Iyi aksamlar 30 yasindayim evliyim 6 aylık ikiz çocuklarım var , açık konusucam kocamla zengin, komik ve yakisikli diye evlendim yoksa hal ve hareketleri hosuma gitmiyordu.. Neyse 15 gün önce kavga ettik , küfür etti bana, sonra bağ evine gitti. Gecesine de arkadaslariyla içmeye gitmis bir sürü paylasim yapmışlar ve dansözler var , kadinlar var, vur patlasin cal oynasin oyle bi ortam. Yani beni aldattı kayinvalidem arayinca bende anlattim bosaniyorum dedim. Sonra eve geldi bosaniyormuşuz benim niye haberim yok ben seni aldatmışim dedi, evet bitti dedim. Tamam sen bu geceden sonra aldatma nasil olurmuş görüceksin dedi , umrumda degilsin bitti dedim, öyle mi peki dedi gitti.
Avukatim aradiğında falan telefonu acmiyor. Bugun sabah mesaj atti cocuklari hazirla alıcam, ananemi aldım ailece olucaz diye bende olmaz size emanet edemem benden ayri kalamazlar yazdim, aradi acmadim. Eve geldi kavga ettik babamlarda vardi zor ayırdılar sonra onun annesi babasi geldi boyle olmaz cocuklari oda gorsun falan dedi, bende evde gorebilir disari veremem dedim. Moralim psikolojim darmadagin nasil olacak bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer