ARKADAŞLIK NASIL OLMALI?

MERHABALAR 😊
Hemen girmek istiyorum konuya bilmiyorum sizde böylemisiniz ama sanırım çok fazla insan yok benim gibi. ?
Ben bundan 8 yıl önce çokça çevresi olan bir insandım telefonu elime alıp markette gittiğimde arayacak çok fazla arkadaşım vardı ve benide severlerdi.
Sonrasında evlendim ve biraz erken evlendim 17 yaşımda şükürler olsun çok güzel bi ailem var şöyle böyle derken 8 yılı devirdim ve ikide dünya tatlısı çocuklarım var Allahım hayırlı evlat olmayı nasip eylesin ❤️
E tabi ben o zamanlar arkadaşa çok fazla gerek duymuyordumki zaten yoktu başka memlekete taşındım tamamen eşimin ailesi vardı etrafımda Allah razı olsun herkes çok iyi kendi halineydi kimsenin kimseye karıştığı yoktu.
Ama benim şöyle bi sorunum var dediğim gibi ARKADAŞ hiç arkadaş edinemedim o kadar kalabalık bi yerde bir tane arkadaşım olmadı bakın dostta demiyorum kardeşte demiyorum. En azından gülüp eyleneceğim arada çayını içeceğim bir arkadaşım olmadı. E tabi illaki arada görüştüğüm birileri oldu eşimin arkadaşlarının eşleriyle ama benimle pek irtibata geçmediler sonrasında.
Ben hep güleç oldum sohbetli oldum kişiye göre davranır oldum kim olursa olsun.
Hani genelde arkadaşlıklar çarşıda pazarda ne bilim orada burada edinilir çokta aktifim dışarıya karşı ama yok.
Tamam yalan yok bi tane edindim ama oda benim hayatımı merak ettiği için biraz yazdı etti falan sonra baktımki benle değilde benim hayatımla ilgileniyor ondan da umudu kestim. Evet ne gerek var diceksiniz ama maalesef var insanın dışarda bi çay içebileceği arkadaşı olmazmı?
Sağolsun eşim bana destek her zaman ama işte onunda bi hayatı var maalesef dışardan bi tanede olsa arada farklı bi insan görmek ister. Tanıştığım okadar kişi oldu ve asla bi dana dönüş yapmadılar işileri düşmediği sürece.
Zaten iyi değilim yıllardır.
Erkeden anne oldum.
Hayata atıldım.
2 evlat büyüttüm.
Kendimi unuttum.
Bi çok şeyden uzak durdum.
Ama şu an tekim yapa yalnız.
Benim en yakınım bi anne annem var birde babam.
Annem vefat etti yıllar önce babamda evlendi onuda istediğim gibi arayamıyorum. Biliyormusunuz 7 yıldır babam bir kere bile yatmadı bende. Neyse buralar girmicem. Ben napıcam bana akıl verirminiz. Ben sürekli aranmak bişiler anlatılmasını istiyorum. Bunumu alsam yoksa diğerinimi demek istiyorum. Çokmu şey istiyorum bilmiyorum? 😔
ARKADAŞLIK NASIL OLMALI?