Yurtta kalıyorum İstanbul'da 3. Sınıfım ama ailem samsunda. Bu bayram 10 gün kapanacakmış mecbur gitmem lazım ama hem sürpriz olsun istiyorum hem de uçak biletleri pahalı babam ödesin istemiyorum. Para biriktirip otobüsle 10 saatte geze geze gitsem, sizce bana haber vermediğim için kızarlar mı?
Güncellemeler
+1 yıl
"Yolda başına ya bişe gelseydi kaza vs neden söylemedin haber vermedin" demezler inşallah ya
Arkadaşlar sizce aileme sürpriz yapsam haber vermesem bana kızarlar mı detaya bakın?
Merhaba ergen arkadasim yaşının 18 oldunu varsayıyorum artık kendi ayaklarının üzerinde durduğunu ailene göstermen gerekli haber versen bilet alacak baban biletler pahalı en güzeli otobüs mola tesislerinden dikkat et otobüsü kaybetme kizarlarsa ben artık büyüdüm de dünkü çocuk değilim de okey 🥹
Neyse hemşerim şaka bir yana tek otobüsle gel ayaklarının üzerinde durduğunu göster ailene ama tedbiri elden bırakma kadın çantasında biber gazı vb olsun yani
Şimdi sıracalı hemşerim yorumunu okudum biraz önce haber vermeden gidersem kıza bilirler yazdın başına bişey gelmesinden korktukları için ( tek yaşarken korkmuyorlarda tek gidince niye kizsinlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba ergen arkadasim yaşının 18 oldunu varsayıyorum artık kendi ayaklarının üzerinde durduğunu ailene göstermen gerekli haber versen bilet alacak baban biletler pahalı en güzeli otobüs mola tesislerinden dikkat et otobüsü kaybetme kizarlarsa ben artık büyüdüm de dünkü çocuk değilim de okey 🥹
21 yaşındayım. 😂
Giz o zman bin git otobüse bende guccuk lise bebesi sandım bişey diyen olursa sen kız 21 yaşındayım ben yaa de cingan çıkar
Hahahha 17-18 duruyorum valla hahaha lise 3 sanılıyorum uni 3 üm halbuki handkwpms
18 ci hislerim kuvvetlidir yaaa ne sandın bide sivasliysan tamam
Ama ailen haklı çok güzel bir kızsın boyun uzun değil ama gizelsin
Ne? Aslen sivaslıyız evet
Oha
Şaka yapıyom sandın demi gizli soru soruyon ve bı kişi herşeyi biliyor
Boy tutmuyor 170 im
Hadi bee salladım o kadar nasıl tutmaz ya 🤣 Kayseri'de yaşıyon ama
Nooo İstanbul
Aklıma İstanbul geldi bende sivasliyim Kayseri'de yaşıyorum dedim bu siracali kesin Kayseri'de attım dutmadi
Neyse hemşerim şaka bir yana tek otobüsle gel ayaklarının üzerinde durduğunu göster ailene ama tedbiri elden bırakma kadın çantasında biber gazı vb olsun yani
Ya tek yasiyom istte 3 senedir kanitladim zaten de. Bunda amacim sıpriz yapmak bişeyleri kanitlamak değil
Şimdi sıracalı hemşerim yorumunu okudum biraz önce haber vermeden gidersem kıza bilirler yazdın başına bişey gelmesinden korktukları için ( tek yaşarken korkmuyorlarda tek gidince niye kizsinlar
Haklısın ama yol ya bu. Ondan. Ama sanmam beni görünce yumuşarlar
Sen yinede dikkat et da ama ben genelde kamil koça binerim güzel sürüyorlar felan
Bi tık pahalı. Metro nasıl sence
Evet annen terliği kafana attiktan sonra yumuşar sarılır merak etme 🙄🤭🥹
😂😂😂😂 sorma.
Metroya sakın asla bı haber çıkmıştı hani muavin yolcu neyse boş ver metroyu kamilde ikramda sınırsız
Tamam tesekkurler binmem o zaman metroya
Rica ederim tanistimiza memnun oldum hayırlı sahurlar
Ya kamil koçun da birsürü laza haberi var napicam korktum su ann
Hee Şimdi ölüm Allah'ın emri sen tedbirini al sonra bişey olursa olur
Uçakla giderken uçak düşerse
Haklısın her ihtimal var
Otur evinde beya nerden İstanbul'a gitcen hangi şehirden
İstanbuldsyım su an zaten okuyorum. Ailem samsunda
Ha ben aile İstanbul dedin sandım pardon dayım sivasdan çıkmış Samsun'a gitmiş koskoca samsun üniversite varken gittin İstanbul'u kazandin
Demir yolları ile git diyecemde çok sürüyor yaa ben Kayseri TCDD Demir yollarında çalışıyorum yolcu trenlerin teyiri vb çok fazla
Bence güzel bir supriz olur niye kizsinlar ki
"Yolda başına ya bişe gelseydi kaza vs neden söylemedin haber vermedin" demezler inşallah ya
Yok ya neden kötü düşünüyorsun ist kalsanda başına bisey gelebilir yani ne garantisi var ki