Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Psikolijide ileriye ket vurma diyorlar buna. Gecmiste yasadigin seyler gelecekte yasayacaklarina engel oluyor. Merak etme psikolojik bir problem degil. Olabildigince gecmiste yesasdiklarinla ileride yasayacaklarini mukayese etmemeye calis. Kendince kriterlerin olmasi lazim. Ciddiyetsizligin kaynaginin bu oldugunu dusunuyorum. Koydugun kriterlere oturtabilecegin adaylari degerlendirmeni oneririm. Kriterlerinden bazilari esnek bazilar kati olabilir. Esnek olanlar uzerinde fazla takilmamani da oneririm.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet haklısın çünkü sütten ağzın yanmış ikinci sefer aynı hatayı yapmamak için çok iyi düşünmen anlaman güvenmen lazım bu da biraz karşıdaki kişinin tavrına düşüncesine ve niyetine bağlı gerçekten seni seviyor ve istiyorsa senle bir yaşam kuracaksa bunu sana göstermesi lazım güvenini kazanması lazım...
16 Yorumla
Soran+1 yılSanırım onlara göre çok şey istiyorum
- +1 yıl
İstedikleriniz çok değil gayet normal ama çünkü çocuk var ve onu da düşünmeniz lazım
Soran+1 yılİşte bekara karı boşamak kolaymış diye bir söz vardır ya çevremdikilerde kolay sanıyor
- +1 yıl
Tabiki onlara göre öyle ve olanmış bir kadın toplumda kolay kadın ya da kusurlu kadın diye görülüyor ama o kadın ve çocuğun sorumluluğunu alabilecek yürek var mı desen...
Soran+1 yılKimsenin benim ve çocugumun sorumluluğunu almadına gerek yok ben zaten o sorumluklukları yerine getiriyorum eğer böyle birşey gerçekleşirse yoldaş olmak için gerçekleşmeli zaten
- +1 yıl
Tabiki yoldaş olmalı ve çocuğunu sevmeli onu kendin çocuğu gbi görmeli bir baba şefkati ve sevgisiyle kabullenmeli
bir dur ya zaten 21 yaşındayım diyorsun 3 yasında çocuğun var bir nefes al otur çocuğunla ya ve kız çocuğu diyorsun güvenme sakın kimseye millete öz babası amcası tecavüz ediyo el kadar bebeğe senin elin adamını mı sokacaksın kızının hayatına
12 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşondayım şu an 👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu psikolojik bişey değil tamamen toplumun bakış açısıyla alakalı.. Herkes olmasada çoğu erkek ayrılmış kadına farklı gözle bakıyor senin temkinli davranman çok doğal. Umarım hayatına seni gerçekten seven birisi girer
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Gayet normal bir durum hislerini dinle sana güven veren olsaydı elbet güvenirdin..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Görmüş geçirmiş olduğun sıkıntılar yüzünden bu tarz psikolojik sıkıntılar yaşamam gayet normal. Ama şunu aklından çıkarmamak gerekir ki her insan bir değildir.. Bu psikolojiyi sonuna kadar yaşarsan eğer; gittikçe daha fazla özgüveninin yok olmasına neden olursun. Sonuçta bir insana güvendikten sonra ona vereceğin değer tamamen kendi elinde. Eğer karşındakini tanıdıkça güvenini hak etmeyen bir insan olarak görürsen karşındakine verdiğin değeri geri alırsın, eskisi kadar tecrübesiz şekilde hareket etmezsin zaten. Korkularını yen ve yoluna devam et..
