17 yıllık eşimden ben de boşandım arada konuşuruz onunla kimseye güvenemiyorum diyor ve hiç tahmin edemeyeceğin kimselerden hoş olmayan imalar alıyor. Şimdi yalnız yaşayıp kızları büyütüyor zamanı gelince de uygun biri olursa evlenmeyi ama acele etmeyeceğini söyledi. Demek istediğim acele etme sabırla bekle güvendiğin kişi karşına çıkacaktır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle kendine güvenmeli ve cesaretini kazanmalisin.
Kendi cesaret ve güvenini kazanana kadar asla kimseye şans verme, insan iliskilerinde ekstra mesafen olsun.
Kendi potansiyelini kesfetmeye çalış, cesaretini kazandığında seni ürküten şeyler karşına çıktığı vakit al aşağı etmesini bileceksin zaten14 Yorumla- +1 yıl
Şanssızlığım burada başlıyor işte evet kendime güveniyorum ama girdiğim ortamlarda yaşımdan küçük göstermem ve ortalama bir güzellikte olmamdan dolayı bana ciddi gibi yaklaşan insanlar oluyor ama eski evliliğimde çok ağır sorunlar yaşadığım üstüne aldatma ve terk edildiğim için içimde ya yine aynı şeyler olursa sorunsalı kafamda bunları aşmakta zorlanıyorum
- +1 yıl
İşte o sorunları asana kadar kimseye şans tanima henüz ruhen hazır değilsin görüş konuş iletisimini sürdür ama cizgini bozma, unutma ki talihsizlikler ve basarisizliklar insanın hayatinda olabilecek normal şeylerdir mesele kendimizi buna dayanıklı hale getirmektir
- +1 yıl
Rica ederim👍
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende bosandım 6 yil oldu. Cocugum yok. Guven sorununu halen asamadim. Arada görüştüğüm kişiler oluyor ama fazla uzun sürmüyor. Ama uzun süreli bir ilişkim olmadı bu zamana kadar. Bilmiyorum ne olacak? Bende birine güvenip evlenmek istiyorum sanırım...
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet dezavantajlı olduğumuz kesin. Sanirim bolca dua etmek gerekiyor...
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılbence zamanla aşabilirsiniz.. bende güvenmem kimseye zaten o güveni verecek kimse yok
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla aşıyor herkes gadası
00 Yorumla
+1 yılBence de güvenme. Çocuk sahibi olarak çok dikkat etmen gerekiyor.
31 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk etapta aşmak zordur zamanla olur bir kere ağzın yanmış temkinli çekingen olman normal
27 Yorumla- +1 yıl
Güzel kadınsın ve 30 hiç göstermiyorsun
- +1 yıl
Acele etme zaten kendinle biraz kal , biri olsun diye şans verirsen üzülebilirsin önce arkadaş olarak tanımaya anlamaya çalış
- +1 yıl
Rica ederim , anlatmak istermisin?
- +1 yıl
Konuşalım istermisin?
+1 yılÇocuğum yok ama bende boşandığımdan beridir yaklaşık 5 yıldır kimseye güvenemiyorum jdjdjd
12 Yorumla- +1 yıl
Yoo hiç de zor değil çok daha mutluyum elhamdülillah
+1 yılZor süreçtir boşanma sonrası biraz zaman verin ilerleyen yaşlarda daha sağlkklı bakarsın
