Babam beni anneme benzediğim için şeytan ilan ediyor, bu psikolojiyle nasıl başa çıkabilirim 😔?

Benim annemle babam 2 yıl once ayrıldı babamda kalıyoruz ama her sey basta iyiydi sonra her sey boka sardı annemle konusmamızı yasakladı kucuk kardesıme hep annemı kotu şeytan biri olarak lanse etti sonra bana şiddet uygulamaya başladı ben ve kardesım annemi aradık dayanamadık evdeki şiddetlete uc kardesız kucuk olan erkek annemle konustugumuzu ogrenınce dunyayı bana dar etti her kavgada dayak atıyo ama dıger kardeslerıme asla elini kaldırmadı her kavgada aynı annen gibisin şeytansın kötüsün diyodu tipim ve huyum anneme benzedigi icin bu ve bunun gibi kotu seyler soyluyo bana psikolojim artık cok bozulmaya baslamıstı kucuk kardesım en degerlı varlıgım babamın ıgrenc kelimelerini durup durup bana soyluyo evdeki yemege temızlıge kadar yapıyorum dıger kız kardesım asla dersıne calısmayan hic bi ise yaramıyo sadece telefon oynuyo bu yıl sınav senem teyzeme yazdıgı seylerı gordum az once benim sıkıntı oldugumu ve bu hıkayenın sonunda benım olmayacagımı soylemis yazmıs neden dıger ınsanların annesi babası ayrıldıgında boyle olmuyo dıger ınsanlar git gor kızım o senin annen o senin baban vb. Diyorken benim babam ona gıderseniz geri donusu yok dıyo kapım kapalı dıyo annemle kucuk kardesımı ayırdı cok uzluyorum teyzeme de boyle yazmıs babam bana dna testi bile yaptırdı benı sevmedıgı burdan belli profil fotografında sadece kucuk kardesım kız kardesım ve kendisini koyuyo sosyal medyada hıc ben yokum hıcbı yerde huyum ve tipim anneme benzedıgı icin babam da annemden nefret ettigi icin beni seytan ilan ediyo ama huyum bu ben napabilirim ki kız kardesım desen ne dersle ilgisi var ne biseyle evin isine de yardım etmiyo ben napıcam benim babam neden boyle dusunuyor neden benım onu satacagımı dusunuyor bu nası bi kafa yapısı annemımgormek suc mu ben 3 aylık tatilde gidicektim gitmeyi dusunuyorum babam neden yok ona gıderseniz ben yokum kapım kapalı vb. Gibi seyleri neden dusunuyo insan bunu evladına yapar mı arkadaslar cidden cok kotuyum bu seylere 2.5 yıldır maruz kalıyorum ben

Babam beni anneme benzediğim için şeytan ilan ediyor, bu psikolojiyle nasıl başa çıkabilirim 😔?