20 Yorumla
+1 yılÖncelilkle herşeyin hayırlısı malesef insanlar dulları herşeyi yapabilecekleri biri olarak görürler zaten yaralı merhem de iyi gelir mendilde mantığı ile yaklaşırla kımseye güvenme şimdilik ama sana tavsiyem evlilik düşünmediğin tanımadığın biri ile bir süre seviyeli bir sohbet arkadaşlık yapabilirsin bakış açını değiştirir ve daha rahat kararlı adım atar ve karşı cinse karşı olan gardını yıkarsın tabı bu kişide senınle evlenemeyeceğini vs bılmeli konuşmanın rahat olması açısından. Her ne olursa olsun kızını 5 kez düşün iyi günler
11 Yorumla- +1 yıl
Eğer bir adım adın atmaya kararlı isen soyledıklerımı bir düşün fazla da zaman kaybetme soylemesi zor bılıyorum ama hayat devam ediyo
Bence şu an yaşadıgın çok normal bir süreç. İnsanların koşması yürümesi yemek yemesi gibi bir şey bu. Kendini kasma, su akar yolunu bulur. Kendine ben güvenemiyorum ben artık eski ben değilim gibi şartlandırmalae getirme. Anca kendine zarar verirsin. Akışına bırak seni seven insanı sen zaten akışına bıraktıgın için zamanla anlarsın hareketlerinden falan. Kendini kasma. Minimum 70 sene sonra yokuz bu dünyada. Bu çileleri kendine yaşatmaya değmez. Sen bir erkek olmadanda mutlu ve güçlü olabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılEvet psikolojiniz hala çok kötü ve travmaya dönüşmüş, yerleşmiş üzerinize. Sakin olun ve hayat devam ediyor unutmayın. Eşiniz ile yaşadığınız problemler her ne ise geçti gitti. Toparlanın ve bir aile olmanın önemini hatırlayın. O zaman 21 yaşında hayat tecrübeleri olmayan bir kızdınız şimdi ise bir kız çocuğu olan boşanmış bir kadınsınız. Hayat devam ediyor ve dünya kadar insanın içinde elbette sizi çok sevip eş olarak kabul etmek isteyen bir çok kişi çıkacaktır. Sakin olun, kriterlerinizi belirleyin, kırmızı çizgilerinizi koyun önünüze ve daima ileri bakın...
10 Yorumla
+1 yılTabi yeniden guvenmek zor insanlar bir iliskiden cikinca bile yeniden guvenmekte zorlanirken sizin bosandiktan sonra böyle. Bir psikoloji icierisinde olmanizi anlamak zor degil
Lakin uzun sure böyle yaşanmaz biraz güvenmeyi deneyin akisina birakin10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGençsin ve boşandığın içinde erkekler peşinde koşar senin. Ciddi görünmeye çalışırlar ama aslında istedikleri tek şey sana sahip olabilmektir. Bu yüzden yaptığın çok doğru. Ancak hayatına sokacağın insana çok dikkat et. Malum toplumumuzda ki abazalar boşanmış bir kadına yanıyor gözüyle bakıyor. Çok iyi oyuncular var. Dikkat et. Ayrıca kızında çok tatlıymış.😊
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederiz
canım benim psikolojik birincisi. ikincisi ise artık hayatına alacağın insanları hemen kabul etme lüksün yok. çocuğun var onu düşüneceksin. ona gerçekten değer verecek birisi ile yoluna devam etmelisin. tamam üvey sonuçta ama senin çocuğun olduğu için sevmeli
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle iyi niyetli davranma çok çabuk inanıp güvenme. bir çizgin olsun ve o çizgiyi geçene kendinden ödün verme sakın. Daha güçlü ol daha sabırlı ve daha pozitif. Duayıda dilinden eksik etme o zaman her şey yoluna girer.
11 Yorumla
+1 yıl10 parmagın 10 nuda aynı değildir tabiki he durum olarak bakılıcak olursa mantıklı birşey söyleyebilmek için durumun aynısını yaşamak lazım he fikir olarak söyleyecek olursak tabikide güvenmek zor be heleki şu devirde artık hakikaten ince eleyip sık dokumak lazım. Allah bağışlasın bir çocugun var ve birini hayatına almadan önce şunu düşün acaba çocugumun geleceği benim birlikteliğimle ne olacak. Allah yardımcın olsun kardeşım minik kızınla güzel günler geçirmen temennisiyle 🙏
10 Yorumla
+1 yılMerhaba. Geçmiş olsun öncelikle. Okurken o kadar iyi anladım ki sizi. Bence en güzeli biraz zaman geçmesi. Hem daha çok gençsiniz. Neden hemen evlenmek istiyorsunuz ki? İşinize gücünüze bakın , kızınızı büyütün. Zaten olacak olan sizi bulur , stres be kaygıya gerek yok ki
13 Yorumla- +1 yıl
Cok dogru bir yanit haklisin sen evlimiwin
Yaşça sizden küçügüm ve bir evlilik tecrubemde yok. Ilk aşkimın uzerimden etkisinin gecmesi 3 senemi aldı. Hayata cocugum var oturmaliyim kafasıyla bakmamalisıniz. Gidin eğlenin dişarı cikin bakım yaptırın hayat avuclarınizin içinde. Elbet bir gün tekrar güveneceksiniz.. biraz sabır biraz umut ve metanet ❤
20 Yorumla
+1 yılBence doğru düşünüyorsun.. bir insanın ciddiyetini anlaman için önce evli boşanmış vede çocuk sahibi olmadığını söyle, yoksa amaçlar çok farklı olur, yoğurtu üfleyerek te yeme bence.. Sadece planlı ve emin hareket et
15 Yorumla
Soran+1 yılAma bu durumda karşımdaki insan bana baglanır ve yalan söylemiş olursam zamanında benim yaşadığım yıkımı ona yaşatmaya hakkım var mı ben üzüldüm diye herkesi üzmeye hak görmüyorum kendimde şahsen
- +1 yıl
Olumsuz düşüncelerine yüz verme! Olumsuz düşünceler yüz verdikçe şımarırlar ve çığ gibi büyürler, o yüzden önce karşındakinden emin olmak adına ciddytni yaptığını söylersin, zaten bu sebepten dolayı seni istemiyorsa zaten ciddi değildir,, hee neden söylemdğni anlmyck kadar bencilsede seni zaten hiç bir zaman anlamaz.. tutupta bu süreci senelerce uzatacak değilsin ya, sadece tanıma evresinde..
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bu şekilde bir şey yapabilirsin gönlünün rahat olması için
Sen zaten bırkere darbeyı yemıssın böyle düşünmen nırmal ama 2sene gecmıs üstünden senı tanımak isteyenlere şans ver zaten nıyetlerı ılk günden bellı olur bu Sekılde yaparsan eğer hiçbizmana doğru insanı bulamazsın şüpheyle yaklasırsan acaba dersen hep bu arada bı mesaj atarmısın bısey sorucam sonra gerı atmazsın
10 YorumlaZamanla bu değişebilir. Eski acı veren olayların etkisi geçtikten sonra seveceğin biri çıkarsa tekrar güvenebilirsin. Ancak sende hala boşandığın sende yarattığı hayal kırıklığı var sanıyorum.
16 Yorumla
Soran+1 yılPek o olayın üzerimde etkisi oldunu düşünmüyorum ama olabilirde
- +1 yıl
Yaşadığın olayın tekrar edebileceği korkusu buna bağlı olabilir. Çok kötümser bakma hayata. Tanımaya çalış ama ödün verme. Bak ne güzel çocuğun var hayatında. Yeni birileri ikinci planda olsun ama tanımayada çalış bence. Bunu yapmazsan belkide güvenilir düzgün birini bulma şansınıda yok edersin.
Soran+1 yılAynen evet çocugumda var hayatımda ama ilerde çocugum daha büyüdünde mutlaka baskılar oluşacak aile yapımdan dolayı evlenme konusunda bende bu durumu aşmaya şimdiden çalışayım diyorum olmuyor
Soran+1 yılZaten olmuyor yani 😂 denesemde olmuyor
+1 yılİlla konuştun diye evlenmek zorunda değilsin. Şans ver ama tabi abartmadan. Kendini tehlikeye atmadan riske girmeden.
Her türlü insan var biliyosun işte.14 Yorumla
Soran+1 yılİşte karşımdaki insana inanamayınca duygularına hislerine de inanamıyorum
- +1 yıl
İnanmayı veya inanmamayı düşünme. Tereddütlü yaklaşırsan hiçbir şey hissedemezsin.
Sadece konuş zaten kendisi olur sana uyarsa.
Soran+1 yılDenemeye çalışcam
- +1 yıl
Hayatında birini istiyorsan bunu yapmalısın tabi önce kendini ve çocuğunu da düşün. Tanımadığın biriylede hemen görüşme. Mümkünse kalabalık ortamlarda görüş ve kendin git kimse seni almasın :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikolojik bir problem değil biraz herşeyi fazla düşünüyosun gibi karşıdakine bu görüşlerini anlatman lazım belki gerçekten laylaylom dediğin insanlar karşı da ciddi düşnmüyolar bunlara düşüncelerini alttan alttan dediğin zaman sana ona göre yaklaşımda bulunurlar bence biraz rahatlamalı ve insanlara karşı ön yargılı olmamalısın sonucunda mutlu olman dileğiyle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı. aynı hataya tekrar düşmemek için geliştirdiğin savunma psikoojisi ama sorun falan değil. iyi yapıyorsun bence
14 Yorumla
Soran+1 yılÇevremden çok tepki alıyorum bu konuda ben mi takıntılıyım insanlar mı gevşek çözemedim
Soran+1 yılBenimde düşüncem bu yönde ama insanlara laf anlatmak çok zot
dul ve çocugun oldugu için sana farklı gözle bakanlar olacaktır. ama sen kendi hayatına bak ilk öncee çocugun herşeyden daha önemli hatta senden bile daha önemli tekrar evlenmek istersende bu olmayacak bir şey değil sadece dua etmelisin
10 Yorumla
+1 yılCok haklisin canım . ama omlet yapmak icin yumurtayi kirmak. lazim yani denemeden bilemezsin
16 Yorumla
Soran+1 yılErkekleri yumurtaya benzetmek süperdi 😂
- +1 yıl
Naparsin ama genede hem. yumurtwyi hem erkekkeri severim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılpsikolojik değil, hayatın gerçekleri. Ülkedeki insanlara güvenemiyorsun. sana tavsiyem güvendiğin insanların aracı olduğu insanlar dışında kimseyle tanışma. hele ki sanal alemden.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılBence bu yaşadağımız ülkeyle alakalı ve sanırım sende bu gerçeğin farkındasın... "Dul olan..." Kafası olan bir zihniyetle iç içeyiz.
