Biri kendi isteğiyle benim özel hayatımı yarım saat benle aynı masada oturup dinliyorsa nasıl yurt müdürüne şikayet edebilir?

Özel hayat anlatmak yurtta yasak mıymış böyle bi şey söylemediler kıza baştan sordum özel bi şey anlatılan dinlemek ister misin diye kız da evet dedi özel ama dedim evet dedi dinledi yarım saat masamda oturdu yemekhane kamerasında görülebilir sonra ta 2 ay sonra müdüre gitmiş uzak durmaya çalıştıkça ahlak dışı şeyler anlattı demiş dilekçe vermiş müdür eline benimle ilgili şikayet dilekçesi müdür nasıl ta 2 ay önce anlatılan şeyi ciddiye alabiliyor kız pisliği rahatsız olsa 2 ay sonra değil ilk gün anlatır ve o şikayet ettiği gece 3te ben arkadaşımla otururken güvenliği getirip bu beni takip ediyo dedi gece 3te şizofren gibi bunu yapanın ambulansla akıl hasatenwisne kaldıracağılanı sandım hemen sabah müdüre gittim müdür o kızı çağırdı ve o kızın yanında bana bi daha ahlak dışı bi şeyin olmayacak dedi bana sana disiplin cezası ded kızın gece 3te yaptığı delilik attığı iftiraya rağmen o kötü kızın yanında bana ahlak dışı dedi. Ben bugün benim 3 tane sınavım var haftalardır bu sınavları düşünüyordum ve 3 sınavım olduğu gün yaşadığım şeye bakın ama Allah çıkarır dedim orada açık müdür yardımcısı ben kapalı olmama rağmen bana Allah’ın kimden ne çıkaracağı belli olmaz dedi benden niye çıkarsın ben kime kötülük yaptım normal ginah çıkacaksa onların hepsi açık onlardan sa bunun çıkması gerekiyor ya anlattığım özel şeyde de bi şey yoktu 23 yaşımda hayatımda ilk kez kıyafet üstünden ellenmiştim
Biri kendi isteğiyle benim özel hayatımı yarım saat benle aynı masada oturup dinliyorsa nasıl yurt müdürüne şikayet edebilir?