11 YorumlaHiç kimse ile duygusal ilişkiye girmeyerek.
37 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle mi yapıyorsun bende böyle bir şey istiyorum
- +1 yıl
Buna katılmıyorum o zaman
- +1 yıl
Hava değil işte FB gibi demek istedim
- +1 yıl
Pekiğğ
Aile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Zamanla aştık Tuana. Kadınlara soruyorsan af edersin görmedim sorunda. Hala daha güvenmiyorum ama aştım sonuçta. Kime güvenebileceğimi biliyorum.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden güvenmek zorundasın? Önce bunun cevabını bul
20 Yorumla Herkes kötü değil. Güvenmeye başlamalısın temkinli olarak
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 835 cevap paylaştı. Güvenmemek te haklısın herzaman temkinki olmak en iyisi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHani bir kurulu düzenin varsa asarsin değilse hep kafanta takılır
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılKimseye güvenmene gerek kalmayan bir hayat kurunca aşıyorsun
10 Yorumla
+1 yılAynı durumdayız. Bende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı. İskele başında... Suya atlamak için suyun soğuk ya da sıcak olmasını tartışmak çok saçma. atlarsin ve behenemz isen karaya çıkarsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Önyargılarınin seni neye sürüklediğini düşünüp hayatını yaşamaya odaklan
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılKimseye nasıl güvenmiyorsun... Seni kıran ne
00 Yorumla
+1 yılAşılacak birşeyin yok aslında herkes yaşayabilir bunu sorun ne
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSizin güvenmediğiniz gibi tabii karşı tarafta size güvenmiyordur böyle bir sorun olabilir
00 Yorumla güvensizlik neden peki? nesine güvenemiyorsun yazmamışsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşması zor hele ki senin durumunda geçmişte bir güven sorunu yasamis biri için çok zor
11 Yorumla- +1 yıl
Karşına çıkacak kişinin çok uğraşması gerekecek güven anlaminda
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle ayrılırken büyük sorunları içine atmış gibisiniz.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer sizin için de uygunsa sohbet etmek isterim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor bi durum oysa insan sosyal bi varlıktır sevmek güvenmek ister
03 Yorumla- +1 yıl
Evet yoksa güvenme düşünme demek kolay şu an yaptığım bu ama çevremizdeki insanları mutlu tabloları çocuğumuzu yalnız büyütürken örnek olarak şunu diyeyim çocuğumun ilk kreş karnesinde oğlumun ezikliğini anne babaları beraber getiren velilerin yanında gördüm kendimde gözyaşlarımı tutamadım o günden beri toplu günlerde oğlumu göndermiyor kendimde gitmiyorum bunu oğlumada ne zamana kadar yaşatma hakkım var
Cevap sahibi+1 yılBoşanmış olabilirsiniz ama çocuğunuzun özel günlerine de eski eşinizle birlikte bir arkadaş olarak katılabilirsiniz diye düşünüyorum, olamaz mı
Aile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı. Cunku sen sana her yaklasani cinsellik olarak yaklastigini dusunuyosun ;)
00 Yorumla
+1 yılHer insanın aynı olmadığını idrak ederek başla 🤍
30 YorumlaKuzenimden öyleydi üniversite bitirdi 10 yıldır memur olarak çalışıyor evini de aldı çocuğunu da özel lise de okuduyor
00 Yorumla
+1 yılZor ama oluyor
36 Yorumla- +1 yıl
Sende yaşadın sanırım
- +1 yıl
@Sitemkarım sanane
- +1 yıl
Aday var mı
- +1 yıl
yardımcı olayım sana
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Büyük sabır isteyen bir durum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Önce kendini topla sonra bakarsın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla düzelecektir
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen en doğrusunu yapıyorsun
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendine güvenmelisin başkaları da değil
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılBen de aynı güvensizlik çok kötü
10 Yorumla
+1 yılÇalışıyor musun? Maddi ozguvenin var mu?
05 Yorumla- +1 yıl
Yani o zaman neden insanlara güvenmek istiyorsun ki? Mesela hangi konuda?
- +1 yıl
Ya işte bunu gerçekten yaşayan insanlar anlyacaktır maddi bir arayış kurtuluş mudur sizce sorumdaki güven benden maddiyatça çok iyi yerlerde insanlar aile çevremden düşünenler vs oluyor ama bu bahsettiğim güven oğlumla belkide yeni bir çocukla tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu terk edilme vs yani bunu ancak aynı durumu yaşayanlar anlayacaktır
- +1 yıl
Anlıyorum seni. Ama şu var. Bununda garantisi yokki. Sonuçta insanlar değişebilir ve vazgecebilirler. sen boşanmadan önce de, hoc bosanacagin aklina geliyor muydu ki? Kaldiki yanlış anlamazsan birsey söyleyeceğim. Sana gelen kişilerde, boşanmış ve çocuklu olmasına dikkat et derim. Çünkü bu seni için daha iyi olur.