Ama zamanla geçecek emin ol...10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılçocuk daha da büyüyüp anlayacak yaşa gelmeden bence bu sorunu çözün
16 Yorumla
Soran+1 yılO kadar mı ya
- +1 yıl
eğer evlenmeyi düşünüyorsan tekrardan evet ben çocuk açısından baktım olaya
- +1 yıl
ama senin açından bakarsak olaya güvenin yok karşı cinse karşı ve doğal olarak sürekli bir güvensizlik var sende ve kısmi olarak haklısında. Ama hayat ne olursa olsun devam ediyor ve sende kendi yolunu çizmelisin. denize girmeden denizde yüzemezsin. boğulursam diyerek de yüzme öğrenemezsin.
- +1 yıl
ne olursa olsun önceliğin çocuğun olsun lütfen
Soran+1 yılşu an için öyle zaten
+1 yılBence doğru olanı yapiyorsun çünkü kendine vereceğin ikici şansı iyi değerlendirmek zorundasın sen terjube sahibi bir kadınsın yolunu değiştirme bence
12 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılKızın bir büyüsün okula başlasın sonra düşün ortalık pedofili kaynıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim çok haklısın
Selam alev hanim merhaba nasilsin ben ankaradan bir bey olarak size sesleniyorum ben bekarim yas 27 evlenmek istiyorum sizinle gorusmek tanismak isterim kabul ederseniz sizin gibi guzel bayanla ister reddedin ister etmeyin size kalmis bisey ben burdan kendi adima guven veriyorum ve bu konuda soz veriyorum hastalikta saglikta bir omur boyu bir yastikta kocamaya nedersiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence cok normal.. bosanma ile sonuclanan evlilikler verilmis yanlıs kararlardandır.. tekrar aynı hatayı yapmamak icin incr eleyip sık dokumakta fayda var..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTravmanin etkisi destek al yoksa kafayı yersin kızına etki etmeye başlar
12 Yorumla
Soran+1 yılTravma diyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvet konuşalım mı
Ben senin bu halini normal karşılıyorum. İnsanlara olan itimadın kırılmış senin boşanmaktan kaynaklı olsa gerek.
10 Yorumla
+1 yılKızın olduğu için iki kez düşünüp adım atmalisin diye düşünüyorum.. ve zaman düşürüyor zaten maskeleri..
10 Yorumlayasantilarindan dolayi bir duvar bu. benimde yasim 20 asik olmaya , sevmeye korkuyorum. bir kirilma , rezil olma durumu yüzünden 🙅💔
10 YorumlaBiraz laylaylom takıl gerçek adam o zaman seni bulup kendini kanıtlayabilir
20 Yorumla
+1 yılİllak biri olsun diye dayatmak zaten mantıklı değil bekâr ligin keyfini yaşa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılİstihare yap rahatlarsın bu arada unutabilmişsen ne mükemmel
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTekrar ayni şeyleri yaşama korkusu bu davnislarin pskolojin kötü feln degil böyle hissetmen normal. bende nisandan ayrildim , söyledigin gibi kimseyi alamiyorum hayatima.
10 YorumlaHayır gerçek dogru yapıyorsun merak etme pısman eder gelır bırı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılzor bır hayatta bır mucadeleden gecmıssın Yaradan senın hakkında yardımcı olsun ınsallah
14 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun çok teşekkür ederim
- +1 yıl
rıca ederım ben yasamadım öyle bır durumu ama ınsanları anlayabılıyorum haklısın hayatına bırısnı almak zordur cunkı bazı erkeklerın amacını anlaymıyorsun ya da eger ıyı bır ınsan sarrafı ısen gözlerınden herseyı anlayabılırsın ama bu zamandakı bazı erkekler yuzunden bızım benım gıbı sucu olmayan ınsanlarda suclanıyor malesef...
