Kucuken oldu kucuken simdi ozguvenim yok ben hicbiri kurtarmaya calismadiki sadece doverek kurtarmaya calisiyordu dovduklerinde daha cok hirslanip daha cok caliyorfum
Yani şöyle senin yerinde olmak isteyen milyonlarca insan var bu ülkede Kanada'sin ve özguven sorunun var bence oradaki insanlar ile kaynasmaya çalış yavaş yavaş onlar senin ozguvenini yerine getirir. Oranın insanları burası gibi değil
Tamam da Allaha kufretmek ne sinir hastasina donuşmuşsun sana tavsiyem otur bir tesbih çek biraz ruhun rahatlasin. La ilahe illallah de. Yoksa sen biraz zor kurtulursun. Allah daha çok belani verir
Abla ceksemdw yine ayni batakliktayim Allah’i cok seviyorum ben bunu yapmaktan sikildim abla gel dm konusalim bana dogru yolu goster lutfen terabi yap bana
Allah herkezi anne baba yapmasin diye bosa dememisler degil mi aklim basim yerimde del! Oglu del! ler keske seninde boyle annen baban olsaydi- ben mesala evde namaz kiliyordum babam diyordu git camide namaz kil evde kilma diyordu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir dini inancım yok ama çok üstlerine gitme zamanı gelince çok toksit ise ayrık kendine hayat kur.
Islam inancim var beni deli ediyorlar yeter diyorum artik o, c beni birakmiyorlar
Senin neyini kisitliyorlarki
Herseyimi beni diyer insanlarla karsilatirma yapiyor babam annemde beni aksama kadar dedikodumu yapiyor
Söyle diyim çok ağıza sakız olacak şeyleri yaptim
Anlamadim
Yani şöyle dedikodu malzemesi olacak şeyleri yaptın.
Cok yaptimda bir anne beni neden kotulerki Şu an herkes beni @ptql sanmasi kotu birsey degilmi
Aptal derken ne yaptinki
Kucuken ben cok hirsizlik yapardim ve ben onlarin icine girdigimde bana hirsizlik muamelesi yapardi simdi özguvenim hic yok
Eyvah eyvah hızlı bir kızla konuşuyoruz şu an
Ne anlatiyorsun ya hadi köyune
Yani şöyle ailenin sana kötü davranması normal hırsızlık ağır itam sonucta
Kucuken oldu kucuken simdi ozguvenim yok ben hicbiri kurtarmaya calismadiki sadece doverek kurtarmaya calisiyordu dovduklerinde daha cok hirslanip daha cok caliyorfum
Bende küçükken evde çok dayak yedim ama sen neden çok hırsızlık yapıyordunuz bide yasin kaç küçükken diyosunda
7- 14 anladin mi bir cocugun aklinda ne varsa onu yapar yani egitimsiz buyudum
Okula falan girmedinmi
Hep kaciyordum - ve babam ben 3 sinifa giderken kanadaya gitti Şu an bende kanadayim ama hicbirsey yapamiyorum sirf onlarin ozguvensizizligi yuzunden
Yani şöyle senin yerinde olmak isteyen milyonlarca insan var bu ülkede Kanada'sin ve özguven sorunun var bence oradaki insanlar ile kaynasmaya çalış yavaş yavaş onlar senin ozguvenini yerine getirir. Oranın insanları burası gibi değil
Öyle yapicam önume gelen her kizi zikicem reis penisim bayram edicek
Nasıl istersen
Saten reis annam agladi birazda kotuluk yapabilim iyi olmak annmi aglatiyor
Erkeksin ve kanadasin on numara ortam
Gecen bir kiz g@tuyle penisimde kucak dansi yapti nasil rahatladim
Reis kendi yolunu bul daha fazla anlatmaya gerek yok sonuçta hepimizden daha iyi durumdasın bireyleri kendin çöz dahada konusmayabgerek yok
Tamam reis ben senden hoslandim biraz reis biraz ellesene benimkini
Billos falanmisin?
Yok reis hafi gel uzerime gel hadi
Anlamadim
Yumusakmi canim kalcan
Reis ne istiyorsun kafam güzel sana sardım bide engellemiyorumda gizlisin diye ne isyorsun sen yaa
Gel ustume sadece yerim orani ben senin offf kudurt beni
Delirmişsin sen çarpılınca görürsün gününü
Beni anlamıyorlar kürtler bende kürdum o o. clar yuzunden hersey basima geldi - sende boyle dogsaydin gorurdun
Tamam da Allaha kufretmek ne sinir hastasina donuşmuşsun sana tavsiyem otur bir tesbih çek biraz ruhun rahatlasin. La ilahe illallah de. Yoksa sen biraz zor kurtulursun. Allah daha çok belani verir
Abla ceksemdw yine ayni batakliktayim Allah’i cok seviyorum ben bunu yapmaktan sikildim abla gel dm konusalim bana dogru yolu goster lutfen terabi yap bana
Allah hayırlı evlat versin diye boşuna dememisler
Allah herkezi anne baba yapmasin diye bosa dememisler degil mi aklim basim yerimde del! Oglu del! ler keske seninde boyle annen baban olsaydi- ben mesala evde namaz kiliyordum babam diyordu git camide namaz kil evde kilma diyordu
Sen yine de merhamet ve sabrını kaybetme cennet senin olur
Abla deli olucam Allah’a kufur etmek istemiyorum tobe edim intihar etmek istiyorum
Napiyorlar ki sana ailenin tam olarak nasi var
Herseyimi beni diyer insanlarla karsilatirma yapiyor babam annemde beni aksama kadar dedikodumu yapiyor- daha fazlasida var
Durdurmak zorunda değilsin
kötü durum