- +1 yıl
Konuştuğun kişiler bekar miydi hep
Ne kadar oldu ayrılıkl
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmin olmadan adım atmayarak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor oluyor ama alışıyor insan ayrılığa
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı. Peki biri sana nasıl güvensin?
00 Yorumla
+1 yılKaç yıldır böyle
00 YorumlaBirilerine güvenip kazık yiyerek aştılar...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışıyo musun mesleğin bar mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendinize güvenin ama dürüst olun sürekli karşı tarafı suçlamayın hatalarınızı kabullenin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 712 cevap paylaştı. Güvenme zaten ne gerek var
00 Yorumla
+1 yılGüvenebileceğin en az bir erkek olmalı
00 YorumlaKişiyle 7/24 muhatap olarak zaten belli ediyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNereye kadar gidecek peki bu güven problemin
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeni beni onu bunu şunu her zaman üzen insanlar olacak bundan kaçış yok bur bir kişinin yaşattığı olumsuzlukları herkesin üstüne yükleyemez ömür boyu Güven sorunu kendine yaşatıp soyut bir hayat süremezsin
Cevap sahibi+1 yılKesin güvendiğin aldatılmakdan yanadır kızların hayatları boyunca zaten iki derdi oluyor biri aldatılmak diğeri aşk meşk işleri
+1 yılya inan bira zileitşim kuararak aşabilrisn
10 YorumlaGüvenmemekte haklısın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal güvenmemen lazım zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanla aştılar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimseye güvenme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşında evlendın
012 Yorumla- +1 yıl
22
Cevap sahibi+1 yılKaç yıl evlı kaldınız
- +1 yıl
2 buçuk sene
Cevap sahibi+1 yılKaç yasındasın
Neden ayrıldınız- +1 yıl
30 yaşındayım yani çok fazla sebep vardı ama eski eşim ayrılmak istedi ailemde boşanma olmadığı için birkaç sene benim zorumla devam etti en son zaten aldatılma vs evi terk derken mecburen boşanma davası açıp ayrıldım bu yüzden küçüktüm çocukla kaldım onu büyütme telaşı zaten hamilelik süreci ilk çocuk bakım süreci hep yalnızdım bu yüzden bu kadar ağır süreçlerden geçip şimdi birine bağlanırsam tekrar aynı süreçleri yaşama korkusu
Cevap sahibi+1 yılAnladım gerçekten zor durumday mıssın
kiminle yasıyorsun peki- +1 yıl
Ailemle çocuğumla yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılAyrıldıktan sonra ailenin yanına mı geldin
- +1 yıl
Evet geleneksel yapıda bir aileyiz boşanma sürecimde bu yüzden bir sene hemen hemen zoraki yürüdü evliliğim
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Eşinden başka biriyle konutun mu
Sevgi li flört vb gibi
Cevap sahibi+1 yılNeşelisin
Cevap sahibi+1 yılNerelisin
+1 yılÇocuk kaç yaşında
00 Yorumla
+1 yılBabanada güvenme ✋🏿
00 Yorumla
+1 yılGuvenme
00 Yorumla
+1 yılgüven yok ise seviş bırak
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılsanaldan
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılGüvensizliğin nedir
08 Yorumla- +1 yıl
Travma haline gelmiş sanırım geçmişten sıyrılman gerekir çok düşünme
- +1 yıl
Hayat iki yönlüdür bir yaşadığımız bir de yaşamak istediğimiz ikisinin ortasında kalmak insanın hem psikoloji yönünden zayıflatır hem de aşılmayacak bir sorun haline getirir sizi siz yapan değerlrinizdir evet travma olmalı şüphe olmalı ama sizin bir hayatınız var hayatın sonuna kadar bu şekilde devam edemezsiniz bunun bilincine varın
- +1 yıl
Hayat hep bir deneme yanılmadır siz şans vereceksiniz onlar tedavi etmek için çabalayacak eğer bütün zorluklara rağmen yanınızdaysa o kişi sizi tedavi eder ama değilse gelip geçicidir ama bunu denemeden ya da şans vermeden anlayamazsınız
- +1 yıl
Destek olmak isterim
ne kadar oldu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem