Abimin t*acizi acil yardım?

Arkadaşlar merhaba öncelikle utanarak yazıyorum benim abim 20 yaşında akli dengesi yerinde değil %50 lik bir raporuda mevcut kendisi aylar önce erkek kuzenimle *insel bir şey yaşıyor bundan 2 3 sene öncesinde iki kız kardeşime *acizde bulunuyor onlar uyurken kıyafet üstünden *ürtünme olarak yani kardeşlerim daha çok küçük birisi 12 birisi 14 yaşında teyzem nasıl oluyorsa abimle telefonla konuşuyor bir şey sezdigini için büyük ihtimalle konuşmalari ses kaydına aliyor abimle konuşma gerçekleştiriyor böyle bir şey oldu mu diye abim kendi ağzıyla anlatıyor herşeyi dediğim gibi kendisinin akli sorunları var öfke problemleri var şiddete meyilli biri bir çok kez dayak yedim kendisinden bazen gücüm yetmiyor aileminde öyle teyzem bu olayları bana sır olarak verdi yaklaşık 4 5 aydır sadece o ve ben biliyoruz abime böyle birşeyi öğrendiğimi söyledim bana şiddet uygulamaya çalıştığı zamanlar tehdit ediyorum ama aileme söyleyemediğim için vicdan azabı çekiyorum babamın kalp sorunu var ilaç kullanıyor duyarsa anında yıkılır annem ise çalışıyor erken saatlerde çalışmaya gidiyor 4 5 gibi zaten bunlar biz uyurken annem evde yokken oluyor bu duyulursa babam 3. kez kalp krizi geçirebilir doktor 3. de şansının pek olmayacagini söyledi akrabalar ise anneme yüklenir başlarında durmadin senin yüzünden diye ben ne yapacağımi bilmiyorum abim sinirlendiginde anlamaz akıl yaşı 14 yaşındaki çocukla aynı her istediği olsun istiyor olmayinca kırıp döküyor heryeri bi kaç kez ölümden döndüğüm oldu onun yüzünden bizimkilere hastaneye yaptıralım desemde ikna edemedim ben ne yapacağım nolur yardım edin

Abimin t*acizi acil yardım?