben ön lisans
Cevap sahibi+1 yıl@yağmur_yüreklim01 ön lisans da atama yok lisans 86 en düşük
Evlen ve kocamla dilediğini yap gez eğlen ye iç az daha durursan evlik dahada zorlaşacak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 845 cevap paylaştı. Kısmet kader sabır et
50 Yorumla- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026