Güncellemeler
+1 yıl
Düzeltme: Dedeme çalışanlar için " Onlar bizim paramızla sabahtan akşama kadar çay içiyor, bize de hiçbir şey vermiyorlar. Biz onlara hiçbir şey demiyoruz, ama onlar bize laf ediyor. " demiştim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yani bir yasak bir kural varsa uyulmali sen orada oturuyorsun yurtta olan başka kişilerfe bunu görecek onlarda aynısını yapacak kurallara uyalım
Ama bence o kural çok saçma.
Saçma ama uymak zorunda herkes mecbur
Ayrıca bence dedeme dediğim şey de hiç de yanlış değil, yani sonuna kadar haklıyım.
Sırf bu yurt yüzünden depresyona girdim, sürekli sinir krizi geçiriyorum.
Allah'ın izniyle Mayıs ayında tekrardan önceki yurduma kaydolacağım ve şimdiden geri sayım yapmaya başladım.
Haklısın ama işte az sabret ömür boyu orada değilsin sonuçta
Ama yemin ederim ki; bıktım usandım.
Ama yemin ederim ki; bıktım usandım...
Her önüme gelene çatıp duruyorum.
Ama inşallah az kaldı.
Sakinliğini koru boş ver gelip geçici orası askerdesin farzet
Vallahi bu yurt sayesinde askerliğin ne kadar zor olduğunu anladım, imkanım olursa kesinlikle bedelli yapacağım... 😂
Gelip geçici, ama öyle de olsa bu tür şeyler insanın canını sıkıyor.
🤣🤣🤣🤣bedelliye para verilirmi be yazık günah o paraya 6 ay yap gel.. ya canını sıkar normal tabi
Vallahi bu sıkıntıyı çekmektense veririm. 😂
Çok şükür ki; diğer yurduma kayıt yaptırmama fazla zaman kalmadı, ama inan ki sene boyunca kafayı yedim. 😂
😂🤣az sabret o zaman
Zaten ben de öyle yapıyorum. Okulda arkadaşlarımla vakit geçiriyorum, onun haricinde ise yapmayı en çok sevdiğim ( kahve içmek, alkol almak gibi ) şeyleri yapıyorum.
Ama 3 kadeh viski ile yıkılacak duruma geliyorum... 😂
İnsan sıkıntılıyken alkol daha çok etki edip daha hızlı sarhoş edermiş.
🤣 sıkıntılıyken hızlı ictigin için etkisi daha çok olur bence
Hızlı da içmiyorum, ama yine de mahvediyor...
%4 alkollü 33 cl'lik 1 şişe bira içtiğimde bile kafam bir milyon oluyor... 😂
canım anlaşılan yurt sana göre değil sen kendine göre bir eve çık
Yurt değil, bu sene kaldığım yurtlar bana göre değil... 😁
Mesela geçen seneye kadar 3 yıl boyunca kaldığım bir yurt vardı ve orayı ailemle birlikte kaldığım evden daha fazla seviyordum.
e oraya git o zaman
Ama bu sene zaten 1 yurt değiştirdim, bir daha değiştirmeme ailem izin vermez. Eski yurdum yeni dönem kayıtlarını Mayıs ayında başlatıyor, inşallah 1 Mayıs'ta sabah gözümü açar açmaz kayıt yaptırmaya gideceğim.
hadi hayırlı olsun
Teşekkür ederim, inşallah.