3 ay olmadı evleneli eşimin ailesi rahat bırakmıyor ne yapacağım!?

Merhaba, 3 ay olmalı evleneli hemen hemen her hafta ya kız kardeşi ya abisi ya ailesi ya kuzenleri off deli olucam eşimde bende çalışıyoruz ev temizliği yemek ağırlamak güzel şeyler ama daha yeni evliyiz bir haftasonumuz var onda da illa ki biri gelicek benim ailem gelmeyi bırakın aynı şehirde teyzemler var daha onlara gitmedik. Düğünümde gelin yerine koymadılar beni ne aradılar ne sordular 5 kuruş yardım etmediler biz borcla yaptık düğünümüzü şimdi borç ödüyoruz. elde avucta yok birde cıkıp çıkıp geliyorlar ya bunlar yeni evli hem bosrclular yük olamaylım yeni evli cift rahatsız etmeyelim demeleri yok evliliğimin ilk ayını kız kardeşiyle yaşadım kız kardeşi evimden çıkmadı kursu vardı evimi istediğim gibi yerleştiremedim rahat rahat girip çıkamadım evime annem bile evime gelemedi bu ne yüzsüzlük yaa hem gelirken bana sormakta yok arayıp sormazlar adam yerine koymadılar beni begenmediler istemediler ki ben unı mezunu esımle aynı maas hatta daha ıyı bır kurumda çalışıp güzel ve alımlı becerikli bir bayan olmama ragmen arayıpta bız gelelım mı musaıt mısın dıye sormazlar esım 1 gun once gelir bana su gelecek bu gelecek denır geldıler mı de 1 ıgne getırmezler kı getırmesınler ıstemem yedıklerını ıctıklerını yıkamazlar bır de ben işe gider gelirim ne annesi ne kız kardeşi yemek bile yapmazlar ben işten gelir yemek yaparım onlara eşim ailemi aramaz sormaz soğuk durur kendi ailesine hep tamam tamam abiside evli ama ona bu kadar gidemezler onun eşi kıymetli ben neyim acaba yeter artık yeteeerrrrrr deli olucam yaaaa hazmedemiyorum istemiyoruummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz önce aradı beni kız kardeşim şu gün sabah gelecek şu gün gidecekmiş vs vs eee dedim bunu niye söylüyorsun bana program mı yapayım özel olarak kardeşine dedim. Hem niye haber veriyorsun ki herkes istediği gibi gelip gidiyor zaten bizim evimize ben evin hizmetcisiyim ne de olsa kimse sormuyor ki bana musaıt mısın gelelım mı vs dıye dedim ya da sen soylemıyorsun kı sizinkılere eşimle konuşayım mı dıye sustu sadece dinledi beni hizmetciyim işte haber vermenize gerek yok dedım kapattım teli :(
3 ay olmadı evleneli eşimin ailesi rahat bırakmıyor ne yapacağım!?