Soran+1 yılYo kimseyi zan alyına sokmak istemem genel olarak kendi düşüncemi söyledim
- +1 yıl
bende kendı dusuncemı sylemıstım eger dertlesmek ıstersen bır erkek olabılrım ama baska dusuncelerı olmayan bır erkegım arkadasca sohbet edebılırız eger ıstersenız?
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. normaldir yipranmissin dayanmaya halin yok dinlenmeye de vaktin yok
15 Yorumla
Soran+1 yılDinlenmeye vaktin yok derken
Soran+1 yılHomeoffice çalışıyorum çalışmak yormuyor ama evet 3 yaş çok hareketli dönem ama canı sagolsun
Soran+1 yılDönemsrl proje bazlı muhasebe işleri
+1 yılBunu yaparak ancak kendine zarar verirsin. İlla da evlenmek zorunda değilsin. En azından flört döneminde kendine ve karşındakine bir şans ver. Deneyimle ve gör. Sonucuna sonra karar ver.
00 Yorumlabir gayet normal bişey zaten bir çok erkekte o yönde yanaşır zaten dul kadın olarak bakarlar ama elbette seven aşık olan olacaktır herşey zamanla bide kendi isteyip istememenle alakali aslinda
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTedbirli yaklaş ama abartma, evlilik düşünüyorsan ciddi erkek belli olur. Sevgili tarzı takılacaksan düzgün birini bul takıl.
10 Yorumla
+1 yılGenç yaşta evlenip boşanmışsın. Geçmiş ten bahsedermisin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Acelet etme iyiyce tanı birini hayatına birini almadan önce
10 YorumlaPsikolojik bir durum yaşadıklarından kaynaklı olduğunu düşünüyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ama ha arkadaş dünya meske balosuna dönmüş her kes yüzunu gizlemiş bilinçli adimlarini at ellerine sağlık
10 YorumlaALLAH bağışlasin hersey zamanlar geçer yani zaten bu ülkede bir bayan bosandiktan sonra normal gözle bakilmiuorki
10 Yorumla
+1 yılBu doğal kendini geri atıyor kokular var hayatta ama devam ediyor yine de bence ortama adapte olmaya çalış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsanlar dul kadini cok sever. Yani xusunce yapilari 'acik hazir kapi' olarak gorurler haklisin ben olsam bende guvenmezdim
16 Yorumla- +1 yıl
Evwt ve sana katiliyorum canım
Cevap sahibi+1 yıl@jinekologemel71 Teşekkürler
- +1 yıl
var mı cevrende
Cevap sahibi+1 yıl@ıstmltp hatta mi? Dul kalmak mi hata. Boş konuşmayin lütfen. Hemcinsini bilmiyomusun sen de böyle bir yorum yapiyosun !
+1 yılKısmet bu işler erken evlenip geç boşanmışsın bir hata daha yapmak istemiyorsun
10 YorumlaZamanla düzelecek bir durum böyle hissetmen çok doğal
10 Yorumlaönce kendıne guvenmelısın bence senın sorunun kendıne guvenmemekte baskasına guvenmemekle ılgılı degıl kendını bılırsen ınsanları tanımak onların anlattıgıyla olmaz kendın gormen lazım
10 Yorumla
+1 yılHerşeyi zamana bırak insanlara güvenmemekte haklısın ama kuruntu yapma kızlarınla vakit geçir 🙂 zamanla herşey güzel olacak
00 Yorumla
+1 yılhaklisin guvenmemekte cunku hepsi serefsiz bosver hersey kader
00 Yorumla
+1 yılBen evlenmesim çocuğum olmadı sevgilim olmadı ama aynı şey bende de var
01 Yorumla- +1 yıl
İnsanlat güveb vermiyor artık herşey kolaylaşmış basitleşmiş insanlar menfaatı için çıkarı için herşeyi söylüyor icraata gelince birşey yok
+1 yılevet ama bir kismida bosanmissaniz hemen seks goUyle bakarlar size o acidan kuskunuzda haklisniz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru olanı yapıyorsun sende sıkıntı yok erkeklerde var.
00 Yorumla
+1 yılGüvenini kaybetme herkese güven İnan yoksa bu hayatı yaşayamazsın. Nasıl olda unutuluyor 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğil zaten açıkça söyle ilk tanışmada niyetini beklentini
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Haklısın güvenmemek ile
10 Yorumla
+1 yılGüven zamanla olan birşey
Birileriyle birlikteyken sürekli güvenle ilgili şeyleri düşünme veya başka yaşadığın birşeyi o ana odaklan00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar